alexhs gk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, JinTheGod είπε Μπορει να ειμαι και Πολωνος ομως..οποτε ισως και να ξερω μερικα πραγματα παραπανω απο εσενα...Ισως ετσι..?Ισως... Δεν μου λέει κάτι αυτό. Εξακολουθεί να είναι ρατσιστικό. Και ένας έλληνας να πεί οτι η Ελλάδα το μόνο που έχει να αναδειξει είναι τα σουβλάκια και ένας Αμερικάνος να πει οτι η Αμερική έχει την παχυσαρκία και ατελείωτα άλλα τέτοια στερεότυπα δεν τα κάνει αυτομάτως σωστά. Αν ΕΣΥ ως Πολωνός νοιώθεις οτι δεν έχεις να προσφέρεις στην κοινωνία κάτι παραπάνω από βοτκα είναι δικό σου πρόβλημα και κοιτάξου στον καθρέφτη. Ολα τα άλλα είναι άχρηστα ρατσιστικά και δεν έχουν θέση εδω μέσα Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από alexhs gk 13
JinTheGod Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, alexhs gk είπε Δεν μου λέει κάτι αυτό. Εξακολουθεί να είναι ρατσιστικό. Και ένας έλληνας να πεί οτι η Ελλάδα το μόνο που έχει να αναδειξει είναι τα σουβλάκια και ένας Αμερικάνος να πει οτι η Αμερική έχει την παχυσαρκία και ατελείωτα άλλα τέτοια στερεότυπα δεν τα κάνει αυτομάτως σωστά. Αν ΕΣΥ ως Πολωνός νοιώθεις οτι δεν έχεις να προσφέρεις στην κοινωνία κάτι παραπάνω από βοτκα είναι δικό σου πρόβλημα και κοιτάξου στον καθρέφτη. Ολα τα άλλα είναι άχρηστα ρατσιστικά και δεν έχουν θέση εδω μέσα Ενω το να επιτιθεσαι για μια αποψη που εχω για ενα αρθρο που διαβασα σε κανει πιο σωστο..Ευγε αγορι μου!! ΑΝ δεν εχεις χιουμορ στην ζωη σου κοιταξου εσυ καλυτερα στον καθρεφτη γιατι η μιζερια θα σε φαει..αντε καλο απογευμα,βγες και για κανα καφε να πεις καμια κουβεντα με κανεναν ανθρωπο! 7
TechnoState Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 @JinTheGod.... φίλε, τώρα σοβαρά, έχεις πάει ποτέ Βαρσοβία η Κρακοβία εντός της τελευταίας 5ετίας? Έχεις δει απο κοντά την εκρηκτική ανάπτυξη που συμβαίνει εκεί, τώρα, στα πάντα σχεδόν. 3
JinTheGod Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, TechnoState είπε @JinTheGod.... φίλε, τώρα σοβαρά, έχεις πάει ποτέ Βαρσοβία η Κρακοβία εντός της τελευταίας 5ετίας? Έχεις δει απο κοντά την εκρηκτική ανάπτυξη που συμβαίνει εκεί, τώρα, στα πάντα σχεδόν. Βεβαιως και εχω παει..περα της Βαρσοβιας ομως το χαος..και το σχολιο μου δεν ηταν να κρινω την Πολωνια αλλα τις ειδησεις που βγαινουν συνεχεια για κατασκοπια της Huawei..ποσο μαλλον σε χωρες σαν την Πολωνια..λες και εχει βαλθει η Huawei να κατακτησει ολη την Γη με τους κατασκοπους της! 2
TechnoState Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 @JinTheGod.... Εντάξει, η βιομηχανική/ εταιρική κατασκοπεία δεν είναι νέα μόδα.... υπάρχουν άπειρα σενάρια... εδώ ολόκληρο Χόλυγουντ έχει τροφοδοτήσει ανά δεκαετίες. 1
Black Demis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, alexhs gk είπε Δεν μου λέει κάτι αυτό. Εξακολουθεί να είναι ρατσιστικό. Και ένας έλληνας να πεί οτι η Ελλάδα το μόνο που έχει να αναδειξει είναι τα σουβλάκια και ένας Αμερικάνος να πει οτι η Αμερική έχει την παχυσαρκία και ατελείωτα άλλα τέτοια στερεότυπα δεν τα κάνει αυτομάτως σωστά. Αν ΕΣΥ ως Πολωνός νοιώθεις οτι δεν έχεις να προσφέρεις στην κοινωνία κάτι παραπάνω από βοτκα είναι δικό σου πρόβλημα και κοιτάξου στον καθρέφτη. Ολα τα άλλα είναι άχρηστα ρατσιστικά και δεν έχουν θέση εδω μέσα λάθος στην Ελλάδα το μόνο πράγμα που παράγουμε ει ναι τρόπος να πεινούμε της καφεδαρες και να καθόμαστε στον καναπέ με τσιγάρο και να ποθλαμε μανγια και μουρι για κατι αλλο δεν ειμαστε ικανοί και οχι δεν ειναι κατι το ρατσιστικό ειναι η πραγματικότητα 2 2
suspiria Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 δεν μου κανει εντυπωση: γνωστα τσιρακια των αμερικανων οι πολωνοι
ougxar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) The new Syndicate game looks great Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από ougxar 1
Istros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στο τέλος θα μας πουν ότι όσοι Κινέζοι κυκλοφορούν με μια φωτογραφική μηχανή είναι κατάσκοποι. 2
ethereum Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, el97639 είπε αν η huawei και η xiaomι μπει στην αμερικανικη αγορα θα σκασει την φουσκα της apple που ηδη εχει σκασει στην ασια κ σιγα σιγα στην ευρωπη. οποτε κανουν τα παντα να δημιουργησουν μια κοντρα. ακουγεται χαζο αλλα μιλαμε για την πρωην 1 τρις εταιρια της αμερικης. η amazon θα εχει την ιδια τυχη απο τα κινεζικα site. και τωρα μπαινουν και σε pc kai servers γενικά υπάρχει ένας ιδιότυπος αποκλεισμός των αμερικανών καταναλωτών όχι μονο σε high tech made in China αλλά και σε ευρωπαικά προιόντα όπως αυτοκίνητα γερμανικά , γαλλικά κτλπ τους βλέπεις τους καημένους διψάνε οι άνθρωποι για να αγοράσουν ευρωπαικά αυτοκίνητα , huawei ,zte κινητά και δεν μπορούν , στα reviews κλάίγονται , δεν έχουν πολλές επιλογές , τους έχουν φορτώσει όλες τις μπαχατέλες για αυτό έχουν πεσει με τα μούτρα στην toyota και στη samsung
atsob Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, JinTheGod είπε Βεβαιως και εχω παει..περα της Βαρσοβιας ομως το χαος..και το σχολιο μου δεν ηταν να κρινω την Πολωνια αλλα τις ειδησεις που βγαινουν συνεχεια για κατασκοπια της Huawei..ποσο μαλλον σε χωρες σαν την Πολωνια..λες και εχει βαλθει η Huawei να κατακτησει ολη την Γη με τους κατασκοπους της! Πολλές εταιρείες τεχνολογίας επενδύουν στην Πολωνία (κυρίως Gdynia) και Ρουμανία, έχοντας τα Development centers and Centers of Excellence, μη τους υποτιμούμε.
vgiozo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν χρειάζεται να τσουβαλιαζουμε διαφορετικά πραγματα μαζι, μπορεί να υπηρχε πραγματι κατασκοπευτικη δραστηριοτητα. Bεβαια αυτο δεν ειναι καινούριο, δεν ξαφνιαζει και δεν νομιζω οτι θεωρουν οι Πολωνικες αρχες οτι κατέστειλαν καθε τετοια δραστηριοτητα στη χωρα. ..θεωρω δεδoμενο οτι οι αρχες καθε χωρας γνωριζουν και παρακολουθουν τέτοια δικτυα.. ....η σκοπιμότητα μπορει να εγκειται στο ποιες στο ποτε και στο φασμα δραστηριοτήτων που αποφασιζουν να καταστειλουν. ...μπορει λοιπόν να διαλεξαν και μια υπάρχουσα αλλα διαφορικά χαμηλου κινδυνου (εικαζοντας) κατασκοπευτική δραστηριοτητα, σε μια συγκεκριμένη στιγμή που βαραινει το θέμα στην ΗΠΑνικη πολιτική σκηνή, για να αποκομισουν ένα όφελος, να συμβαλουν σε μια διαμαχη που ειναι εν εξελίξει. Προσωπικα πιστευω πως περισσότερο έχει να κανει με τους εμπορικούς /τεχνολογικούς ανταγωνισμους και τη προσπάθεια επιβολης πολιτικής πιεσης σε συμμαχους κι εν γενει να περιορίσουν τα κινεζικά συμβολαια. Αν καποιος νομίζει οτι με τις τεχνολογιες/προιοντα των αμερικανων διατρεχει λιγοτερους κινδυνους ιδιωτικοτητας, μαλλον εχει χασει πολλα επεισοδια απο τα μεσα του 2000 και μετα. Η "ασφαλεια" εδω αποτιμαται με ορους γεωπολιτικούς. ...στη δικη μας χωρα πχ παρακολουθούσαν διπλωματικοι υπάλληλοι των ΗΠΑ τα τηλεφωνα υπουργων/πολιτικων και "αυτοκτονησαν" τεχνικο της vodafone....ποιες ηταν οι νομικές, πολιτικές συνεπειες απο αυτο; Μόνο να το θαψoυν προσπαθησαν. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από vgiozo 5
panagi0tisgr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Έχει καταντήσει αστείο αυτό το πράγμα με την Huawei. Είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα. Τόσος πόλεμος σε μια εταιρεία!! Ίσως τελικά να έχουν κ δίκιο δεν εξηγείται αλλιώς 🙄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα