Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μην εμπιστευθώ συνεργείο να μου βάλει ανταλλακτικά στο αμάξι.

Τα αγοράζω από την autoflan.gr έχει πραγματικά τα πάντα για το αμάξι μου που είναι ήδη 20 χρονών (Nissan Almera).

Τους τα πάω και μου τα φτιάχνουν επι τόπου. Και προσπαθούσαν να με πείσουν ότι η autoflan βάζει απλά το αυτοκόλλητο σε Monroe αναρτήσεις και ότι δεν είναι Monroe. Λες και δεν θα καταλάβαινα στο δρόμο τη διαφορά και με παρακαλάν να αγοράσω από αυτούς.

Βρε ουστ. Μόνο από internet. Ήθελαν για ταμπούρα (μόνο σιαγώνες) 30 ευρώ το ζευγάρι. Τις βρήγκα στο net στα 15 ευρώ και μόλις σηκώνω το χειρόφρενο κοκαλώνει.

ποτέ ανταλλακτικά από συνεργείο. Μόνο internet.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, jmmys είπε

Τοτε οφείλει να σου πει, το σαζμαν αυτό δεν κάνει για το αυτοκίνητο σου,και να σου προτείνει η να παραγγείλει αυτός  ή να βρεις εσύ το κατάλληλο.

Πολλα ανταλλακτικά καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος όταν πας να τα βάλεις και ανακαλύπτεις ότι δεν μπαίνουν γιατί στο μάτι μπορεί να είναι ίδια. Αν κάνει λάθος στο ανταλλακτικό το συνεργείο θα του φέρει ο προμηθευτής το σωστό και όλα καλά χωρίς εσύ να έχεις επιβάρυνση, αν του πας εσύ αυτό που βρήκες από ένα site στη Γερμανία επειδή το βρήκες φθηνότερο τι πρέπει να κάνει το συνεργείο που θα του έχεις δεσμεύσει χώρο και ανυψωτικό μέχρι να το στείλεις πίσω και να σου έρθει το σωστό; Δεν πρέπει να σε χρεώσει 2 φορές το λύσε δεσε και οτι άλλη δουλειά διώξει γιατί του πιάνεις χώρο και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες του;  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, opcorsa είπε

το θεμα ειναι οτι εμενα ειναι κοντο και ειναι δυσκολο να τα αλλαξω τα λαδια χωρις να σηκωθει το αμαξι..

Το μηχανάκι από το lidl και ρουφάς από πάνω.Εγώ κάνω από πάνω 3-4 αλλαγές να μην παιδεύομαι και μία στο τόσο από κάτω.

Ή πάνω ή κάτω  ακριβώς μα ακριβώς η ίδια ποσότητα λαδιού βγαίνει.Αν το πάρεις γύρω στα 12 ευρώ κάνει κάθε τόσο που το βγάζει  (έβγαλες τα λεφτά του με την πρώτη αλλαγή), εδώ είμαι για οδηγίες να τα αλλάζεις σε 5 λεπτάκια.

Όσο για το φίλτρο ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης αυτά τα ελαστικά να μη γλιστράει το χέρι και το έβγαλες.Εγώ έχω και αυτό το ειδικό μηχανάκι με τα 4-5 ευρώ που ξεσφίγγει αλλά μια χαρά το βγάζω και το βάζω tongue με το χέρι.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το μηχανάκι από το lidl και ρουφάς από πάνω.Εγώ κάνω από πάνω 3-4 αλλαγές να μην παιδεύομαι και μία στο τόσο από κάτω.

Ή πάνω ή κάτω  ακριβώς μα ακριβώς η ίδια ποσότητα λαδιού βγαίνει.Αν το πάρεις γύρω στα 12 ευρώ κάνει κάθε τόσο που το βγάζει  (έβγαλες τα λεφτά του με την πρώτη αλλαγή), εδώ είμαι για οδηγίες να τα αλλάζεις σε 5 λεπτάκια.

Όσο για το φίλτρο ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης αυτά τα ελαστικά να μη γλιστράει το χέρι και το έβγαλες.Εγώ έχω και αυτό το ειδικό μηχανάκι με τα 4-5 ευρώ που ξεσφίγγει αλλά μια χαρά το βγάζω και το βάζω tongue με το χέρι.

παπου ξερεις τον λογο που δεν χωρουσε το λαστιχακι αναρροφησης (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) στο αμαξι μου?

το προμοταρουν και για τα νεα αυτοκινητα κιολας...στην συσκευασια πρεπει να ειχε καποιο vw passat του 2010?

το περνω και δεν χορουσε το λαστιχακι απο την τρυπα της βεργας μετρησης.... πως εξηγειται... πηγα για refund

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mansora είπε

Πολλα ανταλλακτικά καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος όταν πας να τα βάλεις και ανακαλύπτεις ότι δεν μπαίνουν γιατί στο μάτι μπορεί να είναι ίδια. Αν κάνει λάθος στο ανταλλακτικό το συνεργείο θα του φέρει ο προμηθευτής το σωστό και όλα καλά χωρίς εσύ να έχεις επιβάρυνση, αν του πας εσύ αυτό που βρήκες από ένα site στη Γερμανία επειδή το βρήκες φθηνότερο τι πρέπει να κάνει το συνεργείο που θα του έχεις δεσμεύσει χώρο και ανυψωτικό μέχρι να το στείλεις πίσω και να σου έρθει το σωστό; Δεν πρέπει να σε χρεώσει 2 φορές το λύσε δεσε και οτι άλλη δουλειά διώξει γιατί του πιάνεις χώρο και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες του;  

Γιατί πιάνεις το ακραίο παράδειγμα της παραγγελίας από Γερμανία που είναι εξαιρετικά σπάνιο, και δεν πιάνεις το συνηθισμένο δλδ να αγοράσω το ανταλλακτικό από κάποιο τοπικό ανταλλακτικατζίδικο που πιθανότατα από κει ψωνίζει και το συνεργείο? Η μόνη διαφορά σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι θα γλιτώσω το καπέλο του συνεργείου.

Πάντως έχεις λάθος εντύπωση αν νομίζεις πως το συνεργείο κλείνει όταν διαπιστωθεί ότι δεν κάνει ένα ανταλλακτικό.

Δημοσ.

Παίρνω και γω πολλά από το ίντερνετ ...  Το θέμα είναι ότι πέρα από τα αναλώσιμα που klein ... Στα ανταλλακτικά με δύσκολη τοποθέτηση πχ ένας γρύλλος παραθύρου , αμορτισέρ ,αντλία νερού κτλ αν σου χαλάσει τον ήπιες ενώ άμα το χεις πάρει από μάστορα έχεις εγγύηση κ δεν πληρώνεις εργασία κ άμεση αντικατάσταση . 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Γιατί πιάνεις το ακραίο παράδειγμα της παραγγελίας από Γερμανία που είναι εξαιρετικά σπάνιο, και δεν πιάνεις το συνηθισμένο δλδ να αγοράσω το ανταλλακτικό από κάποιο τοπικό ανταλλακτικατζίδικο που πιθανότατα από κει ψωνίζει και το συνεργείο? Η μόνη διαφορά σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι θα γλιτώσω το καπέλο του συνεργείου.

Πάντως έχεις λάθος εντύπωση αν νομίζεις πως το συνεργείο κλείνει όταν διαπιστωθεί ότι δεν κάνει ένα ανταλλακτικό.

Όπως είπα οι περισσότεροι για λιπαντικό σέρβις το δέχονται αλλά σε πιο σοβαρές βλάβες όχι και δεν το κάνουν για το έξτρα εικοσάρικο. 

Το πιο συνηθισμένο ψάξιμο είναι από internet και όλα τα μεγάλα site οπως ανταλακτικά online autodoc κτλ είναι γερμανικά με οποία μειονεκτήματα έχουν σε χρόνο παράδοσης και ευκολία αντικατάστασης. Στον τοπικό ανταλλακτικατζή δεν θα πάει οποίος έχει ψαχτεί με internet και η τιμή που θα σου δώσει θα είναι retail και πολύ κοντά στην τιμή του συνεργειου γιατί εσύ θα ψωνίσεις μια φορά ενώ το συνεργείο τον συντηρεί και παίρνει άλλη εκπτωση. 

Αναλογα με τη βλάβη αν πχ έχει κατεβάσει μηχανή ή βλάβη σε άξονα και είναι μικρό συνεργείο με ένα δυο ανυψωτικά μπορεί να του δέσεις τα χέρια ή έστω να αναγκαστεί να στο αφήσει έξω με ρίσκο κλοπής .

Σε τέτοια περίπτωση κανονικα πρέπει να του πληρωσεις φυλαξη, δίπλα μεροκάμματο γιατί του εβαλες διπλή δουλειά και αποζημίωση για δουλειες που μπορεί να έχασε γιατί δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει αλλους πελατες.  

Αν το συνεργείο δεχτεί να σου βάλει τα δικά σου ανταλλακτικά αλλά σε περίπτωση δικού σου λάθους θα έπρεπε να πληρώσεις τα παραπάνω για να διασφαλίσει τη δουλειά του, θα πήγαινες ή θα ήταν πάλι απατεώνας που προσπαθεί να αισχρό κερδίσει εις βάρος σου; 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Mansora είπε

Όπως είπα οι περισσότεροι για λιπαντικό σέρβις το δέχονται αλλά σε πιο σοβαρές βλάβες όχι και δεν το κάνουν για το έξτρα εικοσάρικο. 

Το πιο συνηθισμένο ψάξιμο είναι από internet και όλα τα μεγάλα site οπως ανταλακτικά online autodoc κτλ είναι γερμανικά με οποία μειονεκτήματα έχουν σε χρόνο παράδοσης και ευκολία αντικατάστασης. Στον τοπικό ανταλλακτικατζή δεν θα πάει οποίος έχει ψαχτεί με internet και η τιμή που θα σου δώσει θα είναι retail και πολύ κοντά στην τιμή του συνεργειου γιατί εσύ θα ψωνίσεις μια φορά ενώ το συνεργείο τον συντηρεί και παίρνει άλλη εκπτωση. 

Αναλογα με τη βλάβη αν πχ έχει κατεβάσει μηχανή ή βλάβη σε άξονα και είναι μικρό συνεργείο με ένα δυο ανυψωτικά μπορεί να του δέσεις τα χέρια ή έστω να αναγκαστεί να στο αφήσει έξω με ρίσκο κλοπής .

Σε τέτοια περίπτωση κανονικα πρέπει να του πληρωσεις φυλαξη, δίπλα μεροκάμματο γιατί του εβαλες διπλή δουλειά και αποζημίωση για δουλειες που μπορεί να έχασε γιατί δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει αλλους πελατες.  

Αν το συνεργείο δεχτεί να σου βάλει τα δικά σου ανταλλακτικά αλλά σε περίπτωση δικού σου λάθους θα έπρεπε να πληρώσεις τα παραπάνω για να διασφαλίσει τη δουλειά του, θα πήγαινες ή θα ήταν πάλι απατεώνας που προσπαθεί να αισχρό κερδίσει εις βάρος σου; 

Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις πως όποιος αγοράζει μόνος του ανταλλακτικά τα αγοράζει από Γερμανία. Εγώ προσωπικά εδώ και πάνω από μια δεκαετία που ψάχνομαι στο internet και ψωνίζω τα ανταλλακτικά μόνος μου μόνο μία φορά ψώνισα από το γερμανικό(antallaktikaonline.gr autodoc.gr antallaktikaexartimata.gr είναι ένα και το αυτό, και μάλιστα ο ιδιοκτήτης είναι Πολωνός), 9 στις 10 φορές ψωνίζω από τοπικά καταστήματα(που πολλά από αυτά τυγχάνει να έχουν και e-shop), και όντως οι τιμές που πληρώνω είναι πολύ κοντά στις τιμές που χρεώνουν και τα συνεργεία. Ε στην σπάνια περίπτωση που κάποιο ανταλλακτικό είναι λάθος δεν έχει καμία διαφορά ποιος ακριβώς αγόρασε το ανταλλακτικό από το τοπικό κατάστημα, η καθυστέρηση μέχρι να έρθει το σωστό θα είναι ακριβώς η ίδια.

Το μόνο που αλλάζει είναι η τιμή που θα πληρώσω το ανταλλακτικό, αν το αγοράσω μόνος μου θα πληρώσω 10, αν το αγοράσει το συνεργείο ίσως να του το χρεώσουν 9 αλλά σε εμένα θα το χρεώσει 15 ή και παραπάνω.

Είναι απλά τα πράγματα, αν κάποιο συνεργείο δεν δεχτεί να κάνει επισκευή με δικά μου ανταλλακτικά απλά δεν θα το προτιμήσω. Αν εσένα δεν σε πειράζει ούτε το ότι θα σε γδάρει στα ανταλλακτικά, ούτε το ότι δεν θα ξέρεις τι ακριβώς θα σου βάλει, τότε να τον προτιμήσεις :)

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, φυσικά και πρέπει να πληρώσω παραπάνω αν λόγω δικού μου λάθους ταλαιπωρηθεί περισσότερο ο μηχανικός. Μόνο που - όπως έγραψα και πάλι - η εντύπωση που έχεις(δλδ πως πως το συνεργείο κλείνει όταν διαπιστωθεί ότι δεν κάνει ένα ανταλλακτικό) είναι λανθασμένη.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο σας παίρνουν δλδ αν πάτε για αλλαγή λαδιών και φίλτρου μονο για εργασια; Προσπαθώ να καταλάβω αν ειμαι ο χαζός που τόσο καιρό παει και τα αγοράζει ολα απο το συνεργείο και πολλές φορές έβαζαν και αλλα λάδια απο αυτα που ζήτησα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RedPriest είπε

Πόσο σας παίρνουν δλδ αν πάτε για αλλαγή λαδιών και φίλτρου μονο για εργασια; Προσπαθώ να καταλάβω αν ειμαι ο χαζός που τόσο καιρό παει και τα αγοράζει ολα απο το συνεργείο και πολλές φορές έβαζαν και αλλα λάδια απο αυτα που ζήτησα...

Εφόσον πάω δικά μου λάδια και φίλτρο 5€, αν βάλουν δικά τους τότε δεν μου χρεώνουν εργασία.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/1/2019 στις 12:47 ΜΜ, opcorsa είπε

παπου ξερεις τον λογο που δεν χωρουσε το λαστιχακι αναρροφησης (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) στο αμαξι μου?

το προμοταρουν και για τα νεα αυτοκινητα κιολας...στην συσκευασια πρεπει να ειχε καποιο vw passat του 2010?

το περνω και δεν χορουσε το λαστιχακι απο την τρυπα της βεργας μετρησης.... πως εξηγειται... πηγα για refund

Έχει δύο λάστιχα το μηχανάκι.Ένα λεπτό για την αναρρόφηση και ένα πιο χοντρό για την έξοδο.Μήπως προσπαθούσες να βάλεις το χοντρό από την τρύπα της βέργας.Εμένα σε τρία της οικογένειας οπελ , φιατ στράντα και φιατ σεισέντο άνετα χωράει.

Επειδή ήταν πολύ μαλακό έκανα μία πατέντα το έκοψα και πρόσθεσα ένα ίσιο πιο σκληρό ίδιο πάχος με το παλιό και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.Θα κοιτάξω κάποια μέρα να κάνω ένα βιντεάκι και να το ανεβάσω στο youtube με πληροφορίες.☺️

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Έχει δύο λάστιχα το μηχανάκι.Ένα λεπτό για την αναρρόφηση και ένα πιο χοντρό για την έξοδο.Μήπως προσπαθούσες να βάλεις το χοντρό από την τρύπα της βέργας.Εμένα σε τρία της οικογένειας οπελ , φιατ στράντα και φιατ σεισέντο άνετα χωράει.

Επειδή ήταν πολύ μαλακό έκανα μία πατέντα το έκοψα και πρόσθεσα ένα ίσιο πιο σκληρό ίδιο πάχος με το παλιό και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.Θα κοιτάξω κάποια μέρα να κάνω ένα βιντεάκι και να το ανεβάσω στο youtube με πληροφορίες.☺️

οχι δυστυχως δεν ειναι αυτο που λες..κι εχω υπεθεσα οτι ημουν τοσο χαζος αλλα οχι....

κινητηρας 3κιλυνδρος 1.2 BZG κωδικος για reference ....

απορω τι φαση πραγματικα....

Δημοσ.
Στις 15/1/2019 στις 9:24 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Συνεργειο στη Θεσσαλονικη δεν προτεινατε ακομα 😋

για δυτικα αν σε βολευει πανε εδω ...το παιδι ειναι πολυ καλος μαστορας και εχει και καλες τιμες σε σχεση με αλλους μηχανικους που πηγενα.

http://sachinidis-performance.gr/επικοινωνια.html

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...