suboy99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Όσοι χρησιμοποιείτε vlc σε win10 έχετε παρατηρήσει το παρακάτω; Ανοίγω ένα video από windows explorer, εμφανίζεται ο vlc σαν default player και παίζει, πατάω πάνω στον windows explorer για να επιλέξω άλλο video και o vlc πάει στο background. Διπλό κλικ στο video που θέλω, ξεκινάει να παίζει στον vlc αλλά παραμένει στο background και πρέπει χειροκίνητα να τον φέρω μπροστά. Είναι κάποια ρύθμιση; Με ένα πρόχειρο search διάβασα κάτι για bug.
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν πετάξεις ένα βίντεο στο vlc την ώρα που είναι στο background στο φέρνει μπροστά; Εμένα μου το φέρνει. EDIT: Άκυρο το τελευταίο. Είχα παλαιότερη έκδοση. Με την τελευταία δεν το κάνει. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από micos000
suboy99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ο μόνος τρόπος είναι να κάνω drag n drop την ώρα που παίζει στο foreground. Αλλά δεν είναι βολικό.
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Όντως. Στα forum του vlc παραπονιούνται για το συγκεκριμένο πρόβλημα πάνω από 2 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα