Προς το περιεχόμενο

Συνεργείο Θεσσαλονίκη μόνο δουλειά

vins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανένας κάνα καλό συνεργείο που να δέχεται να πληρωθεί μόνο δουλειά αν του πάω ανταλλακτικά? Να είναι αξιόπιστος και σχετικά οικονομικος, ευχαριστω πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογικά σε λάδια και σε μανισια ανταλλακτικά κανένα συνεργείο δεν πρεπει να έχει πρόβλημα.Αν έχει πρόβλημα τοτε σίγουρα δεν θα σου βάλει μανίσια.

Αν του πας aftermarket,εκεί ανάλογα τα ανταλλακτικά.

Π.χ.αν εγώ αγοράσω bilstein αναρτήσεις και πάω σε ενα συνεργείο και μου πει όχι,τοτε προφανώς είναι κομπιναδορος.

18 ώρες πριν, jmmys είπε

Λογικά σε λάδια και σε μανισια ανταλλακτικά κανένα συνεργείο δεν πρεπει να έχει πρόβλημα.Αν έχει πρόβλημα τοτε σίγουρα δεν θα σου βάλει μανίσια.

Αν του πας aftermarket,εκεί ανάλογα τα ανταλλακτικά.

Π.χ.αν εγώ αγοράσω bilstein αναρτήσεις και πάω σε ενα συνεργείο και μου πει όχι,τοτε προφανώς είναι κομπιναδορος.

ετσι σου ειπανε να λες;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, elise είπε

ετσι σου ειπανε να λες;

Ναι έτσι μου τα δασκαλεψαν.Να τα λέω σε άσχετα φόρουμ, μπας και τσιμπησει κάνα χαζό.

Πέρα το χαβαλε,πες εσύ τη γνώμη σου,

Επεξ/σία από jmmys

5 ώρες πριν, jmmys είπε

Ναι έτσι μου τα δασκαλεψαν.Να τα λέω σε άσχετα φόρουμ, μπας και τσιμπησει κάνα χαζό.

Πέρα το χαβαλε,πες εσύ τη γνώμη σου,

Και τι το νοιάζει το συνεργείο τι ανταλακτικά θα του πάω εγώ;;;;;;;

Ή της opel του πάω ή after market αυτός τα ίδια λεφτά θα πάρει για την τοποθέτηση.Τώρα αν χαλάσουν πιο γρήγορα δεν έχει αυτός ευθύνη.Αυτός ευθύνεται μόνο για την καλή ή κακή τοποθέτηση.

TS δεν νομίζω πως μέσα από εδώ θα βρεις συνεργείο.Κάνε έρευνα μόνος και όταν σου πει κάποιος ναι πάρε τα ανταλακτικά και πήγαινε.Εδώ μόνο αν κάποιος με συνεργείο το δει και σου στείλει π.μ. γιατί θα γίνει μαύρο πρόβατο στους άλλους αν βγει και πει ναι φέρτα και θα σου τα βάλω.Έχουν μάθει να βγάζουν και από εκεί έστω και ένα μικρό ή μεγαλύτερο κέρδος,ανάλογα τον πελάτη.

απατεωνες το 97 %

εδω εχω ξαδερφο και δεν δεχεται να του παω τα αμαξια μου με δικα μου λαδια  φιλτρα

γιατι θα βγαλει 10 ευρω  απο εμενα

ενω αν βαλει τα δικα του σε ενα απλο λιπαντικο σερβις θα κερδισει

6 ευρω ανα λιτρο λαδι (το αγοραζω 6 το πουλαει 12 αυτος) Χ 4 λιτρα =24

5 ευρω απο το φιλτρο λαδιου (το αγοραζω 5 το πουλαει 9-10 =               5

10 ευρω εργασια

ωπα ρε μεγαλε θα βγαλεις 40 ευρω στο δεκαλεπτο στην τσεπη και μαυρα? ποιος εισαι?γιατρος ????

μονος μου απο δω και περα

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Και τι το νοιάζει το συνεργείο τι ανταλακτικά θα του πάω εγώ;;;;;;;

Ή της opel του πάω ή after market αυτός τα ίδια λεφτά θα πάρει για την τοποθέτηση.Τώρα αν χαλάσουν πιο γρήγορα δεν έχει αυτός ευθύνη.Αυτός ευθύνεται μόνο για την καλή ή κακή τοποθέτηση.

TS δεν νομίζω πως μέσα από εδώ θα βρεις συνεργείο.Κάνε έρευνα μόνος και όταν σου πει κάποιος ναι πάρε τα ανταλακτικά και πήγαινε.Εδώ μόνο αν κάποιος με συνεργείο το δει και σου στείλει π.μ. γιατί θα γίνει μαύρο πρόβατο στους άλλους αν βγει και πει ναι φέρτα και θα σου τα βάλω.Έχουν μάθει να βγάζουν και από εκεί έστω και ένα μικρό ή μεγαλύτερο κέρδος,ανάλογα τον πελάτη.

Το ίδιο πραγμα λέμε.Το συνεργειο οφείλει να δεχτεί τα ανταλλακτικά που θα του πας.Αν όχι τότε μακρια.

Εξωτερικο θυμάμαι στην επίσημη αντιπροσωπεία Mercedes,λάδια πήγαινα εγώ δικά μου.Ποτε δεν είπαν κάτι.

Επεξ/σία από jmmys

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, opcorsa είπε

απατεωνες το 97 %

εδω εχω ξαδερφο και δεν δεχεται να του παω τα αμαξια μου με δικα μου λαδια  φιλτρα

10 ευρω εργασια

ωπα ρε μεγαλε θα βγαλεις 40 ευρω στο δεκαλεπτο στην τσεπη και μαυρα? ποιος εισαι?γιατρος ????

Όταν ο papoys αυτό το κάνει πάνω από 5 χρόνια και περισσότερα από 140.000 χιλιόμετρα κάποιοι τον κοροιδεύουν.

Και είπαμε εγώ βάζω του lidl 3,5 λίτρα χ 3 το λίτρο το 10/40  10,5  + 3 το φίλτρο (έχει και με 2,5)  ΣΥΝΟΛΟ 13,5 ευρώ η αλλαγή.Ε εσύ επειδή δεν εμπιστεύεσαι του lidl θα δώσεις ένα 10ευρο ακόμη και καθάρισες με 25 ευρώ.

Εγώ με τόσα κάνω 2 αλλαγές (κάθε δεύτερη αλλάζω φίλτρο γιατί κάθε 7-8 χιλιάδες χιλιόμετρα αλλάζω λάδια)bean

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, opcorsa είπε

απατεωνες το 97 %

10 ευρω εργασια

Τα περισσοτερα συνεργεία έχουν και ΚΑΔ εμποριας ανταλλακτικών για να έχουν και από κει έσοδα πράγμα απολυτως λογικό. Για ένα απλό λιπαντικό σέρβις και μερικά αναλώσιμα λογικά οι περισσότεροι το δέχονται ανεβάζοντας το κοστος των εργατικών για να τους έρθει μια η άλλη. 

Μερικοί δεν δέχονται όχι για τη χασουρα απ τα ανταλλακτικά αλλά για να εξασφαλίσουν ότι ότι το ανταλλακτικό που θα βάλουν θα είναι το σωστό.

Τι γίνεται σε περίπτωση που του πας πχ ένα σασμάν που ενώ οπτικά και από περιγραφή νομιζες ότι κάνει στο δικό σου και δεν είναι σωστό ; Αν σε χρεώσει μετά διπλά εργατικά και ότι άλλη χασουρα του προκύψει πάλι απατεώνα δεν θα τον λες; 

Τοτε οφείλει να σου πει, το σαζμαν αυτό δεν κάνει για το αυτοκίνητο σου,και να σου προτείνει η να παραγγείλει αυτός  ή να βρεις εσύ το κατάλληλο.

Σε όποιο συνεργείο και αν πήγαινα δεν ειχαν κανενα μα κανένα θέμα να τους πάω δικά μου ανταλλακτικά, μιλάω για Θεσσαλονίκη. Προχθές έκανε service φίλος μου και αυτός με δικά του ανταλλακτικά και κανένα θέμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...