Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,  εχω ενα 144hz monitor στο 2ο υπολογιστη μου που οταν ξεκιναει το παιχνιδι μαυριζει η οθονη..επανερχεται μετα ξαναμαυριζει.Το συστημα ειναι fx 8350 se msi gaming 990 mobo και καρτα xfx rx580.Ειναι συνδεδεμενο με display port 1.2 .Τα hz είναι οντως 144 ρυθμισμενα απο το desktop, η καρτα δεν φταίει γιατι και μια gtx 970 τα ιδια εκανε, και το μονιτορ σιγουρα δε φταιει γιατι το εβαλα στο καλο μου υπολογιστή για δοκιμη και δεν εβγαλε το παραμικρό με τα ιδια ακριβωςς καλωδια

Δημοσ.

Ναι σε ολα, λειτουργει μονο οταν βαζω στο desktop 60hz και αφηνω το παιχνιδι να τρεχει μετα χωρις v sync και οσα frames βγαλει η 580..Βασικα και εγω νομιζω οτι θελει πλεον clean install των windows αλλα θα περιμενω το τελαυταιο update τους μπας και αλλαξει κατι..οκ 2ο pc ειναι δε με καιει αλλα και στα ξενα φορουμ με παρομοιο προβλημα ξεκαθαρη λυση δεν υπάρχει

Δημοσ.

ειναι προβλημα απο ΑΤΙ drivers η μαυριλα

σε αλλους περισσοτερο σε αλλους λιγοτερο

οι drivers που προτεινουνε για να φυγει ειναι οι 18.12.1.1

με αυτους σπανια εχω black screen και ο λογος που εβαλα αυτους και οχι τους νεους 19,1,1 ειναι για τι οι νεοτεροι εχουνε καποια bugs

δεν ειχα black screen δηλαδη

βαλε 18,12,1,1 και μην τους βγαλεις αμα δης τυχαια κανα black screen.

εχω XFX RX 580 4 giga καρτα

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδία το ίδιο θέμα παρουσιάζω μαυρίζει η οθόνη που κ που οταν παίζω και καμιά φορά κ όταν επω. YouTube. Πήρα πριν 4 μέρες καινούργιο μόνιτορ Asus vg279 με τν παλιά οθόνη μια Samsung απλή δν είχα κανένα θέμα τι προτείνεται να τν πάω πίσω τν οθόνη? Η κάρτα γραφικών μ ειναι η xfx 590 της έκανα κ το τελευταίο update αλλά πάλι μαύριλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω τν xfx 590 kai to monitor m einai to asus vg 279 4ων ημερων κ μ κανει τα ιδια 9εματα τι να κανω φιλε μ?

Επεξ/σία από LaughingCoffin
Δημοσ.
Στις 1/12/2019 στις 2:01 ΜΜ, LaughingCoffin είπε

εγω εχω τν xfx 590 kai to monitor m einai to asus vg 279 4ων ημερων κ μ κανει τα ιδια 9εματα τι να κανω φιλε μ?

δεν το ελυσα ποτε, την εβαλα σαν 2η οθονη στην 1080τι και λειτουργησε παντα χωρις μαυριλες,,αρα θεμα hardware ηταν σε εμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...