Marios Trou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Λοιπόν σκαιφτομαι να αγοράσω καινούριο pc και προσπαθώ να βρω μια 1080 σε καλή τιμή λοιπόν μπήκα στο ebay και βλέπω τιμές στα 300-350€ και από ότι βλέπω μερικά άτομα έχουν πολύ καλές κριτικές θέλω να Μου πείτε αν αξίζει να πάρω μια κάρτα από το ebay αν υπάρχουν κίνδυνοι και τι να προσέξω οποίος έχει καμία ιδέα τι γίνεται και θέλει να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολυ ευχαριστώ
Ronnie1985 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Marios Trou είπε Λοιπόν σκαιφτομαι να αγοράσω καινούριο pc και προσπαθώ να βρω μια 1080 σε καλή τιμή λοιπόν μπήκα στο ebay και βλέπω τιμές στα 300-350€ και από ότι βλέπω μερικά άτομα έχουν πολύ καλές κριτικές θέλω να Μου πείτε αν αξίζει να πάρω μια κάρτα από το ebay αν υπάρχουν κίνδυνοι και τι να προσέξω οποίος έχει καμία ιδέα τι γίνεται και θέλει να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολυ ευχαριστώ Απλα το ιδανικο θα ειναι αν τη βρισκεις οντως με τοσα χρηματα να σου σταλθει απο Ευρωπη. Απο οπουδηποτε αλλου δυστηχως θα χεις μεγαλη πιθανοτητα να περασει τελωνειο οι οποιοι το εχουν ξεφτιλισει και πολλες φορες ζητανε οτι ποσο τους κατεβει στο μυαλο. Στο λεω απλα απο προσωπικη εμπειρια γιατι εχω ταλαιπωρηθει αρκετα με αυτα. Τωρα αν σε ανησυχει το θεμα "πληρωσα αλλα δε μου χει ερθει ακομα η κατι περιεργο γινεται" για αυτο προτεινεται τετοιες συναλλαγες να τις κανεις με paypal ωστε να μπορεις να παρεις χρηματα σου πισω. Οσο για το θεμα αξιοπιστιας οτι θα ναι κομπλε η καρτα δε βαζει κανεις το χερι του στη φωτια και απο ελληνικο καταστημα να την επαιρνες.
Marios Trou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Απλα το ιδανικο θα ειναι αν τη βρισκεις οντως με τοσα χρηματα να σου σταλθει απο Ευρωπη. Απο οπουδηποτε αλλου δυστηχως θα χεις μεγαλη πιθανοτητα να περασει τελωνειο οι οποιοι το εχουν ξεφτιλισει και πολλες φορες ζητανε οτι ποσο τους κατεβει στο μυαλο. Στο λεω απλα απο προσωπικη εμπειρια γιατι εχω ταλαιπωρηθει αρκετα με αυτα. Τωρα αν σε ανησυχει το θεμα "πληρωσα αλλα δε μου χει ερθει ακομα η κατι περιεργο γινεται" για αυτο προτεινεται τετοιες συναλλαγες να τις κανεις με paypal ωστε να μπορεις να παρεις χρηματα σου πισω. Οσο για το θεμα αξιοπιστιας οτι θα ναι κομπλε η καρτα δε βαζει κανεις το χερι του στη φωτια και απο ελληνικο καταστημα να την επαιρνες. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου και για τι τιμες μιλάμε στο περίπου?
Ronnie1985 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δεν ειναι στανταρ οι τιμες αλλα εχω δει κ περιπτωσεις να αγοραζουν καμερα απο εξω με 50 ευρω κ να ζητανε 100 ευρω για εκτελωνισμο. Παραδειγμα σου δινω. Μπορει πχ στα 350 ευρω που κανει η καρτα να ζητανε αλλα 120 στο τελωνειο. Οποτε συνολο πας κοντα στο 500αρι. Απλα κατσε υπολογισετα ολα μαζι να δεις τι σε συμφερει κ τι οχι. Τα ποσα που λεω δεν νομιζω να ειναι ακραια αν σκεφτεις μονο για την εργασια του εκτελωνιστη 50-60 ευρω ειναι στανταρ. Βαλε κ τα υπολοιπα παραβολα δασμοι κλπ. Δε σε παροτρυνω να μη παρεις απεξω απλα να σκεφτεις ολες τις περιπτωσεις κ να το ψαξεις καλα προτου κανεις οποιαδηποτε κινηση.
Marios Trou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Δεν ειναι στανταρ οι τιμες αλλα εχω δει κ περιπτωσεις να αγοραζουν καμερα απο εξω με 50 ευρω κ να ζητανε 100 ευρω για εκτελωνισμο. Παραδειγμα σου δινω. Μπορει πχ στα 350 ευρω που κανει η καρτα να ζητανε αλλα 120 στο τελωνειο. Οποτε συνολο πας κοντα στο 500αρι. Απλα κατσε υπολογισετα ολα μαζι να δεις τι σε συμφερει κ τι οχι. Τα ποσα που λεω δεν νομιζω να ειναι ακραια αν σκεφτεις μονο για την εργασια του εκτελωνιστη 50-60 ευρω ειναι στανταρ. Βαλε κ τα υπολοιπα παραβολα δασμοι κλπ. Δε σε παροτρυνω να μη παρεις απεξω απλα να σκεφτεις ολες τις περιπτωσεις κ να το ψαξεις καλα προτου κανεις οποιαδηποτε κινηση. Οπότε άμα πάρεις από αγοραστή στην Ευρώπη πχ Γερμανία Αγγλία δεν πληρώνεις τόσο πολύ?
50EuroUser Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Περιμένε μέχρι τις 14-15 του μήνα να βγουν και οι RTX 2060. Επιδόσεις (1070Ti-1080) στα 350~380€. Απο ebay στην Ευρώπη δεν έχει τελωνείο απλά οι τιμές είναι ψιλοχάλια, δοκίμασε την τύχη σου με κανα auction.
Marios Trou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε Περιμένε μέχρι τις 14-15 του μήνα να βγουν και οι RTX 2060. Επιδόσεις (1070Ti-1080) στα 350~380€. Απο ebay στην Ευρώπη δεν έχει τελωνείο απλά οι τιμές είναι ψιλοχάλια, δοκίμασε την τύχη σου με κανα auction. Ξέρω για την rtx 2060 θα βγει 15 Ιανουαρίου και με λίγο oc φτάνει και την 1080 από ότι είδα σε benchmarks αλλά η με χαλάει που είναι 6gb και πιστεύω καλύτερα να πάω σε 1080 με 8gb επίσης τα auctions πως λειτουργουν ακριβώς? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Marios Trou
Chaos3X Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Τα auctions είναι δημοπρασίες, αυτός που πουλάει κάτι το βάζει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μέσα σε αυτό εσύ όπως και όλοι οι άλλοι ενδιαφέρομενοι χτυπούν τιμές μέχρι την λήξη της δημοπρασίας. Αυτός που θα κάνει την μεγαλύτερη πρόταση μέχρι την λήξη κερδίζει και την δημοπρασία.
Marios Trou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Chaos3X είπε Τα auctions είναι δημοπρασίες, αυτός που πουλάει κάτι το βάζει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μέσα σε αυτό εσύ όπως και όλοι οι άλλοι ενδιαφέρομενοι χτυπούν τιμές μέχρι την λήξη της δημοπρασίας. Αυτός που θα κάνει την μεγαλύτερη πρόταση μέχρι την λήξη κερδίζει και την δημοπρασία. Ευχαριστώ πολύ ίσως δοκιμάσω και αν βγει τπτ καλος
Loinen Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Απο ebay και μεταχειρισμενη ειναι λαχειο. Καλυτερα απο καταστημα Γερμανια, Αγγλια https://www.computeruniverse.net/de/zotac-geforce-gaming-rtx-2070-mini-8gb-8-gb-enthusiast-grafikkarte-inkl-geforce-rtx-bundle-anthem-oder-bf-v
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα