christospvl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Η μόνη χρήση αυτής της οθόνης είναι σε καμία τροχαία να βλέπουν όλες τις κάμερες σε μια οθόνη, ή για κανα σταλκερ μη πιάνεται το κεφάλι του απ τις εναλλαγές οθόνη σε οθόνη 😂
GoMaR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Αν είναι 2χ27, τότε μια χαρά. Δουλεύω σε δύο 27αρες 1440p και εχω εμπειρία. Μη σας πω ότι μου έχει περάσει από μυαλό και για μια τρίτη οθόνη απο πανω. Χαχα. Απλα αυτή δε μεταφέρεται εύκολα σε αντίθεση με μια 27 οθόνη που είναι πιο εύκολο. (Ναι μου έχει τύχει αρκετές φορές να τη πάρω σε ταξίδι η στο γραφείο) Είναι πολύ σημαντικό σε ένα πρόγραμμα να έχεις όλες τις επιλογές ανοιχτές και τα υπο παράθυρα του..
Oxygene Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Έχει χαθεί κάθε μέτρο. Το 16:9 έχει γίνει το νέο 4:3!
argate7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το αστείο με όσους κράζουν σε τέτοια άρθρα ειναι πως ειναι απο τους πρώτους που παίρνουν αυτές τις συσκευές!! Εμένα δε θα με χάλαγε προσωπικά κατι τέτοιο στο σαλόνι μου. Βέβαια τώρα που ειναι αρχή θα κοστίζει και μια περιουσία. Πάντως οποίος τη φέρει, θα παω να ρίξω μια μάτια τουλάχιστον απο περιέργεια. Απο τις κυρτές που υπάρχουν τώρα πάντως νομίζω πως μια τέτοια θα την επέλεγα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από argate7
Nvidiaman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/1/3/18166853/samsung-crg9-49-inch-gaming-qhd-monitor-resolution-ur59c-curved-4k-ces-2019 Αυτήν τηn αντίστοιχη της Samsung περιμένω Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Nvidiaman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα