Mhlogiatros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτσε να καταλάβουμε μέχρι τώρα πληρώνεις ΦΠΑ και κάνεις συμψηφισμό σωστά ; Επίσης άμα μπορείς να δικαιολογησεις την αγορά έχεις την επιλογή με το νέο 39α σωστά ; (αποφεύγω να σχολιάσω τι θα κάνει στο συνεργείο το ιατρικό ταμπλετ χωρίς usb και windows ) Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
link67 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Αλλη τιμη εχει εκεινο το τοπικ, νεο χρειαζεται 100%, ακομα και αν ειχε ιδιο λειτουργικο που δεν εχει. Ναι σωστά, το είδα αργότερα.
ilias43 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε (αποφεύγω να σχολιάσω τι θα κάνει στο συνεργείο το ιατρικό ταμπλετ χωρίς usb και windows ) 😀😀😀 περα απο την πλακα ενα σοβαρο συνεργειο θα πρεπει να ελεγχει το αυτοκινητο στο δρομο!! Και πιστεψε με το ταμπλετ αυτο ειναι πολυ βολικο! Α και η micro usb θυρα γινεται ανετα usb!!! και φυσικα αναφερομαι για το tetratab win10. Σορρυ για το οφ τοπικ! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από ilias43
GrecoPrimo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Για χρήση word/πλοήγηση καλά θα τα πηγαίνει έτσι ? Επίσης, από αυτονομία καλά είναι ? Υπάρχει κανείς που το έχει πάρει να βοηθήσει?
telis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Παρέλαβα. Μια χαρά για την τιμή του. Ερώτηση για όποιον ξέρει. Για να αλλάξω γλώσσα στο φυσικό πληκτρολόγιο, ποιον συνδυασμό πρέπει να πατήσω; γράφει control + space αλλά δεν δουλεύει
johnnycer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο το έχω πολύ καιρό τώρα... μεσώ Black Friday το είχα αγοράσει πάλι στα 109! Είναι πολύ καλό μηχάνημα και για εμένα προτέρημα που έχει Android (έστω και 6) έναντι Windows...για πολλούς λόγους (χωρητικότητα, ταχύτητα, ευκολία στο format κτλ). Δύο είναι τα αρνητικά του κατ εμέ: -> Το netflix βγάζει error OF.NA.6 άρα i) Δεν μπορείς να κατεβάσεις offline καθόλου ii) Δεν μπορείς να δεις HD (λόγω ανάλυσης οθόνης κυρίως) -> Το φυσικό πληκτρολόγιο ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ γλώσσα με τιποτα παρά ΜΟΝΟ με την βοήθεια μιας εφαρμογής External Keyboard Helper που ουσιαστικά είναι "ενδιάμεσα" σαν input στο Android... (@telis) Θέλει ένα μικρό configuration στην αρχή αλλά πλέον είναι δυνατή η εναλλαγή μεταξύ των αγγλικών και των ελληνικών! Note: Σε demo έκδοση που και που γράφει !DEMO! αντί για space... Μπορείτε να αγοράσετε την full έκδοση εύκολα... Κατά τα άλλα είναι στιβαρό με καλή μπαταρία κτλ... X265 παίζει απο οσο θυμαμαι, 2.7K 60fps h264 (απο Hero 5) επίσης παίζει άριστα... Στην χειρότερη το κάνετε media player... Εχει μεχρι και mini HDMI output... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από johnnycer 1
mesi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μπορουμε να βαλουμε windows στην εκδοση android?
kanari Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, mesi είπε Μπορουμε να βαλουμε windows στην εκδοση android? όχι
michael150583 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 ερώτηση, από gaming σε παιχνίδια τύπου hearthstone, crazy taxi της Sega πώς τα πάει το συγκεκριμενο tablet; Τι ρωτάω και εγώ.... χαχαχα
kallair Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, michael150583 είπε ερώτηση, από gaming σε παιχνίδια τύπου hearthstone, crazy taxi της Sega πώς τα πάει το συγκεκριμενο tablet; Τι ρωτάω και εγώ.... χαχαχα εχω παιξει σε 8350 επεξεργαστη το marvel contest of champions που ειναι απο τα μετρια προς απαιτητικα παιχνιδια. το ετρεχε νερο. δεν θα εχει μεγαλες διαφορες το συγκεκριμενο του θεματος. ιδια ραμ αλλα κινεζοταμπλετ αυτο που αναφερω. και σε αναλυση fhd. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα