Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το gaming pc μου έχει παλιώσει πλέον και ήθελα να σας ρωτήσω τι θα μπορούσα να αλλάξω για να δω διαφορά και περισσότερα fps.
Παραθέτω τα specs:

CPU: i5 2500K
RAM: 12GB DDR3
GPU: GeForce GTX 570 1280MΒ
MOBO: Gigabyte Z68X-UD3P B3
PSU: Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ Bronze Certified
CPU FAN: Corsair CPU Cooler Air Series A70 (Intel 775,1156,1366 & AMD AM2/AM3) 44,90 €
TOWER: CoolerMaster HAF X

Πιστεύετε πως υπάρχει περιθώριο για αναβάθμιση ή καλύτερα να πάω σε νέο σύστημα στο μέλλον;
Ίσως μια νέα gpu;

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών σίγουρα θες αναβάθμιση και με έναν i7-2600K/3770Κ και overclock θα είσαι οκ από πλευράς cpu για κάνα δύο χρόνια ακόμα (αναλόγως, μπορεί και παραπάνω). Εκτός και αν δεν παίζεις πολύ απαιτητικά παιχνίδια οπότε μπορείς να βολευτείς ακόμα με τον 2500Κ. Καθόρισε ένα budget και πες και μας ποιο μόνιτορ έχεις. 

Δημοσ.

Προσπάθησα να παίξω το demo του Resident Evil 2 και σερνόταν στα low, γι'αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω, ίσως δεν προβώ σε κάποια αγορά άμεσα λόγω χρημάτων αλλά θέλω να έχω μια ιδέα.

Monitor δεν έχω, το PC είναι συνδεδεμένο με HDMI σε μια 46αρα FHD Samsung TV.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Προσπάθησα να παίξω το demo του Resident Evil 2 και σερνόταν στα low, γι'αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω, ίσως δεν προβώ σε κάποια αγορά άμεσα λόγω χρημάτων αλλά θέλω να έχω μια ιδέα.

Monitor δεν έχω, το PC είναι συνδεδεμένο με HDMI σε μια 46αρα FHD Samsung TV.

Κάρτα γραφικών θέλεις... που ήσουν τόσο καιρό που έπαιζαν σούπερ τιμές σε rx570 & 580..... 

Δημοσ.

Για δώστε μερικά links από τις αγγελίες του insomnia από μερικές που θα προτείνατε μήπως βρω καμιά ευκαιρία σε καλή τιμή. 

Τα υπόλοιπα specs μου την παλεύουν ακόμη δηλαδή; 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε

Για δώστε μερικά links από τις αγγελίες του insomnia από μερικές που θα προτείνατε μήπως βρω καμιά ευκαιρία σε καλή τιμή. 

Τρολλαρεις ε;

Δημοσ.

Όχι γιατί, να μην κοιτάω για μεταχειρισμένες; 

Απλά δεν έχω ιδέα ποιες είναι οι "καλές" rx, από ποιες εταιρείες.

Έχω χρόνια να ασχοληθώ. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε

Όχι γιατί, να μην κοιτάω για μεταχειρισμένες; 

Απλά δεν έχω ιδέα ποιες είναι οι "καλές" rx, από ποιες εταιρείες.

Έχω χρόνια να ασχοληθώ. 

Οχι εννοω που ζητάς απο εμας να ψάξουμε για εσενα και στις αγγελίες. Μπες, συλλεξε μερικα  links που σ αρεσουν και ρωτα μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...