Προς το περιεχόμενο

[TV 55" - 4K] Hisense H55U7A €550 @Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/1/2019 στις 10:58 ΜΜ, matrixxx είπε

Μπα, σε ελαχιστα καταστηματα μονο ειναι διαθεσιμη, και τετοια ωρα ειναι κλειστα, δεν μπορει να την παρει κανεις 440€. Αν υπηρχε αποθηκη για αποστολη θα γινοταν.

Σημερα φαινεται (Κωτσοβολος) οτι καποιοι πηραν τις περισσοτερες που ειχαν μεινει, αφου πλεον ειναι διαθεσιμη μονο σε 2 καταστηματα.

Στα 489€ η τιμη μονο city plaza και Συγγρου.

επεξ: Τωρα την δειχνει διαθεσιμη σε 14 καταστηματα, "τρεξτε" (στο φυσικο καταστημα δηλαδη) οσοι την θελετε.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Σημερα φαινεται (Κωτσοβολος) οτι καποιοι πηραν τις περισσοτερες που ειχαν μεινει, αφου πλεον ειναι διαθεσιμη μονο σε 2 καταστηματα.

Στα 489€ η τιμη μονο city plaza και Συγγρου.

επεξ: Τωρα την δειχνει διαθεσιμη σε 14 καταστηματα, "τρεξτε" (στο φυσικο καταστημα δηλαδη) οσοι την θελετε.

Η προσφορά 20% σε πόντους πρέπει να έχει λήξει γενικά πάντως, αν ισχύει αυτό που είπε ο φίλος ότι ίσχυε για πληρωμές μέχρι τις 13/1

• Moderators
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, vgiozo είπε

Η προσφορά 20% σε πόντους πρέπει να έχει λήξει γενικά πάντως, αν ισχύει αυτό που είπε ο φίλος ότι ίσχυε για πληρωμές μέχρι τις 13/1

489 λεμε, το 20% εχει ληξει, αν υπηρχε θα λεγαμε 391€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου τη βγάζει διαθέσιμη σε καταστημα στα 7χλμ από εδώ που μένω. Αχ τι μου κάνουν. Αν δεν δουλεύω αύριο θα περάσω μια βόλτα να τη δω.

Επεξ/σία από patsi
Δημοσ.

Γενικα θα εχετε παρα πολυ καλη εμπειρια σε ολα....σημερα δοκιμασα αναπαραγωγη ταινιας hdr ( για μενα που ερχομαι απο samsung δεκαετιας κορυφαιο μοντελο 1080π του τοτε καλιμπραρισμενοα) απλα με αφησε αφωνο......!!!! Με ρυθμισεις η tv δεν παιζεται....η εικονα της αριστη (παντα στα δικα μου ματια χωρις να ειμαι ειδικος )

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Γενικα θα εχετε παρα πολυ καλη εμπειρια σε ολα....σημερα δοκιμασα αναπαραγωγη ταινιας hdr ( για μενα που ερχομαι απο samsung δεκαετιας κορυφαιο μοντελο 1080π του τοτε καλιμπραρισμενοα) απλα με αφησε αφωνο......!!!! Με ρυθμισεις η tv δεν παιζεται....η εικονα της αριστη (παντα στα δικα μου ματια χωρις να ειμαι ειδικος )

Έχεις κανένα λινκ για τις ρυθμίσεις; 

Δημοσ.

Σαν εικονα ειναι καλη?Καναλια ?4k? αξιζει τα λεφτα της?Κανει θολουρες στα ακρα?
Απο bleed , η clouding? εχει?

Δημοσ.

Η εικονα της χρωματα, μαυρο,λεπτομερειες ειναι παρα πολυ καλη μολις τη ρυθμισεις! Σε hdr movies για μενα που δεν ειχα πριν 4κ η εικονα της ειναι παρα πολυ καλη και πολυ καλη φωτεινοτητα ! Καναλια που την εχω με cosmote οσα εχουν καλο βιτρατε και της digea τα hd  ειναι πολυ καλα οπως και η κινηση στα αθλητικα! Στα λεφτα της για μενα αξιζει παρα πολυ !!! Τωρα για τα clouding ,bleeding ,ghosting παει αναλογα το πανελ καθε φορα.....σε γενικες γραμμες ομως δεν παρουσιαζει σχεδον τιποτα( η δικια μου για παραδειγμα εχει ελαχιστο bleeding  στην κατω αριστερη γωνια σε φαση που δεν το παρατηρεις σε θεαση) και γενικα στην κατασκευτη της ειναι πολυ καλη....αρα θεματα τετοια σε συγκριση με αλλες δεν παρουσιαζει απο αυτες που εχουμε παρει εδω μερικοι!

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι τηλεοράσεις του Κοτσόβωλου αυτή τη στιγμή που αναγράφονται είναι εκθεσιακά κομμάτια , μην μπείτε στον κόπο να πάτε στο κατάστημα πριν πάρετε τηλέφωνο .

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikolees είπε

Όλες οι τηλεοράσεις του Κοτσόβωλου αυτή τη στιγμή που αναγράφονται είναι εκθεσιακά κομμάτια , μην μπείτε στον κόπο να πάτε στο κατάστημα πριν πάρετε τηλέφωνο .

Αν μας πεις και που βρηκες αυτη την πληροφορια για να την αξιολογησουμε...

Πηρες τηλεφωνο στα κεντρικα και σου ειπαν κατι τετοιο;;;; 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι πριν από 5 λεπτά . Ήθελα να πάω στο  κατάστημα της Ευκαρπίας και είπα να πάρω ένα τηλέφωνο πρώτα . Μου είπε το τμήμα πωλήσεων πως όλα τα κομμάτια είναι εκθεσιακά . 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά όταν υπάρχει επιλογή μόνο παραλαβή από κατάστημα υπάρχουν 2 πιθανότητες στον κωτσο... 

1. Αν σε αφήνει να κάνεις παραγγελία με παραλαβή από εκεί συνήθως δεν είναι εκθεσιακα

2. Αν δε σε αφήνει κ γράφει δες κατάστημα συνήθως είναι εκθεσιακα 

Ένας πολύ γενικός κανόνας από ότι έχω παρατηρήσει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...