adsl2+ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από αυτή την : https://www.eko.gr/Uploads/Documents/43075/Πρατήρια_ΚΑΛΥΨΩ WEBSITE.pdf , βρίσκω τα εταιρικά της ΕΚΟ ΚΑΛΥΨΩ για την SHELL ΕΡΜΗΣ και ΜΥΡΤΕΑ :https://www.coralenergy.gr/για-τον-ιδιώτη/πρατήρια-shell/ βάζω καύσιμα στην ποιο χαμηλή θερμοκρασία της ημέρας ,στα εταιρικά είναι όλοι υπάλληλοι και δεν θα ασχοληθούν με νοθείες Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από adsl2+ 1
mfidanis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 ρε παιδιά τα ρεζερβουαρ ειναι κωνικα. Ο δεικτης της βενζίνης αντιπροσωπευει την στάθμη και όχι τον όγκο. Το κάτω μισό του κώνου έχει μικρότερο όγκο από το πάνω μισό. Αρα όταν είσαι στη μέση έχεις πολύ λιγότερη βενζίνη από το μισό. Επομένως αυτό ,με τα κουτάκια δεν ισχύει 3
piiii Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Εχω δύο σταθερούς που χρησιμοποιώ(ένα ΕΚΟ και για καβάτζα ένα shell) και έχω κάνει το τεστ με το μπιτόνι των 10λίτρων. Και στους δύο παραπάνω, το μπιτόνι φούλαρε με κανα λίτρο παραπάνω στην αντλία, εντάξει αποδεκτό. Παλαιότερα όμως είχα έναν kaoil που κατάφερε και έβαλε 13,5 λίτρα στο δεκάρι μπιτόνι, και εννοείται έκανε τον κινέζο μετά με χίλιες μύριες δικαιολογίες, οπότε και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου.
turbat0s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, piiii είπε Και στους δύο παραπάνω, το μπιτόνι φούλαρε με κανα λίτρο παραπάνω στην αντλία, εντάξει αποδεκτό. 10% κλοπή δεν το λες και αποδεκτό. 1% είναι αποδεκτό. 2
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 κανένα της % δεν είναι αποδεκτό αλλα΄στην μπανανια που ζουμε μας έχουν κανει να λέμε και ευχαριστώ εαν μας κλέβουν ελάχιστα.. 2
Axelq Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας πάρει κανένα δάνειο να το γεμίσει, μόνο τότε θα καταλάβει πραγματικά αν τον κλέβουν. Πέρα από την πλάκα, δεν πρέπει κανονικά να αφήνουμε την βενζίνη να φτάνει στο λαμπάκι, μαζεύονται πολλά ιζήματα και βρωμιές στο ντεπόζιτο. Τα σκουπίδια που μαζεύονται μπορούν να απελευθερωθούν στο σύστημα καυσίμων, προκαλώντας πολλά προβλήματα στο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Axelq
Makis38 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 20 hours ago, nikangel said: Η αυτοκινητοβιομηχανίες θα μπορούσαν να έχουν δώσει λύσεις εδώ και χρόνια στο ενδεχόμενο κλέψιμο των πρατηρίων. Θα μπορούσε να υπάρχει εσωτερικα του ρεζερβουάρ μια πεταλούδα που θα περιστρεφόταν με την ροή του καυσίμου και θα υπολόγιζε με ακρίβεια σταγόνας πόσο μπαίνει μέσα στο ρεζερβουάρ. Δεν υπάρχει η θέληση μάλλον για ευνόητους λόγους. Εξαλλού η το υπουργείο εμπορίου ΔΈΧΕΤΑΙ την απόκλιση στην ποσότητα του καυσίμου ως ένα μικρό ποσοστό που βέβαια σε χιλιάδες λύτρα μεταφράζεται ως ένα αξιοσέβαστο ποσό για τον εκάστοτε πρατηριούχο. Το παράδοξο είναι πως η αντλία πάντα κάνει λάθος προς τα κάτω στην ποσότητα που θα βάλει και όχι προς τα πάνω. Όλοι έχουμε παρατηρήσει πως ο δείκτης απο πρατήριο σε πρατήριο έχει διαφορετικές ενδείξεις σε ίδια τιμή καύσιμου και ίδια χρήματα. Η λυση που εφαρμόζω όταν τεστάρω ένα νέο πρατήριο κοντα στην γειτονία μου και περιξ είναι να φτανω το όχημα μου στα όρια του μέχρι να μέινει από καύσιμο (τελευταια χιλιόμετρα σε ελεγχόμενο χώρο όπως μεγάλο πάρκινγκ) Έχω εφεδρικό ένα μπιτόνι 3 λίτρων με βενζίνη . Βαζω τα 3 λίτρα στο ρεζερβουάρ και προσδοκώ από το πρατήριο γεμίζοντας το να χωρέσει 42 λίτρα. + 1 λίτρο το πολύ στις σωληνώσεις μεχρι τα μπεκ. Το ρεζερβουαρ μου είναι 45 λίτρων . Μου έχει τύχει σε πρατήριο να έχω βενζίνη λίγο πριν το τελευταιο δείκτη, να ζηταω να μου το γεμίσει και να μου γραψει στην απόδειξη πως εβαλε 49 λίτρα. Φυσικα και δεν τα πλήρωσα γιατι μου έλεγε πως τα 4 λίτρα διαφορας τα χωρεσαν οι σωλήνες μεχρι τα μπεκ... Ουτε με αυτό βγάζεις άκρη παρά την ταλαιπωρία σου και αφήνεις την αντλία καυσίμου χωρίς να ψύχεται. Πάρε μπετόνι και γέμιζε να δεις αν κλέβει. Αλοίμονο εάν μπορούσες να ξέρεις επακριβώς την ποσότητα των σωληνώσεων. Εγώ έκατσα ένα βράδυ και τιγκάρισα το ρεζερβουάρ τόσο πολύ που ενώ ο κατασκευαστής λέει ότι παίρνει 45 λίτρα, εμένα πήρε 52 γιατί έκατσα και έβαζα στο τέλος σταγόνα - σταγόνα.
vasilllis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Για πολλα χρονια επαιρνα παραδοσεις πετρελαιου.Ειτε απο μεταφορεις ειτε απο βυτια πρατηριου ειτε απο τα ιδια τα πρατηρια. Στην καλυτερη περιπτωση ΟΛΑ κλεβανε το 10%.Στα 10 χρονια κοντα μονο ενα πρατηριο βρηκα να φερνει με το βυτιο του ιδια ακριβως ποσοτητα.
Lakou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Παρακαλώ πολύ να του πεις να μου στειλει λογαριασμό τράπεζας να του καταθέσω 5€ να λήξει το θέμα.... χαχα ημαρτον φίλε στα 5€ να καταλαβεις αν κλέβει η όχι η αντλία. Βάλε τον εαυτό σου στην θέση του βενζινα θα έκλεβες 100ml στο λίτρο φυσικά όχι λέω εγώ άντε να κλέβει 1% αλλιώς θα τους είχαμε πάρει χαμπάρι όλους..... τέλος πάντων θα σταθώ σε κάτι που είχε πει φίλος εδώ μέσα σε νησί φούλαρε τζιπακι 60 λίτρων ρεζερβουάρ 70 και λίτρα (τα νούμερα είναι ενδεικτικά αλλά είχε πέσει πολύ γέλιο ).
bjj-p Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 φιλε @slvsnt πιστευω να αντιλαμβανεσαι οτι στις ηλεκτρονικες ενδειξεις καθε κουτακι που αναβει(συμπληρωνεται) δεν αντιστοιχει ακριβως στην ιδια ποσοτητα καυσιμου... εχουν ενα ευρος ποσοτητας μεχρι να αναψει το επομενο. δηλαδη αν αντιπροσωπευει για εσενα 5 λιτρα καθε νταμακι και 6 λιτρα να βαλεις παλι το ιδιο νταμακι θα μεινει αναμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα