ktm13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Ισχύει. Από 46 και πάνω παίζεις άνετα. Ε ναι, αρκεί να μην έχεις αυχενικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostafunk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δηλαδη για να καταλαβω κατι ?? Oι Gamers ειναι ατομα με ειδικο πορτοφολι?? Γιατι αμα βγαζει μια εταιρια ενα Gamer Monitor πρεπει να σου σκιζουνε την τσεπη?? Razer σου λεει gamer Εταιρια δωσε πονοΟΟο 699,9999$ ουτε καν 700$ και για 27' αρα 2Κ που δεν ειναι ουτε μπανανα (curved) παντος εγω παιζω παιχνιδια σε IPS 24 με αναλυση 1600Χ900 εκει την εχω και μου φτανει και με περισευει !!! Χαμηλο Contrast μια χαρα !!!Αγαπητες εταιριες δεν μπορει μια 55 ιντσες τηλεοραση με ολα τα Comfor να εχει 500 ευρο και ενα σκατομονιτορ που σχεδον ολα βγαινουν στην Κινα με κοστος ουτε 100$ να εχει 500-1000 euro !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2156 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 ωραια να εχεις 144Hz αλλα εγω με 600 ευρω εβαλα δυο οθονες 4κ κουμπωσα και της vega64 και freesync απλα τελος για 2 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topdim Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ανεξάρτητα αν ειναι καλή σαν υλοποίηση, νομίζω παίζει να ειναι από τις πιο άσχημες βάσεις που εχω δει🤮 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 η οθονη δεν αξιζει περα απο θαυμαστες της εταιρειας.Υπαρχουν πολυ καλυτερες σε αυτα τα χρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteliosKa. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ούτε 700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, dhmhtries22 είπε Με ενεργοποιημένο το overdrive ,γνωρίζει κανείς τυχόν μειονεκτήματα σε τέτοιες οθόνες σε σχέση με τη default ρύθμιση; Με ενδιαφέρει η αγορά ενός τέτοιου monitor και το συγκεκριμένο φαίνεται πολλά υποσχόμενο... Καποιες με overdrive τερμα,δε παιζουν 144 hz,εχουν strobing ενω συνηθως παει και το ghosting συννεφο. Εχουν επιλογες ποσο overdrive θες αλλα πρακτικα στο τερμα δε το βαζεις γιατι ολο και κατι θα παρουσιαζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Υπερτιμολογημενο... Όπως όλα τα προϊόντα της... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, thxerakias είπε 27'' ειναι πολυ λιγα για gaming monitor.. Ε ναι αμα δεν εχεις την 60αρα samsung με 30ms input lag δε κανεις δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stardust93 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, thxerakias είπε 27'' ειναι πολυ λιγα για gaming monitor.. Πολύ λίγα τα 27. μάλιστα. Thxerakias ίσως τρομάξεις με αυτό που θα σου πω. Υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται στην καρέκλα του γραφείου για να παίξουν παιχνίδια.Δηλαδή στο μισό μέτρο από την οθόνη.Αν το δοκιμάσεις με 32 τσιντσών + οθόνη , σίγουρα θα πάθεις επιληπτική κρίση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 IPS,VA,TN όλες έχουν τα στραβά τους. Έχω μια Dell 25άρα,IPS,1440p,60hrz, δεν δίνω 700 για μια ίδια στα 144hrz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rical Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, thxerakias είπε 27'' ειναι πολυ λιγα για gaming monitor.. WAT . Εγώ κοίταγα για 27 άρα 144+ hz και 2k αλλα η φτηνότερη είναι 360 ευρώ. Δηλαδή Παρα πολλά ( όχι ότι δεν είναι worth to buy αν είναι να την κρατήσεις για αρκετά χρονια αλλα..) τελικά πήρα μια 29άρα ultra wide στα 160 και είμαι OK, Όσοι ψάχνετε 2k 27inch 144hz κοιτάξτε την dell . Εγώ αυτή θα τσίμπαγα αν τα είχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thxerakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, FromDusk_TillDawn είπε Ε ναι αμα δεν εχεις την 60αρα samsung με 30ms input lag δε κανεις δουλεια με αυτην την λογικη παρε την 15" που ειχες στο χωριο σου για να παιξεις 4 ώρες πριν, SakafliaC είπε Έχω επιληψία τώρα που μιλάμε. δεν ειναι τιποτα...αμα ξεχαρμανιασεις θα σου περασει..😉😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nark3ss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Razer σε αγαπαμε σε εκτιμαμε σε μερικα πραγματα ... αλλα μεχρι εκει ! 700 στην Αμερικη , ενας θεος ξερει ποσο θα κανει εδω .. Εγω προσωπικα θα βολευτω ή με την Alienware ή με την νεα σειρα της AOC που εχει η 27αρα curved 144hz 1ms στα 275 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thxerakias είπε με αυτην την λογικη παρε την 15" που ειχες στο χωριο σου για να παιξεις δεν ειναι τιποτα...αμα ξεχαρμανιασεις θα σου περασει..😉😉 Ρε μαστορα 27 εως 32 βαρια ειναι η καταλληλες για gaming συν οτι επειδη ειναι μονιτορ εχεις και χαμηλο lag ειδικα σε online.Τωρα εσυ αμα θες να παιζεις σε 50αρα και να κανεις το κεφαλι σου γυρω γυρω για να δεις το map ξερω γω,αλλο αυτο. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από FromDusk_TillDawn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα