Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Καλημερα, Το αυτοκινητο μου εχει μια κονσολα Κenwood (DNX8022BT) για μουσικη κλπ και συνδεση τηλεφωνου μεσω ΒΤ. Το θεμα ειναι πως ο προηγουμενος κατοχος ειχε βαλει το μικροφωνο πανω απο το σημειο που βρισκεται το σταχτοδοχειο. Το κακο ειναι πως το μερος αυτο ειναι αρκετα χαμηλα και χωμενο μεσα, οποτε δεν εχει καλη αποδοση και εχω παραπονα για τον ηχο. Θεωρω πως η πιο λογικη θεση ειναι καπου στον καθρεφτη ή στο σκιαστρο του οδηγου. Καπου ψηλα τελος παντων. Το προβλημα ειναι πως το μικροφωνο εχει πολυ μικρο καλωδιο και σιγουρα δε θα φτανει πανω, ταυτοχρονα δεν με ενθουσιαζει η ιδεα του να κρεμονται καλωδια ή τελος παντων να ειναι ορατα. Κατ'αρχην, υπαρχουν ποιοτητες μικροφωνων που να πουλιουνται εξτρα? Αν ειναι να παρω ενα καλο. Επισης, η συνδεση πως γινεται (αν και αυτο ισως παω σε καποιον να μου το βαλει)? Υπαρχει τροπος να κρυφτουν τα καλωδια? Και μπονους ερωτηση. Η οθονη που εχει ειναι καλη χρυση, αλλα ελεγα να βαλω μια android για καλυτερη συνδεσιμοτητα κλπ. Να μπω στη διαδικασια αυτη ή να το αφησω? Δεν θελω να κανω πολλες παρεμβασεις και ελεγα αν το εκανα να κρατουσα τα ηδη υπαρχοντα ηχεια, ενισχυτη και subwoofer, αλλα δεν ξερω αν αυτα θα συνεργαζονται καλα με την υποψηφια επομενη κονσολα, γιατι αν ειναι να ανοιξω δουλειες το αφηνω ετσι οπως ειναι. Μπονους ερωτηση 2: Επειδη ολα αυτα τα του ηχου θελουν ρυθμισεις που δεν εχω τον χρονο και τη διαθεση να το κανω, υπαρχουν μαγαζια που να ασχολουνται με κατι τετοιο? Ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε ριξει πολυ χρημα στον ηχο και ειμαι σιγουρος πως ετσι οπως το χω χυμα στο κυμα υπολειτουργει και ειναι κριμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολυ καλη οθονη η μονη με αναγνωριση ελληνικων χαρακτηρων στις επαφες απο κινητο .Την ειχα σε Honda civic του 2008 μαζι με navibox για πλοηγηση.Ειχε και αναλογικη καρτα tv Τωρα εχω μια πιο παλια Kenwood 7029 αλλα η προσθετη καρτα για bluetooth δεν δουλευ σωστα αν και την ειχα παρει 130 ευρω Σε καταστηματα οπως τον Καλογεροπουλο σιγουρα θα σου βρουν λυση . Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano 1
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστω, θα παω στον Καλογεροπουλο, ειναι και σχετικα κοντα, οποτε θα τον ρωτησω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, stormrain είπε Ευχαριστω, θα παω στον Καλογεροπουλο, ειναι και σχετικα κοντα, οποτε θα τον ρωτησω. Νομιζω οτι ειναι ο πιο καλος γιατι ασχολειτε σχεδον μονο με πηγες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα