The_Judas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μου έσπασε λογικά κάποιο αυτοκίνητο τον καθρέφτη συνοδηγού, ενώ ήμουν παρκαρισμένος. Εννοείται πως δεν σταμάτησε καν, το είδα μόνο θρυματισμένο όταν πήγα στο αυτοκίνητο. Το καλύπτουν αυτό η ασφαλιστικές ή όχι;
turbat0s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) η εθνική καλύπτει αν έχεις θραύση κρυστάλλων (και νομίζω είναι η μόνη) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από turbat0s
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Αναλογα την ασφαλιστικη και τις καλυψεις που εχεις .Εμενα η Hellas direct καλυπτει https://www.hellasdirect.gr/property/our-covers
Mansora Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Η θραύση σε όλες τις ασφαλιστικές καλύπτει το κρύσταλλο/καθρέφτη, τα εργατικά, τη στεγανοποίηση/συγκόλληση και τέλος. Αν σου έχει κάνει ζημιά στο καβούκι ή στο μηχανισμό ή στη βάση δεν καλύπτει τίποτα από τα παραπάνω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Αναλογα την ασφαλιστικη και τις καλυψεις που εχεις .Εμενα η Hellas direct καλυπτει https://www.hellasdirect.gr/property/our-covers Στους ορους ασφαλισης ομως λει οτι : Εξαιρούνται και αποκλείονται από την κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων οι παρακάτω περιπτώσεις: • ζημιά κατά την πραγματοποίηση επισκευαστικών εργασιών στο αυτοκίνητο ή κατά την εξαγωγή και επανατοποθέτησή τους, • ζημιά καθρεπτών, φανών και δεικτών πορείας (φώτα και φλας), • ζημιά σε οποιοδήποτε παράθυρο, ανεμοθώρακα ή οροφή αυτοκινήτου, που δεν είναι κατασκευασμένα από κρύσταλλο αλλά από συνθετικό υλικό, • ζημιά σε κρύσταλλα αυτοκινήτων ανοιχτού τύπου (cabrio) τα οποία είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα με την οροφή, κατά τρόπο ώστε να είναι αδύνατη η αντικατάστασή τους, χωρίς την αντικατάσταση και της οροφής, • ζημιά σε περίπτωση ολικής καταστροφής (οικονομικά ασύμφορη επισκευή ή τεχνικά επισφαλής) του ασφαλισμένου αυτοκινήτου, • ζημιά σε μεμβράνες, αισθητήρες και μηχανισμούς παραθύρων και • ζημιά ή έξοδα μετατόπισης ή επανεγκατάστασης πλαισίων.
The_Judas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Εγώ anytime έχω. Λογικά και εκεί θα εξαιρούνται οι καθρέφτες αν και δεν εχω πρόχειρο το συμβόλαιο.
odysseys77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Στις 12/1/2019 στις 8:17 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Αναλογα την ασφαλιστικη και τις καλυψεις που εχεις .Εμενα η Hellas direct καλυπτει https://www.hellasdirect.gr/property/our-covers Το link που έβαλες βέβαια αφορά ασφάλεια κατοικίας και όχι αυτοκινήτου, όπου εκεί όπως ήδη αναφέρθηκε δεν σε καλύπτει η ασφάλεια σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, odysseys77 είπε Το link που έβαλες βέβαια αφορά ασφάλεια κατοικίας και όχι αυτοκινήτου, όπου εκεί όπως ήδη αναφέρθηκε δεν σε καλύπτει η ασφάλεια σου. Καλημερα .Εχεις δικιο και μου απαντησαν και με email αλα ξεχασα να το γγραψω.Αν ομως απο τρακαρισμα ή απο ιδιες ζημιες σε μικτη σπασει ο καθρεπτης τι γινεται ?Εκανα Reply στο email που ου εστιλαν και περιμενω. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
papoys1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Γιάννη και στους όρους που έβαλες παραπάνω μιλάει καθαρά για θραύση κρυστάλλων και όχι ζημιές. Εξαιρούνται και αποκλείονται από την κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων οι παρακάτω περιπτώσεις: • ζημιά κατά την πραγματοποίηση επισκευαστικών εργασιών στο αυτοκίνητο ή κατά την εξαγωγή και επανατοποθέτησή τους, • ζημιά καθρεπτών, φανών και δεικτών πορείας (φώτα και φλας), • ζημιά σε οποιοδήποτε παράθυρο, ανεμοθώρακα ή οροφή αυτοκινήτου, που δεν είναι κατασκευασμένα από κρύσταλλο αλλά από συνθετικό υλικό, Εμένα ξεκόλλησε το κρύσταλλο από τον δεξιό καθρέπτη και το έχασα.Μου το κάλυπτε και μου λέει να πάω τα χαρτιά.Το αγόρασα 5 ευρώ και το έβαλα μόνος απλό ήταν.Σιγά μη μάζευα χαρτιά για 5 ευρώ να τρέχω στην ασφάλεια. Δε καλύπτει ζημιά όλου του καθρέπτη που έσπασε κάποιος άλλος οδηγός.Εκεί είναι θέμα ασφαλειών.Θα σου πει κάνε μήνυση να βρεθεί αυτός που το έκανε να σε αποζημιώσει. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Γιάννη και στους όρους που έβαλες παραπάνω μιλάει καθαρά για θραύση κρυστάλλων και όχι ζημιές. Εξαιρούνται και αποκλείονται από την κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων οι παρακάτω περιπτώσεις: • ζημιά κατά την πραγματοποίηση επισκευαστικών εργασιών στο αυτοκίνητο ή κατά την εξαγωγή και επανατοποθέτησή τους, • ζημιά καθρεπτών, φανών και δεικτών πορείας (φώτα και φλας), • ζημιά σε οποιοδήποτε παράθυρο, ανεμοθώρακα ή οροφή αυτοκινήτου, που δεν είναι κατασκευασμένα από κρύσταλλο αλλά από συνθετικό υλικό, Εμένα ξεκόλλησε το κρύσταλλο από τον δεξιό καθρέπτη και το έχασα.Μου το κάλυπτε και μου λέει να πάω τα χαρτιά.Το αγόρασα 5 ευρώ και το έβαλα μόνος απλό ήταν.Σιγά μη μάζευα χαρτιά για 5 ευρώ να τρέχω στην ασφάλεια. Δε καλύπτει ζημιά όλου του καθρέπτη που έσπασε κάποιος άλλος οδηγός.Εκεί είναι θέμα ασφαλειών.Θα σου πει κάνε μήνυση να βρεθεί αυτός που το έκανε να σε αποζημιώσει. Καλημερα ..Και σε περιπτωση τρακαρισματος ?Αν μας τρακαρουν και μας σπασουν καθρεπτη μαζι με αλλα δεν καλυπτεται ? 1
papoys1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Καλημερα ..Και σε περιπτωση τρακαρισματος ?Αν μας τρακαρουν και μας σπασουν καθρεπτη μαζι με αλλα δεν καλυπτεται ? Όχι σαν θραύση κρυστάλλων.Αλλά σαν ζημιά όλου του καθρέφτη ή μέρους του αν υπάρχει από την ασφάλεια του άλλου αν φταίει ή από τη δική σου αν έχεις μικτή. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα