spy_vlsi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 εμενα παντως στα βιντεο απ την action που ειναι 2,7Κ@60fps εχει σπασιματα, ενω ο player των windows αψογος
bluesattack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δοκιμαστε και τον smplayer σαν εναλλακτικη του vlc Ps.To θεμα ειναι τα εξωτερικα φιλτρα .Madvr , lav , ffdshow κλπ Αλλιως ..τι να λεει κιολας
Agony Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, newton91 είπε Στα MKV δεν υποστηριζει ηχο DTS
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 σαν το mpc δεν υπαρχει αλλο η ποιοτητα εικονας και οι ρυθμισεις που εχει δεν τις βρισκεις πουθενα αλλου. 3
tzotzo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Με το Netflix πάντως έχω ξεχάσει πως είναι οι media player. Gom player έχω απομεινάρι τριών χρόνων
KilliK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 ως media player δεν λεει και πολλα, διοτι χρησιμοποιει τους δικους του codecs και το UI του ειναι μετριο. η πραγματικη δυναμη του VLC ειναι στα streaming/networking features του.
IT chef Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 13 hours ago, loypis said: ωπα ρε μεγαλε..δηλαδη για να δουμε ενα βιντεακι θα πρεπει να εχουμε τον τελευταιο i7? μπρουκλης πρεπει να εισαι εσυ.. αν θες να δεις "ένα βιντεάκι" ,αναθέρθηκαν τόσοι player που έχουν αντιγράψει εξ ολοκλήρου ό,τι προσφέρει o player του vlc,κάποιοι προσφέρουν και κάτι παραπάνω. Όταν διαμαρτύρεσαι πως αργεί να φορτώσει για να ακούσεις ένα τραγούδι,ή δε σου έπαιξε το 3gp βίντεο του Δημήτρη ,μία πλατφόρμα του εύρους και του κύρους που έχει το vlc,που είναι σε κάθε pc,είσαι ανίδεος. Αλλά αν άνοιξες πρώτη φορά υπολογιστή και μπήκες με την adsl σου στο ιντερνετ και κατέβασες 5 player να υπάρχουν,που να καταλάβεις.Εικάζω.
Apoithaki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Είχα πάντα #1 τον VLC. Μέχρι πρόσφατα που έκανε τρελό shuttering σε 4Κ ταινίες. Κατέληξα στο MPC-BE, όπου τον συνεχίζει developer του πρώτου MPC. Κοίταξα και για PotPlayer, ώστοσο πολλοί λένε ότι πρόκειται για κακή αντιγραφή κώδικα του MPC. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει και αυτό είναι το σωστό!
Eloy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κανένας player που να μπορώ να περιστρέψω με 1-2 clicks το βίντεο 90 μοίρες αριστερά ή δεξιά και να το απλώνει στην οθόνη μου ? Εχω κουραστεί να βλέπω τα μισά βίντεος τραβηγμένα με κινητό στραβολαιμιάζοντας... :))) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Eloy
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Πολύ καλός player αλλά άμα το δει η Dell εγκατεστημένο στο λαπτοπ δεν σε καλύβει η εγγύηση
loypis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, IT chef είπε αν θες να δεις "ένα βιντεάκι" ,αναθέρθηκαν τόσοι player που έχουν αντιγράψει εξ ολοκλήρου ό,τι προσφέρει o player του vlc,κάποιοι προσφέρουν και κάτι παραπάνω. Όταν διαμαρτύρεσαι πως αργεί να φορτώσει για να ακούσεις ένα τραγούδι,ή δε σου έπαιξε το 3gp βίντεο του Δημήτρη ,μία πλατφόρμα του εύρους και του κύρους που έχει το vlc,που είναι σε κάθε pc,είσαι ανίδεος. Αλλά αν άνοιξες πρώτη φορά υπολογιστή και μπήκες με την adsl σου στο ιντερνετ και κατέβασες 5 player να υπάρχουν,που να καταλάβεις.Εικάζω. μαθε πρωτα να μιλας και μετα μαθε για το συγκεκριμενο θεμα..για iptv μιλησα οχι για ταινια..αυτο ηταν παραδειγμα
AonDuine Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Tον χρησιμοποιούσα για χρόνια , και ακόμα τον έχω στον υπολογιστή μου . Εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως έχω στήσει το plex σαν media server και μπορώ να κάνω streaming στο ps4 και το κινητό μου άνετα .
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Αφού λύθηκε πλέον το πρόβλημα χώρου στα κινητά... έχω 5-6 players και είμαι κύριος...
emperor4her Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 mpc στο pc mxPlayer στο κινητο δεν τα αλλαζω με τιποτα προς το παρον! :D :D
korakios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 SMPlayer σαν frontend του mpv, ότι πιο ελαφρύ έχω δοκιμάσει εδώ και χρόνια . Το VLC εννοειται παραμένει για δύσκολα βιντεάκια ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα