ASTOU Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, εδώ και αρκετό καιρό αντιμετοπίζω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο ck104. Σε τυχαίες στιγμές αυτό αναβοσβήνει, σαν το βάζεις και να το ξαναβγάζεις από το USB. Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει όλα τα σλοτς της μητρικής και έχω περάσει τους τελευταίους drivers και το πρόβλημα παραμένει. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει συνεχώς αλλά 1 με 2 φορές μέσα στην μέρα και κάποιες φορές δεν επανασυνδέεται και πρέπει να το βγάλω και να το ξαναβάλω εγώ με το χέρι στην θύρα. Κάποια βοήθεια?
Geocheats2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Τσεκαρες το καλώδιο? Ξεκινά και χαζο-διπλωνε το κατ' μήκος και ειδικά κοντά στις 2 άκρες.
ASTOU Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ναι φένεται μια χαρά, δεν είναι καθόλου ταλαιπωρημένο μιας και δεν το έχω πάνω από 3 μήνες. Φοβάμαι μήπως είναι η μητρική, αλλά δεν αντιμετωπίζω άλλα προβλήματα με τα υπόλοιπα κομμάτια (ποντίκι, ηχεία, μικρόφωνο).
cons1985 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Θα σου φανεί κουφό αλλα το παλιό μου keyboard άνεβε και έσβηνε όποτε έδινε εντολή ο θερμοστάτης να ανοίξει ο λέβητας... Για κάποιο λόγο έκανε παρεμβολές? δεν ξέρω...Τσεκαρε και αυτή την περίπτωση ποτέ δεν ξέρεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα