sb68s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Έκανα επαναφορά του bios στις default ρυθμίσεις του αλλά τζίφος, δεν τον βλέπει με τίποτα. Περίπτωση να μην πατάει καλά δε νομίζω να υπάρχει γιατί βιδώνεται με τις βίδες του παλιού δίσκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δοκιμασε και αλλον ssd αν μπορεις.Ισως ο κοντρολερ αυτου να μην ειναι συμβατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, sb68s είπε Έκανα επαναφορά του bios στις default ρυθμίσεις του αλλά τζίφος, δεν τον βλέπει με τίποτα. Περίπτωση να μην πατάει καλά δε νομίζω να υπάρχει γιατί βιδώνεται με τις βίδες του παλιού δίσκου. Το καλωδιο ειναι οκ ετσι; Δοκιμασε να το κρατας πανω στον SSD οταν μπουταρει το συστημα, μηπως πχ δεν κανει καλη επαφη στον SSD (μου εχει τυχει καποιες φορες αλλα οχι σε λαπτοπ). ΥΓ: Ειχα διαβασει παλια οτι η Dell περιοριζει τα λαπτοπ της στο να υποστηριζουν μονο τους "δικους" τους SSD, δεν ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, sb68s είπε Έκανα επαναφορά του bios στις default ρυθμίσεις του αλλά τζίφος, δεν τον βλέπει με τίποτα. Περίπτωση να μην πατάει καλά δε νομίζω να υπάρχει γιατί βιδώνεται με τις βίδες του παλιού δίσκου. Δοκιμασε να το κουμπωσεις σκετο καλα καλα χωρις τις βιδες ή (αν εχει) την θηκουλα/πλαισιο του παλιου.Αν δεν γινει κ αυτο τι να πω...μονο ασυμβατοτητα αλλα δεν δικαιολογειται κ αυτο.Αν βαλεις ξανα τον παλιο hdd, τον βλεπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb68s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω δοκιμάσει και έναν Samsung Evo αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Τον έχω πιέσει με το χέρι μου ενώ μπουτάρει μήπως και δεν πατάει καλά αλλά τίποτα. Το πιθανότερο είναι να είναι κλειδωμένο το bios από την Dell, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από sb68s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, sb68s είπε Έχω δοκιμάσει και έναν Samsung Evo αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Τον έχω πιέσει με το χέρι μου ενώ μπουτάρει μήπως και δεν πατάει καλά αλλά τίποτα. Το πιθανότερο είναι να είναι κλειδωμένο το bios από την Dell, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Τον εχεις βαλει και τον πιεσες χωρις το συρταρακι; Ρωτησα αν δοκιμασες να βαλεις ξανα το παλιο hdd που ειχες πριν, μηπως ειναι αλλο το προβλημα. Αν ψαξεις εχουν βαλει σε μοντελο σαν το δικο σου ssd, οποτε γιατι να ειναι κλειδωμενο;;;;; Υ.Γ. Εντελως πληροφοριακα, στον ssd εχεις κανει clone το λειτουργικο απο τον παλιο ή τον βαζεις αδειο για να κανεις νεα εγκατασταση; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb68s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Με τον παλιό sata δουλεύει κανονικά. Δεν χρειάζεται συρταράκι για να μπει, κουμπώνει κατευθείαν στην μητρική και στερεώνεται με τέσσερις βίδες στο σασί του laptop. Δεν ξέρω τι να πω, ασυμβατότητα με δύο διαφορετικούς ssd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, sb68s είπε Με τον παλιό sata δουλεύει κανονικά. Δεν χρειάζεται συρταράκι για να μπει, κουμπώνει κατευθείαν στην μητρική και στερεώνεται με τέσσερις βίδες στο σασί του laptop. Δεν ξέρω τι να πω, ασυμβατότητα με δύο διαφορετικούς ssd; Στο service manual και σε βιντεο, δειχνει οτι μπαινει συρταρωτα. Παντως δοκιμασε με επιμονη να κατσει καλα, γιατι αυτο ειναι το συνηθες προβλημα, οι ssd ειναι συνηθως εστω κ ελαχιστα μικροτεροι σε διαστασεις και ενα χιλιοστο κανει μεγαλη διαφορα στο αν κουμπωσει πραγματικα καλα... Υ.Γ. Εντελως πληροφοριακα, στον ssd εχεις κανει clone το λειτουργικο απο τον παλιο ή τον βαζεις αδειο για να κανεις νεα εγκατασταση; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb68s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Άδειο για εγκατάσταση από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2019 στις 4:43 ΜΜ, sb68s είπε Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, το γύρισα σε achi αλλά και πάλι το bios δεν τον αναγνωρίζει. @BlueBlood7 Ο επξεργαστής του Laptop είναι Core2Duo (mobile)@ 2ghz @Crybal Τον έβαλα στη θέση του παλιού δίσκου Με reset στο bios τι θα καταφέρω; Core 2 Duo είναι γενικό. Συγκεκριμένα ποιος επεξεργαστής είναι. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από BlueBlood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα