Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο μικρος στα συνεργεια ειμαι, μηχανακια και μετα αμαξια.. εχουν περασει αρκετα απ τα χερια μου και εχω καταλαβει ενα πραγμα.. Οι περισσοτεροι ειναι λαμογια..

Φιλαρακι αστο και ελα σε 2 ωρες.. οχι μαλακα μαστορακο, σου εχω αφησει την περιουσια μου και θα σε κοιταω ενω το φτιαχνεις, δεν εισαι γιατρος σε χειρουργιο.

Ουτε για αλλαγη λαδιων δεν τους εμπιστευομαι, τους παω εγω το λαδι γιατι δε ξερω τι λαδια του λιδλ βαζουν αυτοι και τους κοιταζω ενω τα αλλαζουν. Τα αλλαζω και μονος αλλα ειναι μανουρα και πρεπει να βρεις να τα δωσεις μετα τα παλια λαδια (μην τα πετατε στον καδο).

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/1/2019 στις 12:02 ΜΜ, whoose είπε

Σιγά μην εμπιστευθώ συνεργείο να μου βάλει ανταλλακτικά στο αμάξι.

Τα αγοράζω από την autoflan.gr έχει πραγματικά τα πάντα για το αμάξι μου που είναι ήδη 20 χρονών (Nissan Almera).

Τους τα πάω και μου τα φτιάχνουν επι τόπου. Και προσπαθούσαν να με πείσουν ότι η autoflan βάζει απλά το αυτοκόλλητο σε Monroe αναρτήσεις και ότι δεν είναι Monroe. Λες και δεν θα καταλάβαινα στο δρόμο τη διαφορά και με παρακαλάν να αγοράσω από αυτούς.

Βρε ουστ. Μόνο από internet. Ήθελαν για ταμπούρα (μόνο σιαγώνες) 30 ευρώ το ζευγάρι. Τις βρήγκα στο net στα 15 ευρώ και μόλις σηκώνω το χειρόφρενο κοκαλώνει.

ποτέ ανταλλακτικά από συνεργείο. Μόνο internet.

Δεν έχω συνεργείο. Αλλά επειδή έχω τύχει μπροστά σε περιστατικό.

Ειναι καθαρά συμφωνία. 

Το συνεργείο δεν έχει μεσάζοντα για τα ανταλλακτικά, φόρους , έξοδα να συντηρηθεί; 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

και πρεπει να βρεις να τα δωσεις μετα τα παλια λαδια (μην τα πετατε στον καδο).

σε ενα παλιο μπουκαλι λαδιων και τα αφηνεις σε ενα βενζιναδικο.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, theo93 είπε

Καλησπέρα, γνωρίζεται κανένα συνεργείο ανατολική Θεσσαλονίκη για Peugeot?

Επειδή κι εγώ έψαχνα χωρίς αποτέλεσμα κατέληξα στον Αδαμίδη. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στο αυτοκίνητο;

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
9 minutes ago, iageogr said:

Επαναφέρω το θεμα αυτο για να μην ανοιγω νεο....

Συνεργείο στη Θεσσαλονικη για Toyota;

Αν είναι φρέσκο αμάξι πας καρφί Toyota polis, αν είναι παλιό ανάλογα μετά

Δημοσ.
Just now, Black Demis said:

Αν είναι φρέσκο αμάξι πας καρφί Toyota polis, αν είναι παλιό ανάλογα μετά

Ειναι παλιο αμαξι ... Συνεργείο στη Θεσσαλονικη για Toyota εκτος αντιπροσωπίας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/6/2020 στις 3:24 ΠΜ, TRILOBYTER είπε

Ουτε για αλλαγη λαδιων δεν τους εμπιστευομαι, τους παω εγω το λαδι γιατι δε ξερω τι λαδια του λιδλ βαζουν αυτοι και τους κοιταζω ενω τα αλλαζουν. Τα αλλαζω και μονος αλλα ειναι μανουρα και πρεπει να βρεις να τα δωσεις μετα τα παλια λαδια (μην τα πετατε στον καδο).

Επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω, και αν θέλετε πείτε με καχύποπτο:

Τι εμποδίζει τον κάθε μαστορα να μου βάλει λάδια της πλάκας και όχι αυτά που θα του ζητήσω εγώ, πχ Valvoline VR1, να μου πεί ότι όντως έβαλε το λάδι που ζήτησα και να μου χρεώσει τα δικά μου;

Μια φορά πήγα δικά μου λάδια (5 λίτρα) προς αλλαγή, αρκετά ακριβά συγκριτικά με τον μέσο όρο, το αυτοκίνητο παίρνει 4 λίτρα και όταν του ζήτησα που είναι το υπόλοιπο 1 λίτρο είπε ότι το πέταξε (και εγώ είμαι αστροναύτης). Ποιος μου εγγυάται ότι όντως έβαλε το δικό μου λάδι και δεν το καβάτζωσε;

Επεξ/σία από listerstorm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, listerstorm said:

Τι εμποδίζει τον κάθε μαστορα να μου βάλει λάδια της πλάκας και όχι αυτά που θα του ζητήσω εγώ, πχ Valvoline VR1, να μου πεί ότι όντως έβαλε το λάδι που ζήτησα και να μου χρεώσει τα δικά μου;

Τιποτα δεν τους εμποδιζει. Πρεπει να εχεις οπτικη επαφη για τις εργασιες που γινονται εκτος και αν μιλαμε για μεγαλη ζημια που πρεπει να μεινει το αμαξι μεσα. Σε μικρο-μεγαλο service πρεπει να εχεις οπτικη επαφη σε λογικη αποσταση και οχι βεβαια να εισαι απο πανω του. Αν καταλαβαινεις οτι ο μαστορας εχει προβλημα με αυτο και π.χ σου ζηταει να περασεις μετα απο καμμια ωρα κτλ ... τοτε αλλαξε μαστορα. Δεν το θεωρω καχυποψια... απλα ο καθενας προσπαθει να κανει τη δουλεια του, ο μαστορας να μεγιστοποιησει το κερδος του και ο πελατης να ελαχιστοποιησει τη ζημια του :)

Επεξ/σία από iageogr
Δημοσ.
4 hours ago, listerstorm said:

Adversarial παίγνιο😄

Δεν ειναι ακριβως ανταγωνιστικη η σχεση (αν αυτο εννοεις...) Θελεις ως πελατης (δηλαδη θεωρω οτι ταυτιζεται το συμφερον) ο μαστορας να μεγιστοποιησει το κερδος του απεναντι σου αλλα με μακροπροθεσμο (αρα τιμιο σε μεγαλο βαθμο) τροπο σκεψης. Δηλαδη επειδη ειναι καλος στη δουλεια του και εχοντας λογικες χρεωσεις να σε κρατησει ως πελατη για πολλα χρονια και ταυτοχρονα να τον προτεινεις σε φιλους/γνωστους (και να βγαλει μεροκαματο και απο αυτους).  Εκει που εισαι χαμενος ως πελατης ειναι με τους μαστορες που προσπαθουν να μεγιστοποιησουν το κερδος τους βραχυπροθεσμα ειτε κοροιδευοντας (απειρα τα παραδειγματα, ενα ειναι και το παραδειγμα με τα λαδια που εγραψες) ειτε εχοντας πολυ υψηλες χρεωσεις (εδω βαζω και τις αντιπροσωπειες)

Δημοσ.
Στις 14/1/2019 στις 9:22 ΠΜ, opcorsa είπε

το θεμα ειναι οτι εμενα ειναι κοντο και ειναι δυσκολο να τα αλλαξω τα λαδια χωρις να σηκωθει το αμαξι..

Γρύλος και σήκωμα.

Δημοσ.

Κανά εξουσιοδοτημένο skoda σε Θεσσαλονίκη για αμάξι εντός εγγύησης;

Η αντιπροσωπεία μου έσπασε τα νεύρα, άσε που σου κλείνει ραντεβού για απλή αλλαγή λαδιών μετά από κανά δίμηνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...