gronk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν ο λόγος του δανείου είναι για αγορά αυτοκινήτου. Έχω βρει μια πολύ καλή ευκαιρία και μαζί με αποταμιεύσεις θα ήθελα να προχωρήσω σε αγορά. Για μένα. Είμαι 25 ετών, ιδ. υπάλληλος με καθαρό μηνιαίο μισθό 839 ευρώ καθαρά. Δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομα μου. Το τελευταίο μου εκκαθαριστικό ήταν στα 11140 ευρώ. Πιστεύεται πιθανότητα υπάρχει; Μπορώ να τους δίνω μέχρι 200 ευρώ τον μήνα αλλά θα προτιμούσα 150. P.S : Αν είχα άτομο κοντά μου που να μπορεί θα δανειζόμουν απο εκείνον αλλά δεν παίζει. Please απαντήσεις από άτομα που γνωρίζουν.
MegalosVeziris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ok εισαι 25, πατερα δεν εχεις? μητερα? αδελφο? φιλους? μη πας σε τραπεζα Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από MegalosVeziris 1
Πανος999 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καινουριο αυτοκινητο?Πολλοι εμποροι μεταχ.βγαζουν δανειο σε συνεργασια με την τραπεζα..Κ για τετοιο μικρο ποσο,θ στο βγαλουν σιγουρα! Μακρια απο τραπεζες οσο μπορεις!
lightsout Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Εννοείται ότι θα σου εγκριθεί το ποσό και χωρίς εγγυητή μάλιστα. 2
fastnq2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Θα σου δώσουν αλλά δεν αξίζει. Στα 2 χιλιάρικα με τα επιτόκια που παίζουν θα πληρώσεις τόκους 300-400 ευρώ δηλαδή σχεδόν μίσος μισθός σου. Κάνε μια προσπάθεια να σου δώσει κάποιος συγγενης η πολύ πολύ κοντινός σου πριν πας για δάνειο γιατί είναι κρίμα για ένα τέτοιο πόσο να μπλέξεις με τράπεζα. 2
Γιαούρτι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του αλλά βλέπω κάτι κινήσεις από πολλούς που είναι..... Τα λεφτά που παίρνεις είναι εντάξει. όπως λες και ο ίδιος με 200€/μήνα σε 10 μήνες έχεις μαζέψει το ποσό. Δε μπορείς να περιμένεις 10 μήνες και θες να πάρεις τώρα το αυτοκίνητο; Είσαι και 25, μικρός. Υπόψην ότι ένα μεγάλο μέρος από αυτούς που κλαίγονται ότι οι κακιές τράπεζες θέλουν να τους πάρουν το σπίτι, το αυτοκίνητο , τη γκόμενα τέτοιες μαλακίες κάνανε. Με το παραμικρό δάνειο για να πάρουν αυτό που θέλουν ..χθες 3 1
tsipakis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 αν δες εχεις 2000 ισως να μην εχεις καλυτερα και αμαξι . Τι θα κανεις σε μια ζημια ; δανειο για να την φτιαξεις ; 10 3
gronk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά δεν είμαι χαζός. Ο λόγος που για μένα επίγει είναι διότι γνωστός ''σκοτώνει'' το αμάξι του και φεύγει έξω. Γλυτώνω γύρω στα 1700 ευρώ από τα να το έπαιρνα από αλλού και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι είναι ατρακάριστο και είχε καλή χρήση.
kogba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Βρες άλλο τρόπο. Από συγγενείς, το πιθανότερο. Εγώ ΠΟΤΕ δεν αγόρασα με δόσεις ούτε και πήρα δάνειο, δεν τα πάω καλά με την ιδέα να χρωστάω σε κανέναν. Δουλειά, υπομονή, επιμονή και μετρητά, πάντα. 3
john_petrucci7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, kogba είπε Βρες άλλο τρόπο. Από συγγενείς, το πιθανότερο. Εγώ ΠΟΤΕ δεν αγόρασα με δόσεις ούτε και πήρα δάνειο, δεν τα πάω καλά με την ιδέα να χρωστάω σε κανέναν. Δουλειά, υπομονή, επιμονή και μετρητά, πάντα. Φιλε μου το καλυτερο ειναι να μη μπλεξεις που με δανειστες ειδικα τραπεζα, αλλα εμενα ατοκες δοσεις με καρτα παντα εβαζα. Ειναι απλος ο λογος και σεν χωραει αμφισβητιση. Αν θες να παρεις κατι με 2000€ πχ συσκευες για σπιτι αυτα δεν ξαναμπαινουν πισω με τιποτα, ενω 50€ το μηνα πχ μπαινουν παλι πισω 1
agent_smith Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Για τα 150 τον μήνα θα χρειαστείς περίπου 16 μήνες για αποπληρωμή με υπολογισμένα τα έξοδα για τόκους και τα έξοδα του δανείου. Θα πρέπει να δανειστείς περίπου 2150ευρώ και θα πληρώσεις περίπου 180 σε τόκους με συνολικά έξοδα 330-350 ευρώ. Εγώ θα έλεγα αν πρέπει να πάρεις το δάνειο, να αναπροσαρμόσεις αν μπορείς τα έξοδα σου ώστε να μην το κάνεις για 16 μήνες αλλά όσο το δυνατόν λιγότερους. Το δάνειο σου θα πρέπει να μπορεί να εξοφληθεί πρόωρα.
yiannis72 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, gronk είπε P.S : Αν είχα άτομο κοντά μου που να μπορεί θα δανειζόμουν απο εκείνον αλλά δεν παίζει. Για όποιον σκέφτεται να του προτείνει για άλλη μια φορά να δανειστεί απο συγγενείς φίλους κτλ. Επίσης,κανείς δεν αντιλέγει πως το καλύτερο ειναι να μπορούσε να πληρώσει με μετρητά ολο το ποσό.Ο ts διευκρίνισε πως δεν μπορεί και πως επειγει η αγορα να γίνει άμεσα. Δεν καταστρεφονται οικονομικα οσοι παιρνουν ενα δανειο,αρκεί να διαθέτουν στοιχειώδη λογική.Αυτοί που δεν τη διαθέτουν,δε νομιζω πως θα άνοιγαν έτσι κι αλλιώς θέμα στο ινσόμνια. 2
Γιαούρτι Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, yiannis72 είπε Δεν καταστρεφονται οικονομικα οσοι παιρνουν ενα δανειο,αρκεί να διαθέτουν στοιχειώδη λογική.Αυτοί που δεν τη διαθέτουν,δε νομιζω πως θα άνοιγαν έτσι κι αλλιώς θέμα στο ινσόμνια. η λογική είναι σπάνιο πράγμα στις μέρες μας όμως και δε νομίζω να διαφωνείς. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας δοκιμάσει κι αν του το δώσουν το δώσανε. Δε χάνει κάτι κι ας λέμε εμείς ότι θέλουμε. Spoiler Προσωπικά αν κι έχω δώσει δανεικά για ηλίθιους λόγους, αν ερχόταν συγγενής μου να ζητήσει 2000€ για να πάρει αυτοκίνητο άμεσα ενώ σύμφωνα με το εισόδημα του μπορεί να μαζέψει το ποσό σε λίγους μήνες, εννοείται θα έτρωγε άκυρο Παιδιά μη δανείζεστε χωρίς λόγο. Έχω γνωστούς που την έχουν πατήσει έτσι. -Έλα μωρέ, δουλειά έχουμε θα το εξοφλήσουμε άνετα. Και στα ξαφνικά η δουλειά χάνεται, η εμφανίζεται σοβαρό θέμα υγείας (σε συγγενή μου) και τα έξοδα φτάσανε 5ψήφιο αριθμό σε λίγους μήνες. Τα υπόλοιπα γνωστά, κακιές τράπεζες που ρουφάν το αίμα μας. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα