timcook Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Θα μπορεις να ενεργοποιησεις το Gsync απο το PC σου. Αν θα δουλεψει οπως πρεπει κανεις δεν ξερει αλλα με tweaking πιθανον να μην εχεις προβληματα.
Dantε Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Πιο πολυ λογω hdmi 2.1 αναγκαστηκε και το εκανε η nvidia,παρα για τη καλη της τη καρδια. Παντως ναι,οσοι τα σκασανε για gsync,φυγανε ακλαφτοι.
vkouroub2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτι δεν μου αρέσει στην όλη υπόθεση...... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από vkouroub2018
Dantε Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Η πρωτη non validated,ειναι ετσι γιατι λογικα ειναι καποιο VA του κιλου,που ειτε εχει gsync η freesync η mpiftekisync,τα ιδια χαλια ειναι. Την επαθα απο φθηνιαρικη υλοποιηση με gsync και το λεω. Για τη δευτερη οθονη που δειχνει,δες τα σχολια If the last monitor shown is the 144hz LG 34UC89G-B I have one and a Vega 64, the flickering issues occur with the default freesync range of 50-144 when the framerate goes below 50. The issues started occurring with a specific driver version. I fixed the flickering by using CRU to edit the freesync range to 30-144 and then the monitor never flickered again, even when under 30 fps in 5k VSR tests I've done. The issue could be traced back to Nvidia drivers and how they handle the VRR under the freesync range. Προφανως η nvidia,θα υποστηριξει το gsync της για να δικαιολογησει το κοστος.Αλλα εχει και αυτο προβληματα.Googlαρισμα gsync flickering και διαβαστε.Προφανως δε θα ειναι ολα οκ με τα freesync monitor,αλλα θεωρω πως ενα ποιοτικο μονιτορ δε θα εχει προβληματα.Και οσο παει ο καιρος θα βελτιωνεται και η κατασταση. Περα απο αυτο,προσωπικα δεν εχω συναντησει tearing πουθενα τη τελευταια 5ετια με 980Τι και 1070,οποτε τα θεωρω και λιγα ανουσια.Σαφως καλο να υπαρχει.Προσωπικη μου αποψη βεβαια. 1
leros2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dantε είπε Η πρωτη non validated,ειναι ετσι γιατι λογικα ειναι καποιο VA του κιλου,που ειτε εχει gsync η freesync η mpiftekisync,τα ιδια χαλια ειναι. Την επαθα απο φθηνιαρικη υλοποιηση με gsync και το λεω. Για τη δευτερη οθονη που δειχνει,δες τα σχολια If the last monitor shown is the 144hz LG 34UC89G-B I have one and a Vega 64, the flickering issues occur with the default freesync range of 50-144 when the framerate goes below 50. The issues started occurring with a specific driver version. I fixed the flickering by using CRU to edit the freesync range to 30-144 and then the monitor never flickered again, even when under 30 fps in 5k VSR tests I've done. The issue could be traced back to Nvidia drivers and how they handle the VRR under the freesync range. Προφανως η nvidia,θα υποστηριξει το gsync της για να δικαιολογησει το κοστος.Αλλα εχει και αυτο προβληματα.Googlαρισμα gsync flickering και διαβαστε.Προφανως δε θα ειναι ολα οκ με τα freesync monitor,αλλα θεωρω πως ενα ποιοτικο μονιτορ δε θα εχει προβληματα.Και οσο παει ο καιρος θα βελτιωνεται και η κατασταση. Περα απο αυτο,προσωπικα δεν εχω συναντησει tearing πουθενα τη τελευταια 5ετια με 980Τι και 1070,οποτε τα θεωρω και λιγα ανουσια.Σαφως καλο να υπαρχει.Προσωπικη μου αποψη βεβαια. Αφου 27αρη ειναι και το freesync.... που κολάει το σχόλιο του απο κάτω που αναφέρει για 32αρη lg Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από leros2004
Skez96 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, εάν βάλλω μια 1060 σε Monitor 75hz θα έχω 75hz η 60hz;
Nik1239 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Skez96 είπε Καλησπέρα, εάν βάλλω μια 1060 σε Monitor 75hz θα έχω 75hz η 60hz; 75
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα