Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πιο επιτυχημένος ίσως video player, o VLC, ετοιμάζεται να συμπληρώσει 3 δισεκατομμύρια downloads. 

Το εντυπωσιακό αυτό στατιστικό στοιχείο έγινε γνωστό από την ίδια τη Videolan στον εκθεσιακό της χώρο στη φετινή CES, με τον σημαδιακό αυτό αριθμό να αναμένεται να συμπληρωθεί σήμερα. Με παρουσία σε πολλές και διαφορετικές πλατφόρμες όπως PC, Mac, Linux, Android, iPhone και Xbox, το VLC προσφέρει πολλές επιλογές και δυνατότητες, ενώ σύμφωνα με τον υπεύθυνο ανάπτυξης της εφαρμογής, Jean-Baptiste Kempf, περίπου το ένα τέταρτο των downloads προέρχεται από mobile συσκευές. 

Η συνεχής ανάπτυξη της εφαρμογής είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του VLC, με την Videolan να ανακοινώνει ότι σύντομα θα υπάρξει υποστήριξη AirPlay.

Μέσω της συγκεκριμένης λειτουργίας, όσοι αναπαράγουν ένα βίντεο με το VLC από οποιαδήποτε συσκευή, θα μπορούν να «μεταδώσουν» το βίντεο τους σε ένα Apple TV ή σε μία συμβατή τηλεόραση όπως αυτές που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στη CES 2019. Η λειτουργία αυτή αναμένεται μέσα στο Φεβρουάριο ενώ λίγο πιο μετά θα δούμε και πιο εξελιγμένη υποστήριξη εικονικής πραγματικότητας, με τους χρήστες να μπορούν να δουν τα αγαπημένα τους 2D βίντεο μέσα σε ένα εικονικό περιβάλλον φορώντας το κατάλληλο VR σύστημα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Είμαι φαν του vlc, αλλά δεν μπορώ να μην πω οτι  σε κάποια βίντεος μου δείχνει ακίνητη εικόνα όταν μέχρι και ο media player των windows τα παίζει κανονικά

• Like 8
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Λογικό μιας και είναι ένας από τους  καλύτερους media player

Ναι δεν λέω πολύ καλός player αλλά θέλει και βελτιώσεις.. Μια σημαντική ας πούμε όταν φορτώνει λίστα iptv και είναι μεγάλη, για να ανοίξει κάνει πολύ ώρα ενώ παράδειγμα ο pot player την ανοίγει τσακ μπαμ... 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Eloy είπε

Είμαι φαν του vlc, αλλά δεν μπορώ να μην πω οτι  σε κάποια βίντεος μου δείχνει ακίνητη εικόνα όταν μέχρι και ο media player των windows τα παίζει κανονικά

σίγουρα το αρχείο δεν είναι corrupt η δεν έχει κακογραφτεί με dropped frames ? δοκίμασε να το κάνεις convert με κάποιο πρόγραμμα πχ σε hevc να δεις αν κάνει το ίδιο. Ο Vlc το κάνει επίτηδες αυτό για να σε προειδοποιεί.

Επεξ/σία από Pokemon640
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, loypis είπε

Ναι δεν λέω πολύ καλός player αλλά θέλει και βελτιώσεις.. Μια σημαντική ας πούμε όταν φορτώνει λίστα iptv και είναι μεγάλη, για να ανοίξει κάνει πολύ ώρα ενώ παράδειγμα ο pot player την ανοίγει τσακ μπαμ... 

Τόσοι πολλοί media players που υπάρχουν στην αγορά σίγουρα καποιος-καποιοι θα είναι καλύτεροι σε κάποια χαρακτηριστικά αλλά σαν σύνολο για μένα είναι ο καλύτερος απλά το άφησα "ένας από τους καλύτερους" γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι.Ειναι δωρεάν,απλός,δυνατός,με υποστήριξη 4k,360 degree video,convertion, streaming,παίζει τα πάντα,παίρνει plugins,skins,filters κ.α.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

ο δευτερος καλυτερος player εκει εξω (ο προτος ειναι mphc αλλα για να διξει ολη του τη δυναμη θελει καλη gpu κατα προτιμιση nvidia και λιγες γνωσεις να σεταριστει)

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

σίγουρα το αρχείο δεν είναι corrupt η δεν έχει κακογραφτεί με dropped frames ? δοκίμασε να το κάνεις convert με κάποιο πρόγραμμα πχ σε hevc να δεις αν κάνει το ίδιο. Ο Vlc το κάνει επίτηδες αυτό για να σε προειδοποιεί.

Οντως, τα βιντεάκια στα οποία αναφέρομαι είναι κακομεταχειρισμένα. Πιθανότατα τους έχουν αλλάξει 2-3 φορές ανάλυση, συμπίεση, φορμάτ κλπ... Παρ'όλ'αυτά ο mp των Win τα παίζει (ok όχι όλα - σε κάποια κολλάει κι αυτός) - το vlc όμως παραδίδει το πνεύμα. Ομως αναγνωρίζει τεράστιο αριθμό αρχείων εικόνας-βίντεο-ήχου (εγώ μόνο για βίντεο τον χρησιμοποιώ όμως)

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Eloy είπε

Οντως, τα βιντεάκια στα οποία αναφέρομαι είναι κακομεταχειρισμένα. Πιθανότατα τους έχουν αλλάξει 2-3 φορές ανάλυση, συμπίεσγ, φορμάτ κλπ... Παρ'όλ'αυτά ο mp των Win τα παίζει (ok όχι όλα - σε κάποια κολλάει κι αυτός) - το vlc όμως παρδίδει το πνεύμα. Ομως αναγνωρίζει τεράστιο αριθμό αρχείων εικόνας-βίντεο-ήχου (εγώ μόνο για βίντεο τον χρησιμοποιώ όμως)

Δοκίμασε αυτό

https://www.aimersoft.com/video-converter-ultimate.html

99.999% με έχει σώσει από προβληματικά αρχεία. Κάνε τα convert σε mp4 η hevc σε καλό bitrate και θα παίξει και στον vlc η οπουδήποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε παιδιά Downloads όχι χρήστες. Μην μπερδευτούμε. Εγώ τον έχω κατεβάσει ως τώρα από τότε που βγήκε σε όλα τα μηχανήματα που βρέθηκα συνολικά πάνω από 150 φορές.

Επεξ/σία από sunseeker
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμάμαι καλά, (εμ, το ίδιο μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι), το mpc δεν είχε μεγάλη γκάμα αρχείων. κάποια στιγμή σταμάτησε η εξέλιξή του και ήθελε εξωτερικό πακέτο codecs για να τα δεί ( κι εκεί μετά άρχιζαν τα πράγματα να στριμοκωλιάζουν με άλλες εφαρμογές)... Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι...

Επεξ/σία από Eloy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...