Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμαστε και τον smplayer σαν εναλλακτικη του vlc

Ps.To θεμα ειναι τα εξωτερικα φιλτρα .Madvr , lav , ffdshow  κλπ

Αλλιως ..τι να λεει κιολας 

Δημοσ.

σαν το mpc δεν υπαρχει αλλο

η ποιοτητα εικονας και οι ρυθμισεις που εχει δεν τις βρισκεις πουθενα αλλου.

• Like 3
Δημοσ.

ως media player δεν λεει και πολλα, διοτι χρησιμοποιει τους δικους του codecs και το UI του ειναι μετριο.

η πραγματικη δυναμη του VLC ειναι στα streaming/networking features του.

Δημοσ.
13 hours ago, loypis said:

ωπα ρε μεγαλε..δηλαδη για να δουμε ενα βιντεακι θα πρεπει να εχουμε τον τελευταιο i7? μπρουκλης πρεπει να εισαι εσυ..

αν θες να δεις "ένα βιντεάκι" ,αναθέρθηκαν τόσοι player που έχουν αντιγράψει εξ ολοκλήρου ό,τι προσφέρει o player του vlc,κάποιοι προσφέρουν και κάτι παραπάνω.

Όταν διαμαρτύρεσαι πως αργεί να φορτώσει για να ακούσεις ένα τραγούδι,ή δε σου έπαιξε το 3gp βίντεο του Δημήτρη ,μία πλατφόρμα του εύρους και του κύρους που έχει το vlc,που είναι σε κάθε pc,είσαι ανίδεος.

Αλλά αν άνοιξες πρώτη φορά υπολογιστή και μπήκες με την adsl σου στο ιντερνετ και κατέβασες 5 player να υπάρχουν,που να καταλάβεις.Εικάζω.

Δημοσ.

Είχα πάντα #1 τον VLC. Μέχρι πρόσφατα που έκανε τρελό shuttering σε 4Κ ταινίες. Κατέληξα στο MPC-BE, όπου τον συνεχίζει developer του πρώτου MPC. 

Κοίταξα και για PotPlayer, ώστοσο πολλοί λένε ότι πρόκειται για κακή αντιγραφή κώδικα του MPC. 

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει και αυτό είναι το σωστό! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κανένας player που να μπορώ να περιστρέψω με 1-2 clicks το βίντεο 90 μοίρες αριστερά ή δεξιά  και να το απλώνει στην οθόνη μου ? Εχω κουραστεί να βλέπω τα μισά βίντεος τραβηγμένα με κινητό στραβολαιμιάζοντας... :)))

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.

Πολύ καλός player αλλά άμα το δει η Dell εγκατεστημένο στο λαπτοπ δεν σε καλύβει η εγγύηση 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, IT chef είπε

αν θες να δεις "ένα βιντεάκι" ,αναθέρθηκαν τόσοι player που έχουν αντιγράψει εξ ολοκλήρου ό,τι προσφέρει o player του vlc,κάποιοι προσφέρουν και κάτι παραπάνω.

Όταν διαμαρτύρεσαι πως αργεί να φορτώσει για να ακούσεις ένα τραγούδι,ή δε σου έπαιξε το 3gp βίντεο του Δημήτρη ,μία πλατφόρμα του εύρους και του κύρους που έχει το vlc,που είναι σε κάθε pc,είσαι ανίδεος.

Αλλά αν άνοιξες πρώτη φορά υπολογιστή και μπήκες με την adsl σου στο ιντερνετ και κατέβασες 5 player να υπάρχουν,που να καταλάβεις.Εικάζω.

μαθε πρωτα να μιλας και μετα μαθε για το συγκεκριμενο θεμα..για iptv μιλησα οχι για ταινια..αυτο ηταν παραδειγμα

Δημοσ.

Tον χρησιμοποιούσα για χρόνια , και ακόμα τον έχω στον υπολογιστή μου .

Εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως έχω στήσει το plex σαν media server και μπορώ να κάνω streaming

στο ps4 και το κινητό μου άνετα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...