Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω παρει δίπλωμα εδω και περιπου 1μιση χρονο.  Τωρα που εχω μαζέψει καποια χρηματα σκοπεύω να κανω μια αγορα αυτοκινήτου πιο πολυ για χρηση μεσα στην πολη και ισως καποιες φορες καλοκαιρι πχ για κανα ταξιδάκι προς αθηνα η γυρω περιοχές.  Το ποσό που διαθέτω ειναι μέχρι 2.000 ευρω.  Μετα απο αρκετο ψάξιμο που εκανα και στο car. Gr σε εφημερίδες αλλα και σε μάντρες δεν βρηκα κατι το σουπερ ουαου.. Βεβαια θα μου πειτε τωρα με αυτα τα χρηματα που δινεις αλλα και επειδη κοιταω μονο απο Πατρα μην περιμενω και πολλα αποτελεσματα.  Εχω βρει σε μια μάντρα ενα daewoo matiz 2002  με 136.000 χιλιόμετρα με 850 κυβικά ατρακαριστο.  Ο μαντρας το δινει στα 1600 με εξοδα μεταβίβασης πληρωμένα απο αυτον και επισης ασφαλεια έως τελος του μηνα. Με λιγο ψάξιμο που εκανα ειδα για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα οτι ειναι καλα για μεσα στην πολη και οτι γενικα και απο ανταλακτικα ειναι αρκετα φθηνά. Οσο για το ποσο θα καίει λογω κυβικων λενε ολοι οτι δεν καίει τιποτα.  Τι λετε εσεις ειχε καποιος καποιο ιδιο αυτοκινητο εχει κανεις σας κατι να προτινει;  Πιστευω οτι για να ξεκινήσω μιας και απο τοτε που πηρα δίπλωμα δεν εχω ξαναοδηγησει ειναι μια καλη επιλογη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικα απεφυγε μαντρα και ψαξε ιδιωτη, καθως επισης να το πας σε δικο σου συνεργειο που να εμπιστευεσα,ι αν βεβαια εχεις μιας και ειναι το πρωτο σου αμαξι, ωστε να το ξεσκονισει.Λογω περιοχης και χρηματων λογικο να μην βρεις πολλα.Το ματιζακι αυτο το εχει και φιλος και του εχει βγει καλο μεσα στην πολη.

Επεξ/σία από Menelaos83
  • Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον από πάνω.  Επειδή πας σε μια κατηγορία πολύ φτηνου αυτοκινήτου καλύτερα να πάρεις από χέρι εφόσον το εγκρίνει ο μηχανικός σου.  Σε τέτοια τιμή από μαντρά δε θα ρισκαρα να πάρω. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Πάτρα, αλλά στην Αθήνα όλες οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων έχουν και μεταχειρισμένα που τα δίνουν και με εγγύηση.

Εμείς πήραμε πριν 3 χρόνια από την αντιπροσωπεία της Citroen ένα μεταχειρισμένο με 1 χρόνο εγγύηση και πραγματικά είναι άψογο.

Ο ιδιώτης δεν μπορεί να σου δώσει καμιά εγγύηση και ο όποιος μηχανικός ή συνεργείο πρέπει να είναι πολύ γνωστός ή/και πολύ σωστός επαγγελματίας, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα το ψάξει τόσο σχολαστικά και ούτε θα σου εγγυηθεί το παραμικρό.

Δημοσ.

Μην πάρεις τόσο μικρά κυβικά θα σου φάει τη ζωή. Ούτε προσπέραση δεν θα μπορείς να κάνεις. Τετρακύλινδρο τουλάχιστον 1.2 cc σε ατμοσφαιρικό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Πάτρα, αλλά στην Αθήνα όλες οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων έχουν και μεταχειρισμένα που τα δίνουν και με εγγύηση.

Εμείς πήραμε πριν 3 χρόνια από την αντιπροσωπεία της Citroen ένα μεταχειρισμένο με 1 χρόνο εγγύηση και πραγματικά είναι άψογο.

Ο ιδιώτης δεν μπορεί να σου δώσει καμιά εγγύηση και ο όποιος μηχανικός ή συνεργείο πρέπει να είναι πολύ γνωστός ή/και πολύ σωστός επαγγελματίας, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα το ψάξει τόσο σχολαστικά και ούτε θα σου εγγυηθεί το παραμικρό.

Κ γω ετσι αγορασα απο αντιπροσωπεια nissan αθηνα ενα fiat bravo, με εγγυηση και το πηγα σε δικο μου μηχανικο για ελεγχο.Ειμαι υπερευχαριστημενος με την αγορα. Αν συμβει κατι στο αμαξι απο ιδιωτη (λες κ ο ιδιωτης ειναι πιο αξιοπιστος απο μαντρα) θα τρεχει και δεν θα φτανει...

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να μην πάρεις τέτοια κατηγορία και πόσο μάλλον τόσο παλιό, η ασφάλεια του είναι ανύπαρκτη. Μαζέψε παραπάνω χρήματα και μην ενθουσίαζεσε στην ιδέα να μετακίνησε με αυτοκίνητο και ας είναι ότι να ναι. Φιλικά 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...