Προς το περιεχόμενο

Νέο 27 ιντσών gaming monitor Raptor στα $699,99 από την Razer

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Έχω επιληψία τώρα που μιλάμε.

δεν ειναι τιποτα...αμα  😉😉  θα σου περασει μετα

50 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Ρε μαστορα 27 εως 32 βαρια ειναι η καταλληλες για gaming συν οτι επειδη ειναι μονιτορ εχεις και χαμηλο lag ειδικα σε online.Τωρα εσυ αμα θες να παιζεις σε 50αρα και να κανεις το κεφαλι σου γυρω γυρω για να δεις το map ξερω γω,αλλο αυτο.

σεβαστη η αποψη σου αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και απολυτη..προτιμαω να μιλας με επιχειρηματα οπως τωρα παρα να ειρωνευεσαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 λεπτά πριν, thxerakias είπε

σεβαστη η αποψη σου αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και απολυτη..προτιμαω να μιλας με επιχειρηματα οπως τωρα παρα να ειρωνευεσαι

Δε σε ειρωνευομαι.3 χρονια επαιζα ps4 pro σε μεγαλη tv στο σαλονι για την ακριβεια σε 55αρα hdr 4k και μετα απο 2 ωρες πιανοταν ο σβερκος μου το τελευταιο 5μηνο καθομαι στα 80cm περιπουμε σε μια 27αρα no hdr και δεν εχω ξανακανει πιο ξεκουραστο gaming συν οτι εχω καλυτερη αποδοση στο παιχνιδι επειδη εχω πολυ πιο χαμηλο inpout lag και συν οτι το οπτικο μου πεδιο ειναι η μερα με τη νυχτα.

Περι ορεξεως.

7 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Δε σε ειρωνευομαι.3 χρονια επαιζα ps4 pro σε μεγαλη tv στο σαλονι για την ακριβεια σε 55αρα hdr 4k και μετα απο 2 ωρες πιανοταν ο σβερκος μου το τελευταιο 5μηνο καθομαι στα 80cm περιπουμε σε μια 27αρα no hdr και δεν εχω ξανακανει πιο ξεκουραστο gaming συν οτι εχω καλυτερη αποδοση στο παιχνιδι επειδη εχω πολυ πιο χαμηλο inpout lag και συν οτι το οπτικο μου πεδιο ειναι η μερα με τη νυχτα.

Περι ορεξεως.

ολα σχετικα ειναι παντως , παιζω σε 55αρα αλλα επειδη την εχω ουσιαστικα ψηλα κρεμασμενη με την αναλογη κλιση κ η πολυθρονα ειναι ψιλοξαπλωτη μπορεις να με αφησεις εκει κ ολη μερα !

παιζουν πολλα ρολο στο gaming !

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο 100 οθόνες στην πορεία μου ως gamer δοκίμασα 4Κ 65'' OLED με πολυ χαμηλό input lag και 0ms, και δεν αλλαζω την εικονα της με τίποτα. Μονο το Gsync/Freesync της λείπει αλλα το θυσιάζω για τα υπόλοιπα (με κολλητό 60fps είμαι απόλυτα ικανοποιημένος). Οι οθόνες εως οτου βγουν oled/microled panels ειναι για τα σκουπιδια.

Επεξ/σία από Nvidiaman

IPS Panel και 144Hz;
Ελπίζω να μην αποδίδει καλά, γιατί αν αποδίδει καλά, σημαίνει ότι οι άλλες εταιρίες μας δουλεύουν με τα φθηνιάρικα TN σε πανάκριβες οθόνες με φανταχτερά πλαστικά και LEDs.

3 ώρες πριν, logica1 είπε

Δεν αξιζει τα λεφτα του.Τα ιδια χαλια με τα παλια IPS εχει.

Backlight bleeding,κλειδωμενο overdrive με freesync ενεργο και διαφορα τετοια.

Δεν ξερω τι λετε παντως εγω με 420 πηρα μια 32αρα 2Κ \ 144 με overdrive και κανω μια χαρα δουλιτσα στους 60 ποντους αποσταση. Ασε τη razer να ζηταει 800 ευρω μετα... Ουτε 55αρες ουτε 24αρες ουτε τιποτα... Σιγουρα αν ηταν OLED θα το προτιμουσα αλλα με 400 ευρω δυσκολα

Στις 13/1/2019 στις 2:57 ΜΜ, thxerakias είπε

και μαλιστα οταν παιζεις Online με τετοια χρωματα που εχει αυτη η οθονη θα ζαλιστεις..

Εδώ εγώ κάνω scroll down και ζαλιζομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...