haris_216 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Ξέρω ότι σε πολλές περιπτώσεις η ίδια εταιρία που φτιάχνει το Χ ανταλλακτικό με το κουτί και τη φίρμα της Ψ αυτοκινητοβιομηχανίας, διαθέτει το ίδιο ανταλλακτικό και με τη δική της συσκευασία και καμία ουσιαστική διαφορά. Πχ τακάκια (ή δίσκοι) Ferodo διατίθενται με φίρμα Seat, Fiat, κλπ, με τις σχετικές τιμές "μαμά" και ταυτόχρονα τα βρίσκεις και στο κουτί Ferodo με σημαντική οικονομική διαφορά αλλά χωρίς καμία άλλη ουσιαστική. Στα παρμπριζ γίνεται κάτι διαφορετικό ή μπορεί να βρεις το μαμά παρμπριζ χωρίς τη φίρμα, με τη σχετική διαφορά στην τιμή;
achilles_g_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Σε c3 έβαλα την ίδια μάρκα που είχε εργοστασιακά το αυτοκίνητο. Απλά δεν είχε το σήμα της citroen.
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Αν στην ασφαλεια εχετε θραύση κρυστάλλων, "κάποιος" σας το χτύπησε....
agnostos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, GeorgeHellas είπε Αν στην ασφαλεια εχετε θραύση κρυστάλλων, "κάποιος" σας το χτύπησε.... Γιατί αν δηλώσεις σπάσιμο από πετραδάκι δεν σε καλύπτει; Πρέπει σώνει και ντε να στο σπάσουν με λοστό;
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 35 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Γιατί αν δηλώσεις σπάσιμο από πετραδάκι δεν σε καλύπτει; Πρέπει σώνει και ντε να στο σπάσουν με λοστό; Υποθέτω θα καλύπτει και τη πέτρα.. Σαν γενικό πλαίσιο το έγραψα.
mavrik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είχα χτύπημα από πετραδάκι το οποίο το έφτιαξα με ρητίνη τον περασμένο Οκτώβριο. Λόγω απότομης αλλαγής θερμοκρασίας μου έκανε προχθες ρωγμή, ξεκινώντας από το πετραδάκι και καταλήγοντας στην άκρη του παρμπρίζ .. Μένω Βιέννη και οι τιμές είναι σχεδόν διπλάσιες από Ελλάδα. Μου είπαν 300 για OEM σε εξειδικευμένο συνεργείο και 700 στην αντιπροσωπεία ...
supermanbee Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, mavrik είπε Μένω Βιέννη και οι τιμές είναι σχεδόν διπλάσιες από Ελλάδα Στη Βιέννη δεν έχετε ασφάλειες με θραύση κρυστάλλων?
adminaros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Πήγα πρόσφατα στην καργκλας Μου βαλανε παρμπρίζ που το κάτω μέρος του ‘ δεν εφαρμόζει καλά Γιατί φαίνεται κάπως περίεργα κομμένο στο κάτω μερος ειναι μη σου τύχει να έχεις καινούργιο αυτοκίνητο και να σου πέσει πετραδάκι και μετά να ραγίσει το τζαμι οριτζιναλ οικονομικό τζαμι και καλή τοποθέτηση , είναι λαχείο !!! το φυσάς κα8 δεν κρυωνει
_Biohazard_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 30 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Μια επισκευη με "ενεση" τι κοστος εχει περιπου; Εάν έχεις στην ασφάλεια σου θραύση κρυστάλλων....0€.
Nabuko Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Μια επισκευη με "ενεση" τι κοστος εχει περιπου; 2 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Εάν έχεις στην ασφάλεια σου θραύση κρυστάλλων....0€. Άσε τις ενέσεις. Αν έχεις θραύση βάλε καινούριο όπως είπε ο φίλος με 0 ευρώ. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Nabuko
_Biohazard_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Άσε τις ενέσεις. Αν έχεις θραύση βάλε καινούριο όπως είπε ο φίλος με 0 ευρώ. Δεν έχεις άδικο, αν είναι μεγάλη ζημιά, αλλαγή παρμπριζ, έχω κάνει παλιότερα σε ένα ZX που είχα. Αλλά στο τωρινό μου που έχω ένα σημάδι 2mm, το έχω εδώ και 12 χρόνια με επισκευή με ρητίνη (αυτήν την ένεση που είπε ο φίλος) και είναι μια χαρά. Επέλεξα να το κάνω έτσι γιατί δεν ήθελα να πειραχτει το αυτοκίνητο, στο ZX μου είχαν κάνει γρατζουνιά περιμετρικά του παρμπρίζ όταν το άλλαξαν και δεν την παραδέχτηκαν ποτέ. Οπότε μια χαρά είναι κι έτσι και επίσης κοστίζει 0€ στα συνεργαζόμενα εάν κάποιος έχει θραύση κρυστάλλων στο συμβόλαιο του. 1
MaXmaD Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Παιδια κατι συγκεκριμενο ρωτησα. Γνωριζω αλλαγη με 0 ευρω ΑΝ εχω θραυση κρυσταλλων. Δεν εχω ομως. Η αλλαγη παρμπριζ ειναι φασαρια. Σου ξηλωνουν ολα τα λαστιχα, τα μισα πλαστικα απο μπροστα και βαζεις αμφιβολου ποιοτητας παρμπριζ και κανεις και προσευχες μην πεσεις σε κανεναν εργατη της κακιας ωρας και μπαζεις νερα απο τα λαστιχα. Ενα σημαδακι ειναι 3-4 χιλιοστα. Το τραβας μια ενεση και εισαι ετοιμος. Αλιμονο μας αν αλλαζαμε παρμπριζ για ενα σημαδακι. Γνωριζει κανεις τιμες;
Nabuko Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, MaXmaD είπε Η αλλαγη παρμπριζ ειναι φασαρια. Σου ξηλωνουν ολα τα λαστιχα, τα μισα πλαστικα απο μπροστα και βαζεις αμφιβολου ποιοτητας παρμπριζ και κανεις και προσευχες μην πεσεις σε κανεναν εργατη της κακιας ωρας και μπαζεις νερα απο τα λαστιχα. Δεν ξέρω ποιος σου τα είπε αυτά. Εγώ έχω αλλάξει και ήμουν μπροστά όλη την ώρα. Το παρμπρίζ είναι της ίδιας εταιρίας αλλά χωρίς το σήμα της μάρκας του αυτοκινήτου. Πρόβλημα μηδέν εδώ και 5 χρόνια. Ούτε εγώ είχα θραύση. Περίμενα καναδυό μήνες να λήξει το συμβόλαιο. Έκανα καινούριο με θραύση και μετά από κανά μήνα το έφτιαξα τζάμπα. Αν εσύ θέλεις ένεση, κάνε ένεση. Δικό σου είναι τ' αμάξι. 1
_Biohazard_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Να σημειώσω εδώ πως μπορείς να ζητήσεις να είναι το αυθεντικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα