john4ever7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Λοιπόν, έχω μία τηλεόραση LG 43UJ750V και όταν ανοίγω τον browser, αν πχ μπω στο google earth μετά από λίγο σταματάει και μου βγάζει μήνυμα ότι η μνήμη είναι πλήρης και μου ζητάει αν θέλω να διαγράψω το ιστόρικό. Λογικά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη στην τηλεόραση. Αυτό υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω; Αν βάλω πχ κάποιον εξωτερικό δίσκο θα λειτουργεί; Δεν έχω δοκιμάσει να δω μου επιτρέπει να κάνω κάτι τέτοιο.
zx1234r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δυστυχώς οι τηλεοράσεις δεν έχουν φτιαχτεί με το browsing κατά νου. Ίσως το μήνυμα να μην δηλώνει καν πρόβλημα μνήμης απλά είναι κακογραμμενος ο browser. Καλύτερα βάλε ένα TV box για να μην έχεις τέτοια προβλήματα.
KoreanW Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Το θεωρώ αστείο να μην είναι ικανή μια σύγχρονη smart τηλεόραση να κάνει το πιο απλό που είναι το σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Από την άλλη νομίζω ότι το google earth καταναλώνει πολλούς πόρους. Κι εκεί που λέει μνήμη αναφέρεται άραγε στη RAM ή στο χώρο αποθήκευσης; 1. Αν έχει γεμίσει ο χώρος αποθήκευσης και είχες Android TV τηλεόραση, θα σου έλεγα ότι θα μπορούσες να κουμπώσεις ένα στικάκι και να μεταφέρεις εκεί τις εγκατεστημένες εφαρμογές. 2. Αν έχει γεμίσει η RAM, κάνε επανεκκίνηση της τηλεόρασης, εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, επαναφορά του browser, έλεγχο του τί τρέχει στο παρασκήνιο, απεγκατάσταση εφαρμογών και στην χειρότερη επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αν τίποτε από αυτά δε δουλέψει, τότε απλά η τηλεόραση δεν έχει τις τεχνικές δυνατότητες.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, john4ever7 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Λοιπόν, έχω μία τηλεόραση LG 43UJ750V και όταν ανοίγω τον browser, αν πχ μπω στο google earth μετά από λίγο σταματάει και μου βγάζει μήνυμα ότι η μνήμη είναι πλήρης και μου ζητάει αν θέλω να διαγράψω το ιστόρικό. Λογικά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη στην τηλεόραση. Αυτό υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω; Αν βάλω πχ κάποιον εξωτερικό δίσκο θα λειτουργεί; Δεν έχω δοκιμάσει να δω μου επιτρέπει να κάνω κάτι τέτοιο. Η ram και ο χωρος αποθηκευσης των smart tv (μιλω για τις κλασσικες smart tv και οχι smart με android που απλα ειναι πολύ πιο ακριβές) είναι πολύ περιορισμένος, οποτε αν θες να κάνεις βαριές εργασίες, απλά δεν γινεται. Το google earth ειναι βαριά σελίδα οποτε λογικό ειναι να σου σκάει. Γενικά μην εχεις πολλες απαιτήσεις browsing. Λύση χωρίς ριζική πραξη δεν υπάρχει. Αυτά που μπορεις να κάνεις ειναι (ενδεικτικά) : Να αγοράσεις ένα android tv box (ψιλοσοβαρό, οχι τιποτα σαπάκι των 20 ευρω) και να κανεις απο εκει το browsing Να συνδεσεις ασυρματα το κινητό σου με τη smart tv και οτι κανεις στο κινητο να απεικονιζεται στην τηλεοραση. Ιδανικο αν θες να δειξεις κάτι σε πολλούς 1
john4ever7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δεν ξέρω από tv box, αλλά θα κοιτάξω να δω τι παίζει και πως λειτουργούν γενικά. Αν μου είναι χρήσιμο, θα κοιτάξω μήπως πάρω κάποιο. Αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο, πολύ ευχαρίστως.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, john4ever7 είπε Αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο, πολύ ευχαρίστως. Θεματάρα συζητησης που αισιως φτάνει τις 354 σελιδες (κυριως απο τις κοινοτυπες επαναλαμβναμενες ερωτησεις). Διαβασε αναποδα 10-15 σελιδες και θα εχεις καλη εικονα με βαση τις αναγκες σου -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=354 2 λεπτά πριν, john4ever7 είπε Δεν ξέρω από tv box, αλλά θα κοιτάξω να δω τι παίζει και πως λειτουργούν γενικά. Αν μου είναι χρήσιμο, θα κοιτάξω μήπως πάρω κάποιο. Παλιο βιντεο αλλα θα καταλαβεις τι ειναι το android tv box. -> https://www.youtube.com/watch?v=B5xaV7TeQtw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα