Pleo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Οι άλλοι δεν ξέρουν καν πόσο βοηθά την ποιότητα του ήχου το ανοικτό σχέδιο στα ακουστικά. Σιγά μην καταλάβουν τίποτα από υποδεέστερο μπάσο και όσα άλλα βρήκε ο reviewer. lol. Σοβαρά μιλάς τώρα ότι υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν τη διαφορά ανοιχτού και κλειστού τύπου ακουστικών; 😂 Από την άλλη θα μου πεις, υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν ότι αυτό που ακούνε είναι φτιαγμένο για ακρόαση από ηχεία και όχι από ακουστικά. Αυτό ακριβώς έρχεται να φτιάξει η τεχνολογία αυτή. Και απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα πρόκειται για μεγάλο βήμα προόδου. 1
pirmen56 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Pleo είπε Από την άλλη θα μου πεις, υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν ότι αυτό που ακούνε είναι φτιαγμένο για ακρόαση από ηχεία και όχι από ακουστικά. Αυτό ακριβώς έρχεται να φτιάξει η τεχνολογία αυτή. Και απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα πρόκειται για μεγάλο βήμα προόδου. Το γνωρίζουν αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά. Βάλε μετά ότι με ακουστικά των 800€ π.χ. ξεπερνάς ηχεία των 4.000€ σε απόδοση. Συν το πρόβλημα της εύρεσης κατάλληλου δωματίου και των γειτόνων, ειδικά αν ακούς βράδυ. Εγώ πάντως ακούω μουσική σε μεγάλο βαθμό με dolby headphone γιατί παρά κάποιες αλλοιώσεις στην τονικότητα το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο φυσικό. Ελπίζω με το S-Xfi να γίνει καλύτερο.
panagi0tisgr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στις 14/1/2019 στις 3:39 ΜΜ, Diver_Gr είπε Όταν βλέπω Gaming PC με κάρτα γραφικών 500+ ευρώ και τσιγκουνια για κάρτα ήχου πραγματικά απορώ....... Ο ήχος είναι πολύ πιο σημαντικός για το immersion κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από ότι το framerate και ένα κλικ καλύτερα setting στα γραφικά. καλα μην φανταστεις ενα laptopακι msi stealth εχω με sabre καρτα ήχου. Αλλά και χωρίς τα κατάλληλα ηχεία τι να την κάνεις την ακριβη κάρτα ήχου;
Pleo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, panagi0tisgr είπε καλα μην φανταστεις ενα laptopακι msi stealth εχω με sabre καρτα ήχου. Αλλά και χωρίς τα κατάλληλα ηχεία τι να την κάνεις την ακριβη κάρτα ήχου; Ποιο σαυράκι έχει πάνω; Έτσι από περιέργεια ρωτάω. Κανα 9038 pro ας πούμε;
pirmen56 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Creative Super X-Fi review: A 'holographic audio' eargasm https://www.pcworld.com/article/3333606/consumer-electronics/creative-super-x-fi-review.html Αναφορά σε κείμενο Online games like Destiny 2, Battlefield V, and Call of Duty: Black Ops 4 worked like a dream and provided a level of feedback that made us feel as if we were cheating. When you can accurately place a sound without any visual feedback and respond to it, it becomes a game changer. Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις κάποια κάρτα τους με την εν λόγω τεχνολογία, μαζί με πιστοποίηση για δημοφιλή hi-fi ακουστικά, ή να χτυπήσεις κατευθείαν κάποιο από τα πιστοποιημένα δικά τους ακουστικά με το ενσωματωμένο chip. Η μετοχή της Creative μετά την ανακοίνωση της τεχνολογίας το πρώτο τρίμηνο του 2018. Πενταπλασιασμός. Οι επενδυτές φαίνεται να κατανοούν περισσότερο τη σημασία του ήχου και του virtual surround στα games(και όχι μόνο) από τους 2080Ti owners με τα Razer των 200€ που βγάζουν βουητό αντί ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα