Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω ένα  suzuki swift 09 που πήρα μεταχειρισμένο το  Σεπτέμβρη. Τον Οκτώβρη του έκανα αλλαγή δίσκο-πλατό διότι πατιναριζε.το θέμα είναι ότι παρόλο την αλλαγή δίσκο-πλατό, η 1η μερικές φορές δεν μπαίνει, άλλες φορές μπαίνει αλλά γατζωνει, η 2α και 3η γατζωνουν επίσης αλλά πολύ λίγο  και η όπισθεν είναι 20% να μπει. Το πρόβλημα αυτό το ειχε και πριν γίνει αλλαγή δίσκου. Μηχανικός αυτοκινήτων δεν ειμαι, αλλά μάλλον το κοβω να υπάρχει πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτητων, βαλβολινες αλλαχθηκαν μαζί με το δίσκο πλατό. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Και πόσο περίπου παει μια αλλαγή κιβωτίου ταχυτητων? Ρίξτε μου λίγο τα φώτα σας μιας και είμαι άπειρος από αυτα 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

Δημοσ.

Μπορεί να μην χρειάζεται αλλαγή κιβωτίου ίδιο προβλήμα είχα επειδή είχαν πάρει νερά η βαλβολινες. Μετά από αλλαγή μέσα σε 2 μέρες είχε στρώσει το κιβώτιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Δεν το οδήγησες πριν το αγοράσεις?

Πόσο αγοράστηκε?

εμπιστεύτηκα φιλο μου που δουλευει σε συνεργειο και μου ειπε οτι ηταν ενταξει...  

το πηρα 6.000

3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αυτος που στο αλλαξε τι λεει ?Ποσο κοστιζει ξερεις πιο καλα εσυ που το αλλαξες. Ειναι υποχρεωμενος να στο φτιαξει ομως.

αυτος μου λεει να το φερω ξανα απο εκει να το δει, αλλα εγω σπουδαζω πατρα και το συνεργειο ειναι αθηνα και με την σχολη κλπ μου ειναι δυσκολο να κατεβω  

Επεξ/σία από CrazyGreekMeLi
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, CrazyGreekMeLi είπε

εμπιστεύτηκα φιλο μου που δουλευει σε συνεργειο και μου ειπε οτι ηταν ενταξει...  

το πηρα 6.000

αυτος μου λεει να το φερω ξανα απο εκει να το δει, αλλα εγω σπουδαζω πατρα και το συνεργειο ειναι αθηνα και με την σχολη κλπ μου ειναι δυσκολο να κατεβω  

Μπορει να σου ειναι δυσκολο αλλα νομιζω καπια μερα θα βρεις .Μπορεις και αυθημερον μαλλον .Ειναι αμαρτια να ξαναπληρωσεις τα ιδια .Ποσα σου ειχε παρει ?

Δημοσ.

Από τα συμπτώματα πάντως κ εγώ κιβώτιο βλέπω....

Ωστόσο ίσως να είναι κ κάτι απλό, όπως να χρειάζεται κάποια ρύθμιση ο συμπλέκτης ώστε να κάνει σωστή αποσυμπλεξη

Δημοσ.

Πολλά μπορεί να είναι , το καλύτερο θα ήταν έλεγχος απο κάποιο συνεργείο.

Ίσως και τα τρομπάκια συμπλέκτη εάν δεν κουμπώνουν σωστά οι σχέσεις.

Για μεταχειρισμένο κιβώτιο δέν ξέρεις τι θα σου βγεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν έχουν φαγωθεί τα γρανάζια στις ταχύτητες (που σημαίνει μεγάλο κόστος), μπορεί να θέλει μόνο υγρά συμπλέκτη (και ρύθμιση με το χέρι - ξέρει ο μηχανικός).

Θα ανοίξει το καπό, έχει ένα δοχείο που θα συμπληρώσει υγρά συμπλέκτη και θα είσαι ΟΚ. Αν είναι αυτό, θα τη γλυτώσεις με 5 ευρώ ή και τίποτα...

Πήγαινε και σε κανέναν άλλον να σου ελέγξει υγρά συμπλέκτη πρώτα..

Επεξ/σία από vision

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...