MaXmaD Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Κανεις δε μου τα ειπε αυτα. Εχω αλλαξει παρμπριζ στο παρελθον και τα ειδα απο πρωτο χερι. Βεβαια τοτε δεν γινοταν διαφορετικα καθως ηταν ολοκληρη ρωγμη. Και ημουν και μπροστα και ο αλλος εψαχνε τις βιδες που εχασε. Τα λαστιχα δε, ακομα στραβα ειναι. Εβαλα λιγο φλαντζοκολλα μη μπαζουν νερα. Τοτε εκανα το κολπο που λες. Εκανα θραυση και πηγα να το αλλαξω μετα απο 1-2 μηνες. Πλεον οι περισσοτερες ασφαλιστικες ζητανε φωτογραφιες. Δεν πιανουν αυτα τα κολπα. Αντε να δουμε αν θα βρεθει κανεις να απαντησει επι της ουσιας... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από MaXmaD
Nabuko Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Αντε να δουμε αν θα βρεθει κανεις να απαντησει επι της ουσιας... Πάρε ένα τηλέφωνο τις εταιρίες και ρώτα. Ντρέπεσαι?
MaXmaD Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Πηρα. Φερτο να το δουμε ειπαν. Και στο κατω-κατω αν ηταν ετσι να τα καταργησουμε τα φορουμ. Να παιρνουμε τηλεφωνο στους εξιδικευμενους να ρωταμε. Τι καθομαστε και γραφουμε....
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Πηρα. Φερτο να το δουμε ειπαν. Και στο κατω-κατω αν ηταν ετσι να τα καταργησουμε τα φορουμ. Να παιρνουμε τηλεφωνο στους εξιδικευμενους να ρωταμε. Τι καθομαστε και γραφουμε.... Βγάλε φωτό να το δούμε. Και αν δεν έχεις καταλαβει εθελοντικά σου απαντάνε όλοι,μην έχεις τόσες απαιτήσεις. 1
_Biohazard_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, MaXmaD είπε Πηρα. Φερτο να το δουμε ειπαν. Και στο κατω-κατω αν ηταν ετσι να τα καταργησουμε τα φορουμ. Να παιρνουμε τηλεφωνο στους εξιδικευμενους να ρωταμε. Τι καθομαστε και γραφουμε.... Οι ειδικοί σου είπαν φερ' το να το δούμε για να σου πουν κόστος (και γενικά αν γίνεται στην περίπτωση σου μάλλον, καθώς δεν επιτρεπεται πχ να είναι στο οπτικό σου πεδίο) και περιμένεις να σου πουν εδώ μέσα κόστος οι μη ειδικοί; 2
MaXmaD Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδια τοσα ποστ εγιναν, ΕΝΑΣ τιμη δεν ειπε. Να πει καποτε εκανα ενεση και εδωσα τοσο. Τοσο δυσκολο ειναι; Τα ασχετα σχολια ομως βροχη. Ρωτησα τιμη. Ξερεις ; απαντας. Δεν ξερεις; Δε γραφεις. Ειδικος πρεπει να εισαι για να πεις τιμη?!?!!? Ουτε ρωτησα αν γινεται λογω οπτικου πεδιου! ΤΙΜΗ ΡΩΤΗΣΑ!! Αφηστε το. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από MaXmaD 1
Nabuko Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Ρωτησα τιμη. Ξερεις ; απαντας. Δεν ξερεις; Δε γραφεις. Δεν ξέρω, αλλά ξέρω να γκουγκλάρω και σε 10 δευτερόλεπτα έμαθα ότι κοστίζει 77,5 ευρώ αρκεί να υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις
miucce Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εχει ξεκολλησει το πισω παρπριζ, προτου ρωτησω καποιο εξιδικευμενο συνεργειο για να ειμαι υποψιασμενος,το καλυπτει η θραυση κρυσταλλων αυτο?και αν οχι ποσο περιπου κοστιζει να το κολλησουν?αν γνωριζει καποιος.. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από miucce
Nabuko Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, miucce είπε το καλυπτει η θραυση κρυσταλλων αυτο? Aν με κάποιο τρόπο πέσει πάνω μια γλάστρα, πέτρα κλπ και ραγίσει το καλύπτει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα