Yiannis87 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Λίγο off topic, αλλά για αντίστοιχο ποσό, βασικά τα μισά χρήματα περίπου: 1000 ευρώ ας πούμε, είναι καλύτερα μέσω δανείου ή υπερανάληψης? Ποια η διαφορά τους?
insomnia888 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Λίγο off topic, αλλά για αντίστοιχο ποσό, βασικά τα μισά χρήματα περίπου: 1000 ευρώ ας πούμε, είναι καλύτερα μέσω δανείου ή υπερανάληψης? Ποια η διαφορά τους? υπερανάληψη πιστεύω είναι καλύτερα για ένα τέτοιο ποσό, αν και δεν γνωρίζω αν είναι εφικτή η υπερανάληψη λόγω capital controls ή αν έχει αρθεί ο περιορισμός. Στις 12/1/2019 στις 7:14 ΜΜ, gronk είπε Πιστεύεται πιθανότητα υπάρχει; πριν 15 χρόνια θα σου ενέκριναν δάνειο μέσα σε λίγα λεπτά και μάλιστα θα σου δάνειζαν και τα διπλάσια. Σήμερα, μετά το στραπάτσο που έπαθαν οι τράπεζες, αφού δεν έχεις κάτι στο όνομά σου, μόνο με εγγυητή που έχει κάτι στο όνομά του.
Yiannis87 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, insomnia888 είπε υπερανάληψη πιστεύω είναι καλύτερα για ένα τέτοιο ποσό, αν και δεν γνωρίζω αν είναι εφικτή η υπερανάληψη λόγω capital controls ή αν έχει αρθεί ο περιορισμός. πριν 15 χρόνια θα σου ενέκριναν δάνειο μέσα σε λίγα λεπτά και μάλιστα θα σου δάνειζαν και τα διπλάσια. Σήμερα, μετά το στραπάτσο που έπαθαν οι τράπεζες, αφού δεν έχεις κάτι στο όνομά σου, μόνο με εγγυητή που έχει κάτι στο όνομά του. Αναφέρουν την υπερανάληψη στο website της εθνικής κανονικά πάντως. Για υπερανάληψη χρειάζεται και εκεί να μπει εγγυητής? Δάνειο δεν είναι και αυτή ουσιαστικά?
insomnia888 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Αναφέρουν την υπερανάληψη στο website της εθνικής κανονικά πάντως. Για υπερανάληψη χρειάζεται και εκεί να μπει εγγυητής? Δάνειο δεν είναι και αυτή ουσιαστικά? Νόμιζα ότι είχες ήδη πρόσβαση για υπεραναληψη. Εκεί όχι, εφόσον ο λογαριασμός είναι στο όνομα σου κάνεις αίτηση.
doctorkostis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 21 hours ago, kogba said: Βρες άλλο τρόπο. Από συγγενείς, το πιθανότερο. Εγώ ΠΟΤΕ δεν αγόρασα με δόσεις ούτε και πήρα δάνειο, δεν τα πάω καλά με την ιδέα να χρωστάω σε κανέναν. Δουλειά, υπομονή, επιμονή και μετρητά, πάντα. Και κάπως έτσι καταρρέει ο καπιταλισμός. Ντάξει ρε παιδιά, δυόμισι μισθούς δάνειο ζητάει, δεν είναι κάτι σοβαρό, σιγά το δύσκολο να εξοφληθεί. 1
kogba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, doctorkostis είπε Και κάπως έτσι καταρρέει ο καπιταλισμός. Ντάξει ρε παιδιά, δυόμισι μισθούς δάνειο ζητάει, δεν είναι κάτι σοβαρό, σιγά το δύσκολο να εξοφληθεί. Δεν έριξα εγώ όμως τη χώρα στα μνημόνια, αλλά οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ από την ΑΠΛΗΣΤΙΑ από τη μία και οι ανεύθυνοι συμπολίτες μας από την άλλη με τα παντός φύσεως διακοποδάνεια, 0 δόσεις για 50 χρόνια κ.λ.π.(οι οποίοι φυσικά, διατηρούν το δικαίωμα ψήφου και συνεχίζουμε να τα πληρώνουμε με τους τωρινούς σωτήρες που κυβερνούν, τους Σώρρες-μώρες καθώς και τους αυριανούς κωλοτούμπηδες, βεβαίως βεβαίως) . Και ΟΧΙ, έτσι ΔΕΝ καταρρέει ο Καπιταλισμός. Επιλέγω να ξοδεύω τα χρήματά μου όπως εγώ γουστάρω, δεν θα μου πούνε οι καπιταλιστές ή οι κομμουνιστές τι θα κάνω, ελεύθερη αγορά δεν θέλουμε; Και να ξέρεις, ότι ξοδεύω αρκετά(δεν είμαι του βασικού μισθού, ας το θέσω έτσι), αλλά όταν και όπως εγώ θα κρίνω. Όσον αφορά το δάνειο, δεν είναι πολλά τα χρήματα (για εμένα ή εσένα ας πούμε) , αλλά για τον άλλο δουλεύει με τρεις και εξήντα, τι εξασφάλιση θα έχει η τράπεζα αν αύριο του παρουσιαστεί κάτι έκτακτο ότι δεν θα είναι συνεπής με τις δόσεις του; Δεν χρειάζεται κάποια εγγύηση; Ή μήπως, θα κληθούν πάλι να πληρώσουν τα συνήθη κορόιδα τα δάνεια και τα εκατοντάδες επιδόματα; Φιλικά πάντα, συζήτηση κάνουμε, με εκτίμηση. 😃
johnieXoX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ό,τι να ναι.. 2.000 € είπε να δανειστεί ο άνθρωπος για να πάρει αυτοκίνητο. Ούτε για διακοπές, ούτε για να πάει στα μπουζούκια.. Δηλαδή, κανείς από όσους κράζετε δεν έχει πάρει αυτοκίνητο με δόσεις, ή εκεί δε μετράει επειδή το δάνειο το έβγαλε η toyota? Αυτοκίνητο παίρνει και μεγαλύτερης αξίας από το πόσο που θέλει να δανειστεί. Αν κάτι πάει στραβά, το πουλάει και ξεχρεωνει.. Με τι λογική σας, κανείς δε θα έπρεπε να παίρνει σπίτι, ακόμα και αν βγάζει πάνω από 1.500 € το μήνα, αφού πόσα της τάξης των 100.000+ € θέλουν δεκαετίες για να μαζευτούν.. οπότε, ή πετάει τα λεφτά του στο ενοίκιο ή τι? Του το πληρώνουν οι γονείς του? Και αν δεν έχουν? Το να κράζουν όλοι τα δάνεια είναι η εύκολη λύση, ειδικά όταν αυτοί τα έχουν έτοιμα.. Τα δάνεια, όπως οι πιστωτικές και όλα τα τραπεζικα προϊόντα μπορούν να είναι από εξαιρετικά εργαλεία βελτίωσης της ζωής, ως εργαλεία καταστροφής. Σύνεση θελει και όχι άσκοπες σπατάλες. 7 1
koulkos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Αν είναι ευκαιριάρα, go for it ξεκάθαρα. Αν η δόση υπολογιστεί σε 150 ευρώ, Δεκέμβριο σκας το Δ.Χ. και ξοφλάς. Μπορείς και το Πάσχα να βάλεις μια δόση extra, just in case. Τριπλό win η κατάσταση. Ο φίλος σου πουλάει το αυτοκίνητο, εσύ αγοράζεις ευκαιρία και η τράπεζα παίρνει πίσω τα λεφτά της με το απαραίτητο κέρδος.
gronk Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Λοιπόν παιδιά μια ενημέρωση για όσους μελλοντικά δουν αυτό το θέμα και έχουν παρόμοιες απορίες. Έκανα αίτηση στην Πειραίως την Δευτέρα για προσωπικό δάνειο μισθοδοσίας μιας και εκεί μπαίνει ο μισθός μου και γενικά εκεί κρατάω αποταμιεύσεις. Ζήτησα 1900 ευρώ με 12 μήνες αποπληρωμή και 3 μήνες περίοδο χάριτος. Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι το αίτημα μου εγκρίθηκε και να περάσω για υπογραφές. Με λίγα λόγια ακόμα και στα δικά μου χρήματα οι τράπεζες δίνουν δάνεια. 4
MegalosVeziris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, gronk είπε Λοιπόν παιδιά μια ενημέρωση για όσους μελλοντικά δουν αυτό το θέμα και έχουν παρόμοιες απορίες. Έκανα αίτηση στην Πειραίως την Δευτέρα για προσωπικό δάνειο μισθοδοσίας μιας και εκεί μπαίνει ο μισθός μου και γενικά εκεί κρατάω αποταμιεύσεις. Ζήτησα 1900 ευρώ με 12 μήνες αποπληρωμή και 3 μήνες περίοδο χάριτος. Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι το αίτημα μου εγκρίθηκε και να περάσω για υπογραφές. Με λίγα λόγια ακόμα και στα δικά μου χρήματα οι τράπεζες δίνουν δάνεια. αποταμιευσεις εχεις εκει; γιατι και αυτο το κοιτανε σιγουρα
Yiannis87 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gronk είπε Λοιπόν παιδιά μια ενημέρωση για όσους μελλοντικά δουν αυτό το θέμα και έχουν παρόμοιες απορίες. Έκανα αίτηση στην Πειραίως την Δευτέρα για προσωπικό δάνειο μισθοδοσίας μιας και εκεί μπαίνει ο μισθός μου και γενικά εκεί κρατάω αποταμιεύσεις. Ζήτησα 1900 ευρώ με 12 μήνες αποπληρωμή και 3 μήνες περίοδο χάριτος. Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι το αίτημα μου εγκρίθηκε και να περάσω για υπογραφές. Με λίγα λόγια ακόμα και στα δικά μου χρήματα οι τράπεζες δίνουν δάνεια. Με εγγυητή?
παπι Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Πανε σε τραπεζα κανε αίτηση. Σε δυο μερες θα έχεις απάντηση. Κατα 99% θα φας άκυρο επειδη απλα δεν εχουμε τραπεζες.
*Kopanos* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, παπι είπε Πανε σε τραπεζα κανε αίτηση. Σε δυο μερες θα έχεις απάντηση. Κατα 99% θα φας άκυρο επειδη απλα δεν εχουμε τραπεζες. 3 ποστ πάνω λέει ότι έκανε και εγκρίθηκε. Εγώ σε λογαριασμό μισθοδοσίας μέχρι και πιστωτική με ζαλίζουν να βγάλω, και μια φορά που είπα ότι έχω σε άλλη τράπεζα μόνο που δεν με έβρισε ο υπάλληλος.
gronk Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Yiannis87 είπε Με εγγυητή? Όχι. 16 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε αποταμιευσεις εχεις εκει; γιατι και αυτο το κοιτανε σιγουρα Ναι έχω λογαριασμό ξεχωριστά με αποταμιεύσεις.
malmsteen1984 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Φυσικα και σου εδωσαν δανειο. Ειναι πιο αυστηρες οι προυποθεσεις αλλα πλεον εδω και πανω απο ενα χρονο οι τραπεζες δινουν ξανα δανεια. Απλα καποιοι συμφορουμιτες που δεν περνανε ουτε εξω απο τις τραπεζες λενε οτι τους κατεβει στο μυαλο. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα