Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα τη γνωμη καποιου εαν γνωριζει τι παιζει με τα εκθεσιακα κινητα. Ειναι π.χ αυτα που πηγαινεις στα Public στεκονται εκει και βγαινεις 1000 σελφι και τα παρατας; Ρωταω γιατι προσφατα ανεβασε μια σελιδα (που πουλαει μεταχειρισμενα κινητα και εχω ακουσει καλα σχολια) μια δημοσιευση η οποια ελεγε οτι πουλαει Ιphone xs, xs max 900 €και 990€ αλλα οτι κανει ανταλλαγες καποια μοντελα Iphone με ανταλλαγμα τα XS. Επειδη εχω ενα 7Plus σκεφτομαι κατα ποσο ειναι καλη αυτη η ανταλλαγη.

Η σελιδα στο φβ λεγεται Askshop. http://prntscr.com/m68axl και ενα σκρινσοτ της δημοσιευσης

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thanasis Kon είπε

Ηθελα τη γνωμη καποιου εαν γνωριζει τι παιζει με τα εκθεσιακα κινητα. Ειναι π.χ αυτα που πηγαινεις στα Public στεκονται εκει και βγαινεις 1000 σελφι και τα παρατας; Ρωταω γιατι προσφατα ανεβασε μια σελιδα (που πουλαει μεταχειρισμενα κινητα και εχω ακουσει καλα σχολια) μια δημοσιευση η οποια ελεγε οτι πουλαει Ιphone xs, xs max 900 €και 990€ αλλα οτι κανει ανταλλαγες καποια μοντελα Iphone με ανταλλαγμα τα XS. Επειδη εχω ενα 7Plus σκεφτομαι κατα ποσο ειναι καλη αυτη η ανταλλαγη.

Η σελιδα στο φβ λεγεται Askshop. http://prntscr.com/m68axl και ενα σκρινσοτ της δημοσιευσης

Εκθεσιακά σφραγισμένα; Πως γίνεται αυτό;;;

Δημοσ.

Με μια γρήγορη αναζήτηση πάντως το μαγαζί φαίνεται κομπλέ. Τώρα πως πουλάει εκθεσιακά κομμάτια σφραγισμένα δεν μπορώ να το καταλάβω ούτε εγώ. Mάλλον έβαλε την ζελατίνα πίσω και τα βάφτισε σφραγισμένα για να ακούγεται καλύτερα. Εκθεσιακά κομμάτια πάντως είναι αυτό ακριβώς που είπες, είναι τα μοντέλα που έχουν σαν Demo στα καταστήματα και συνήθως αφού έχουν παίξει μαζί τους χιλιάδες άνθρωποι τα πουλάνε σε καλύτερη τιμή επειδή πρακτικά είναι μεταχειρισμένα.

Δεν αξίζει πάντως, η διαφορά στην τιμή από σφραγισμένα καινούργια μοντέλα είναι περίπου 100€. Καλύτερα να τα δώσεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρά να πάρεις τέτοιο ρίσκο.

• Like 3
Δημοσ.

Κοιτά ότι όλα τα καταστήματα βάζουν τα demo μοντέλα τους κάποια στιγμή σε προσφορά τα βάζουν έχω γνωστό ο οποίος είναι επιθεωρητής πωλήσεων σε γνωστή εταιρία/αλυσίδα κινητής και παίρνουν κινητά αξίας 900-1000 με 200-300 ευρώ αυτό βέβαια γίνεται σε στενό κύκλο και συνήθως οι ίδιοι οι υπάλληλοι τα παίρνουν και τα μεταπωλουνε,αυτός κάποιον θα έχει εκ των έσω και τα πήρε αλλά και πάλι η τιμή είναι απαγορευτική τουλάχιστον προσωπική άποψη για συσκευή που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά θα έλεγα...

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν εκθεσιακα σφραγισμενα εκτος αν ενα καταστημα εχει παραγγειλει το κινητο για εκθεσιακο αλλα δεν το ενεργοποιησε ποτε,που και παλι δεν λεγεται εκθεσιακο για αυτο τον λογο.

Εκθεσιακο=το βαζεις στην βιτρινα και λειτουργει για να το δει ο κοσμος,δεν γινεται να ειναι λοιπον σαν χρησιμοποιημενο και σφραγισμενο.

• Like 1
Δημοσ.

αν εννοεί demo units , είναι αυτά που δίνει η apple για να βάλεις έκθεση και παίζουν και μια λούπα κάποιο υλικό. Είναι κανονικές συσκευές απλά πρέπει να ξαναπεραστεί λειτουργικό ώστε να μη παίζει το demo του καταστήματος. Τα demo devices της Samsung απο την άλλη είναι πλέον no rf. Δλδ δεν έχουν κάν το κύκλωμα κεραίας και υποδοχής sim και φυσικά ούτε καν imei. 

Αν κάποιος το πάρει και δε το ανοίξει το πουλάει κανονικά το iphone. Δεν έχει καμμία διαφορά. Στη συσκευασία δεν έχει φορτιστή και ακουστικά. 

Δημοσ.
On 14/01/2019 at 18:18, squib said:

αν εννοεί demo units , είναι αυτά που δίνει η apple για να βάλεις έκθεση και παίζουν και μια λούπα κάποιο υλικό. Είναι κανονικές συσκευές απλά πρέπει να ξαναπεραστεί λειτουργικό ώστε να μη παίζει το demo του καταστήματος. Τα demo devices της Samsung απο την άλλη είναι πλέον no rf. Δλδ δεν έχουν κάν το κύκλωμα κεραίας και υποδοχής sim και φυσικά ούτε καν imei. 

Αν κάποιος το πάρει και δε το ανοίξει το πουλάει κανονικά το iphone. Δεν έχει καμμία διαφορά. Στη συσκευασία δεν έχει φορτιστή και ακουστικά. 

δεν εχει ΜΟΝΟ ακουστικά και αντάπτορα jack ακουστικων !!!!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kostakiss είπε

δεν εχει ΜΟΝΟ ακουστικά και αντάπτορα jack ακουστικων !!!!

Μάλλον έχεις δίκιο ναι

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...