him8 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα μαστορες. Θα ηθελα να παραθεσω και εγω το προβλημα μου και αν γινεται να μου πειτε τι παιζει.. Αρχικα να πω πως την οθονη (Samsung Τ19Β300) την εχω εδω και μερικα χρονια.(5-6 αν δεν κανω λαθος) Την τελευταια εβδομαδα αρχισε να μου κανει νερα. Δεν ξερω αν ειναι θεμα της οθονης απλα εκει μου βγαζει και αυτο μπορω να πω. Ξεκιναω λοιπον να εξηγω το προβλημα: Σε τυχαιες στιγμες αναβοσβηνει. Τις πρωτες μερες, η οθονη αναβω-εσβηνε για πολυ μικρες χρονικες περιοδους της ταξης του ενος δευτερολεπτου και το λαμπακι της αναβω-εσβηνε και αυτο μαζι. Τις 2 τελευταιες μερες σβηνει για αρκετα μεγαλη χρονικη περιοδο (20+ δευετερολεπτα) και το λαμπακι της παραμενει και αυτο σβηστο μαζι. Δεν ξερω τι παιζει αλλα αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω. ΥΓ: Νιωθω οτι η οθονη μου με εγκαταλειπει. 😪😪
postfire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) για αρχη δοκιμαζεις αλλαγη καλωδιων και ρευματος αν παραμεινει εχει θεμα στο τροφοδοτικο ισως καπιοι πυκνωτες και θελει μαστορα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από postfire
him8 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Αποκλειω το ενδεχομενο να ειναι θεμα οθονης δηλαδη; Γαμηθηκε αν θελει μαστορα. Καινουργιο ειναι.
dpolal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, him8 είπε Αποκλειω το ενδεχομενο να ειναι θεμα οθονης δηλαδη; Γαμηθηκε αν θελει μαστορα. Καινουργιο ειναι. Ή στο τροφοδοτικό της οθόνης είναι το πρόβλημα (είτε αυτό είναι εσωτερικό είτε εξωτερικό) ή συνήθως έχουν αρχίσει και σκάνε οι πυκνωτές στην πλακέτα της. Ενδεχομένως με έναν μάστορα να μπορούσε να αλλαχθεί/επιδιορθωθεί το πρόβλημα αλλά αν την έχεις 5-6 χρόνια καλύτερα να πας για άλλη.
him8 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Αααα. Οποτε για να καταληξουμε καπου ρε guys. Το προβλημα βρισκεται ναι μεν στο τροφοδοτικο αλλα της οθονης... σωστα; Εγω παντως θα κανω τις δοκιμες τις οποιες λετε.. Ακομα και την παλια μου μοναδα που εχω θα την δοκιμασω για καμια μερα να δουμε τι λεει...
dpolal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Όταν λέμε τροφοδοτικό, εννοούμε ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ και ΟΧΙ του υπολογιστή. 😄
manolis940 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, him8 είπε Αααα. Οποτε για να καταληξουμε καπου ρε guys. Το προβλημα βρισκεται ναι μεν στο τροφοδοτικο αλλα της οθονης... σωστα; Εγω παντως θα κανω τις δοκιμες τις οποιες λετε.. Ακομα και την παλια μου μοναδα που εχω θα την δοκιμασω για καμια μερα να δουμε τι λεει... Με το παραπάνω μοντέλο που έδωσες το google μου επιστρέφει μόνο τροφοδοτικά εξωτερικά. Αν έχει κάποιο λαμπάκι πάνω δες αν σβήνει και αυτό μαζί με την οθόνη.
him8 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Tωρα ειναι πιο σαφες το μηνυμα. Θα το λαβω υποψην. :^D Μόλις τώρα, manolis940 είπε Με το παραπάνω μοντέλο που έδωσες το google μου επιστρέφει μόνο τροφοδοτικά εξωτερικά. Αν έχει κάποιο λαμπάκι πάνω δες αν σβήνει και αυτό μαζί με την οθόνη. Nαι μαν. Το ειπα οτι σβηνει και αυτο μαζι με την οθονη. Το παρατηρησα κυριως οταν αρχισε να σβηνει για μεγαλα χρονικα διαστηματα. Οταν εσβηνε για milliseconds τοτε το λαμπακι αναβω-εσβηνε. Το ιδιο πραγμα δηλαδη.
manolis940 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, him8 είπε Tωρα ειναι πιο σαφες το μηνυμα. Θα το λαβω υποψην. :^D Nαι μαν. Το ειπα οτι σβηνει και αυτο μαζι με την οθονη. Το παρατηρησα κυριως οταν αρχισε να σβηνει για μεγαλα χρονικα διαστηματα. Οταν εσβηνε για milliseconds τοτε το λαμπακι αναβω-εσβηνε. Το ιδιο πραγμα δηλαδη. Μιλάς για το λαμπάκι της οθόνης ή για κάποιο που έχει το τροφοδοτικό ; Για να καταλαβαινόμαστε εξωτερικό τροφοδοτικό το παρακάτω. Όπως βλέπεις δεν είναι ένα απλό καλώδιο, αλλά έχει και ένα τούβλο το οποό αναλαμβάνει να μετατρέψει το εναλλασσόμενο ρεύμα της πρίζας σου σε συνεχές. 45 λεπτά πριν, him8 είπε ... Τις πρωτες μερες, η οθονη αναβω-εσβηνε για πολυ μικρες χρονικες περιοδους της ταξης του ενος δευτερολεπτου και το λαμπακι της ... 😪😪 Όπως και να χει εγώ απ τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι εννοείς το λαμπάκι της οθόνης, ενώ εγώ σε ρωτάω για το λαμπάκι του τροφοδοτικού (αν υπάρχει)
him8 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Εμενα το καλωδιο τροφοδοσιας δεν εχει το τουβλο που λες... αν θες να στο βγαλω μια φωτογραφια να το δεις τι ειναι.
manolis940 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, him8 είπε Εμενα το καλωδιο τροφοδοσιας δεν εχει το τουβλο που λες... αν θες να στο βγαλω μια φωτογραφια να το δεις τι ειναι. Είχα ελπίδες αλλά δεν. Η πιο πιθανή βλάβη είναι στο τροφοδοτικό με ένα κατσαβίδι και αν λίγο πιάνουν τα χέρια σου, θα μπορέσεις να ανοίξεις την οθόνη και να το αλλάξεις. Βέβαια αν αξίζει και βρεις κάποιο φθηνό στο e-bay. Πιθανών το μοντέλο το έχεις γράψει λάθος μιας και το google δεν μου εμφανίζει κάτι οπότε τσέκαρε το αν έχεις σκοπό να ψάξεις.
him8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω να εγραψα το μοντελο λαθος... Τελος παντων. Οποτε η βλαβη κατα 99% για να μην πω κατα 100% βρισκεται στο εσωτερικο τροφοδοτικο της οθονης..; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από him8
him8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και παλι παιδες. Η φαση ειναι λοιπον οτι οταν την πρωτο ανοιγω παθαινει και το μεγαλυτερο κοκομπλοκο της. Παρατηρησα οτι αν κουνησω ή αμα βγαλω και ξανα βαλω το καλωδιο τοτε παιρνει μπροστα. Αρχικα θα δοκιμασω την αλλαγη του καλωδιου-εξωτερικου τροφοδοτικου. Εχει ομως καποια διαφορα τροφοδοτικο με τροφοδοτικο; Θα πρεπει να παρω το ιδιο ή αυτο με το τουβλο οπως ειπε και ο Μανωλης; ΥΓ: Αν ειναι οπως και στους υπολογιστες που μπορεις να χρησιμοποιησεις το ιδιο καλωδιο τροφοδοσιας τοτε νομιζω πως εχω ενα καλωδιο απο μια χαλασμενη LG το οποιο εχει και το τουβλο.. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από him8
postfire Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 αν δεν γνωριζεις μην παιζεις με το ρευμα γιατι εκει στο τροφοδοτικο μεσα της οθονης περναει μεγαλη ταση μην καεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα