cmour79 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα στη παρέα, γράφω εκ μέρους ενός φίλου που θέλει να φτιάξει ένα νέο all around σύστημα για ένα φίλο του! Καλό ε; Ποσό που διαθέτουμε : 700€ Χρήση υπολογιστή : γενικός τα πάντα.. browsing, ελαφρύ gaming, Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: δεν έχω ιδέα.. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οθόνη υπάρχει Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι, έχουμε. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αττική Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Κ από διαφορετικά φυσικά. Όπου πιο φθηνά. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο του φίλου μου.. ακούγεται λίγο περίεργο αυτό, ε; Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Δεν επιθυμούμε λειτουργικό το ξέρω δεν σας δίνω σπουδαίες λεπτομέρειες αλλά κ εμένα αυτά μου μετέφεραν. Απλά θέλει ένα καλό σύστημα που θα κάνει τα πάντα, κ θα τα κάνει καλά για όσο το όριο των 700€ του επιτρέπουν. Για όσους αφιερώσουν χρόνο σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
tanasen01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα 8 λεπτά πριν, cmour79 είπε ποια οθόνη έχουμε ;; 7 λεπτά πριν, cmour79 είπε ελαφρύ gaming Ποια παιχνίδια;
cmour79 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μμμμμ.... Δύσκολα ερωτήματα.. του τα έθεσα ήδη όμως.. θα ενημερώσω μόλις πάρω απάντηση..
cmour79 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Στις 12/1/2019 στις 10:59 ΜΜ, tanasen01 είπε Καλησπέρα Στις 12/1/2019 στις 10:59 ΜΜ, tanasen01 είπε ποια οθόνη έχουμε ;; Ποια παιχνίδια; Λοιπόν κύριοι, όσον αφορά την οθόνη μια απλή tft ούτε καν fhd ο οποίος διατίθεται και να την αλλάξει, χωρίς όμως να επηρεάζει το μπάτζετ του συστήματος το οποίο παραμένει στα 700€. οπότε εαν θέλει να την αλλάξει αφού στήσει τον πύργο θα το επιλέξει ο ίδιος. Σε τίτλους παιχνιδιών στην ουσία δεν παίζει κάτι συγκεκριμένο. Οπότε δεν είναι δεσμευτικό η gaming απόδοση του συστήματος. Εαν έχετε μια έτοιμη σύνθεση που θα τα κάνει όλα και θα τα κάνει καλά ρίχτε την. Δεν υπάρχουν τρελές απιτήσεις. Απλά θέλει να του βγάλει χρόνια γιατί δεν αναβαθμίζει συχνά το pc του. Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί και πάλι..
Rhamnusia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ~600 τα ρέστα σε ψήκτρα / ssd edit: η Zotak 1060 3gb mini εχει 180 σήμερα. Spoiler ~660 και με τα ρέστα έναν ssd Spoiler ~707 Spoiler ελαφρύ gaming κάνει με 400-500 Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από Rhamnusia 1
tanasen01 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Eυκαιρία θα λεγα https://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?utm_source=xml&utm_medium=a&utm_campaign=b&ElementID=305f7010-b94b-47e4-bd6f-d68d49b45757 Έτσι με 700€ δεν κάνει καμία παραχώρηση (ντάξει για παραπάνω χώρο ας δώσει αργότερα ένα 50ρικο για άλλον ένα ssd ή μηχανικό 1-2ΤΒ). Δυνατή 1080p gpu, 6c/12t cpu με στοκ turbo στα 3,8GHz σε όλους τους πυρήνες, 16GB ram, ποιοτικό τροφοδοτικό semi-modular 80+bronze, κορυφαίο ssd. Aν τα συνδυάσει και με μια οθόνη όπως αυτή https://www.skroutz.gr/s/12101411/LG-24MP59G-P.html είναι τζι τζι. Φυσικά για ελαφρύ gaming κάνει δουλειά και με πολύ φθηνότερο σύστημα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από tanasen01 1
cmour79 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νομίζω οι παραπάνω προτάσεις θα τον καλύψουν πολύ παραπάνω απο τις προσδοκίες του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα