spirosR2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εκανα αγορα απο το bestprice απο το μαγαζι kiniti.net ποσο αξιοπιστο ειναι; Επιπλεον το μαγαζι γραφει οτι το κινητο εχει εγγυηση απο ελληνικη αντιπροσωπεια σε περιπτωση που βγαλει καποιο θεμα πρεπει να το παω εκει που ειναι το μαγαζι που το πηρα ελευσινα δλδ; η μπορω να το παω κατευθειαν αντιπροσωπεια; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από spirosR2
saruman123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στην αντιπροσωπεία κατευθείαν το πας. Κοίτα για να μην σου λέω π@π@ρ1ες σε όλα τα Σκρουτζάδικα & best price θα ακούσεις θετικά και αρνητικά σχόλια. Είναι να μην σου κάτσει. 2
donblunts Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Για την ιστορία, Καλύτερα να ρωτούσες πριν κάνεις την αγορά... :P
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, spirosR2 είπε μπορω να το παω κατευθειαν αντιπροσωπεια; Αν και δεν ειναι το καλυτερο/σωστο,ναι μπορεις.
john67 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, donblunts είπε Για την ιστορία, Καλύτερα να ρωτούσες πριν κάνεις την αγορά... μπορείς να γίνεις πιο σαφείς, μια και έχω σκοπό να κάνω αγορά ευχαριστώ φίλε
chsam Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, john67 είπε μπορείς να γίνεις πιο σαφείς, μια και έχω σκοπό να κάνω αγορά ευχαριστώ φίλε Αφου γραφεις "Καλησπερα εκανα αγορα απο το bestprice απο το μαγαζι kiniti.net ".......τελικα αγορασες ή οχι,να καταλαβουμε κ μεις... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από chsam
john67 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, chsam είπε Αφου γραφεις "Καλησπερα εκανα αγορα απο το bestprice απο το μαγαζι kiniti.net ".......τελικα αγορασες ή οχι,να καταλαβουμε κ μεις... μάλλον μπερδεύτηκες φιλος, δεν ειμαι ο topic starter, ενδιαφερόμενος αγοραστής είμαι ..
donblunts Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, john67 είπε μάλλον μπερδεύτηκες φιλος, δεν ειμαι ο topic starter, ενδιαφερόμενος αγοραστής είμαι .. Εσυ μας μπέρδεψες φίλος. Αυτό που λέω, είναι ΠΡΙΝ την αγορά να συμβουλευτείς το φόρουμ σύμφωνα με τα χρήματα που διαθέτεις, το/τα μοντέλο που σε ενδιαφέρει, και το μαγαζί απ'οπου θα το πάρεις.
john67 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, donblunts είπε Εσυ μας μπέρδεψες φίλος. Αυτό που λέω, είναι ΠΡΙΝ την αγορά να συμβουλευτείς το φόρουμ σύμφωνα με τα χρήματα που διαθέτεις, το/τα μοντέλο που σε ενδιαφέρει, και το μαγαζί απ'οπου θα το πάρεις. καλημερα οκ μαλλον δεν καταλαβα καλα , νομιζα οτι αναφερθηκες αποκλειστικά στο συγκεκριμενο μαγαζι υπονοώντας ότι υπαρχει καποιο θεμα αξιοπιστιας και για αυτο ρωτησα για περισσοτερες λεπτομερειες μιας και εγω ενδιαφερομαι να αγορασω απο εκει. Το θεμα το ξεκινησε ο spirosR2 , εγω δεν εχω κανει αγορα, εχω ανοιξει προσφατα αλλο νημα οπου μου προτεινετε η αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα, αυτος ειναι και ο λόγος που ρωτησα.
spirosR2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δε το εχω παραλαβει ακομα το κινητο απλως το εχω παραγγειλει αλλα δε ξερω τι να κανω μερικες κριτικες του καταστηματος με τρομαζουν αν παθει τιποτα που να τρεχω το μαγαζι ειναι πολυ μακρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα