Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει φίλος με έπεισες αλλάζω στρατόπεδο ξυρισμένο ξυρισμένο 😎😋

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το vlc είναι πλατφόρμα.

Και η πιο ολοκληρωμένη,for that matter.

Όσοι διαμαρτύρεστε για το τάδε βίντεο που δεν έπαιζε ή πως αργεί για να παίξει απλά ένα mp3,μάλλον βάζετε μπρος αυτό

The Largest Dump Truck in the World: CAT 797F | Trucks ...
για να πάτε μέχρι το μπάνιο,και μετά γκρινιάζετε πως δε γίνετε η δουλειά σας σωστά.
Ανίδεοι.
Επεξ/σία από IT chef
  • Like 1
Δημοσ.

Το kmplayer είναι το καλύτερο για εμένα.

6 ώρες πριν, giodoul είπε

Παιδιά διάβασα όλα τα σχόλια αλλά είμαι ο μόνος που χρησιμοποιώ εδώ και 11 χρόνια των kmplayer?Συχνες αναβαθμίσεις,κανέναν πάγωμα στην αναπαραγωγή και γρήγορος και ελαφρύς.

To kmplayer απλά τα σπάει.Έχει άπειρες επιλογές,δεν κολλάει πουθενά,βγάζει καλύτερη εικόνα και γενικά δεν συγκρίνεται με το vlc.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, IT chef είπε

Το vlc είναι πλατφόρμα.

Και η πιο ολοκληρωμένη,for that matter.

Όσοι διαμαρτύρεστε για το τάδε βίντεο που δεν έπαιζε ή πως αργεί για να παίξει απλά ένα mp3,μάλλον βάζετε μπρος αυτό

The Largest Dump Truck in the World: CAT 797F | Trucks ...
για να πάτε μέχρι το μπάνιο,και μετά γκρινιάζετε πως δε γίνετε η δουλειά σας σωστά.
Ανίδεοι.

ωπα ρε μεγαλε..δηλαδη για να δουμε ενα βιντεακι θα πρεπει να εχουμε τον τελευταιο i7? μπρουκλης πρεπει να εισαι εσυ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Solatorobo είπε

Το kmplayer είναι το καλύτερο για εμένα.

To kmplayer απλά τα σπάει.Έχει άπειρες επιλογές,δεν κολλάει πουθενά,βγάζει καλύτερη εικόνα και γενικά δεν συγκρίνεται με το vlc.

το kmplayer ψοφησε, το potplayer πηρε τη θεση του

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mayhem32 είπε

pot player και ξερο ψωμι

ναι πολυ καλος αλλα μηπως ξερεις...οταν φορτώνεις μια λιστα iptv μετα απο λιγο μου σταματαει το καναλι που εχω επιλεξει να παιζει και πανω αριστερα μου γραφει buffer 0% και σταματαει..τι πρεπει να επιλεξω καπου στις ρυθμισεις για να μην το κανει?....αν ξερεις 

Δημοσ.

Η σκληρή αλήθεια είναι μία: Ό,τι και να κάνουν οι δημιουργοί - συντηρητές του project που αποκαλείται VLC ο MPC-HC, κι ας έχει πεθάνει εδώ και μερικούς μήνες, θα είναι πάντα ο καλύτερος Video Player που έχει υπάρξει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, loypis είπε

ναι πολυ καλος αλλα μηπως ξερεις...οταν φορτώνεις μια λιστα iptv μετα απο λιγο μου σταματαει το καναλι που εχω επιλεξει να παιζει και πανω αριστερα μου γραφει buffer 0% και σταματαει..τι πρεπει να επιλεξω καπου στις ρυθμισεις για να μην το κανει?....αν ξερεις 

για iptv χρησιμοποιω τον https://biblprog.com/en/ip-tv_player/ iptv player με vlc 2.2.8 libraries κατα την εγκατασταση

Δημοσ.

Μακράν η καλύτερη (free) επιλογή για όλα τα λειτουργικά  για λειτουργίες streaming server/client σε unicast/multicast, casting (Chromecast, αν και σε iOS δεν υποστηρίζεται ακόμα απ' ότι είχα δοκιμάσει, ίσως λόγω airplay) και μελλοντικά υποστήριξη airplay. Τώρα σε επίπεδο OS η επιλογή media player (απλές βασικές λειτουργίες) εξαρτάται απ' το τι βολεύει/δουλεύει και στον καθένα. Προσωπικά και εκεί τον προτιμώ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, loypis είπε

απο οτι εχω διαβασει γιατι δεν το χρησιμοποιω ετσι δεν εχω βρει καποια λυση και σαν εναλλακτικη προτεινόταν αυτο https://www.videohelp.com/software/MPC-BE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...