kostasginou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) εχω build με motherboard msi b350 pc mate επεξεργαστη amd 5 1500 και καρτα γραφικων gigabyte 1060 6gb. εδω και ενα μηνα που προσπαθω να παιξω pubg τα fps δεν πανε πανω απο 10 ενω πριν επαιζα σταθερα στα 65 με 70...τι λετε να συμβαινει? ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από kostasginou
Axelq Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μήπως άλλαξαν τα settings του παιχνιδιού χωρίς να το καταλάβεις? Στείλε μας κανένα screenshot. *Άλλαξε το τίτλο σε "Λίγα fps στο PUBG" ή κάτι παρόμοιο, για να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι δεν χαιρετιόμαστε εδώ μέσα. 😉 1
Physiciant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Φαντάζομαι δεν έχεις βάλει κάποιο fps limiter κατά λάθος όπως το RTSS; Drivers άλλαξες με clean install; Το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ή και σε άλλα;
kostasginou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 οχι δεν εχω καποιο fps limiter...drivers δεν εχω πειραξει κατι απο οταν το πηρα μονο ενημερωση της γραφικων οποτε εχει...τωρα τελευταια μου το κανει και στο λολ και εχω και καποια screenlag
Physiciant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ωραία...κατέβασε καινούργια drivers ξανά ή βάλε κάποιο "παλιό" σταθερό και στην συνέχεια κάνε απεγκατάσταση με το ddu. Έπειτα βάζεις τα καινούργια και μας ξαναλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα