Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδες μου κανανε δωρο μια τηλεόραση. Super smart. Tv 32 Και δε καταλαβαίνω. Τι παίζει. Για ποιό. Λόγο. Τη λενε και Σούπερ. Κιολας ενω δε μπορώ. Να αναμεταδωσο απο κινητο να Παίζει. Το youtube. Στο κινητο βγάζει. Αναμεταδοση σε σμαρτ με κωδικο αλλα δεν βρισκει την σμαρτ μου.ενω σε φιλικα σπιτια κατευθειαν κανει αναμεταδοση κατεβασα και εφαρμογές. Mirror τιποτααααα και επίσης. Μπορω να κατεβασω εφαρμογες?δεν γραφει ουτε app store. Ουτε play store τι γινετε εχεει ενα μικρο μενου αν Κάποιος. Μπορεί. Να μου εξηγηση αναλυτικα...στελνω και μια εικινα απο το youtube στις ρυθμισεις δε βγαζει αναμεταδοση σε tv.
Doubt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Με μια ματιά που έριξα, υποτίθεται πως έχει android . Γιατί δεν παίζεις youtube από εκεί;
KoreanW Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η τηλεόραση δεν έχει σύγχρονα χαρακτηριστικά, τρέχει Android 4.2*. Πιθανότατα και η εφαρμογή του YT δεν έχει αναβαθμιστεί Επίσης η τηλεόραση δεν αποτέλεσε ποτέ προϊόν με έγκυρες προδιαγραφές για χρήσεις smart tv. ΔΕΝ τρέχει λειτουργικό Android TV, ΔΕΝ τρέχει hardware της πλατφόρμας Android TV, αλλά customized Android για smartphone καθώς η MLS που διέθεσε τη συσκευή στην αγορά έφτιαξε δικό της λογισμικό και το πέρασε σε μια συσκευή. (* Android TV έκδοση 4.2 δεν κατασκεύασε ποτέ η Google) Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από KoreanW
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ. Παλικαρι μου έκανα δώρο. Και διαλεξα αυτη.. σ
Nant25 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Έχω μια MLS smart tv alla den paizwi to YouTube mono fortonei ...Ti kanw twra??
Kthulhou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δες αν μπορείς από το μενού της να κάνεις update εφαρμογές Δες αν μπορείς να βρεις την MLS για υποστήριξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα