Cataphract Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Ean beno me PSTN h ISDN sindesi kai katevazo ta POP3 mail kapiou alou boroun na me piasoun ? kai an nai pos ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gv Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 mporoun ... apo tin grammi pou egine i klisi ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cataphract Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 mporoun ... apo tin grammi pou egine i klisi ... enois boroun na doun apo ton mail server px: mail.xxx.com pios pios tilefonikos arithmos sindethike kai katevazi ta mail ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Καταγράφεται η IP σου στον server. Κρατούνται logs από την κίνηση του κάθε λογαριασμού. Βέβαια... Υπάρχει τρόπος να μην καταλάβει ο δύσμοιρος κάτοχος του mail την παρανομία σου, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ηθική μου να στον πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cataphract Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Καταγράφεται η IP σου στον server. Κρατούντε logs από την κίνηση του κάθε λογαριασμού.Βέβαια... Υπάρχει τρόπος να μην καταλάβει ο δύσμοιρος κάτοχος του mail την παρανομία σου' date=' αλλά δεν μου το επιτρέπει η ηθική μου να στον πω. [/quote'] beno me klemeno PSTN h ISDN logariasmo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Ακόμα χειρότερα. Θα σε κυνηγάνε 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cataphract Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 ton arithmo tou tilefonou pou beno (ine aporitos) boroune na ton doune ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Φυσικά και μπορούν. Αν ο παθών θέλει να κινηθεί δικαστικώς, όλα μπορούν να τα βρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrFrodo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 koinws pare kamia netcarta toulaxiston na glitwseis apo ton ena.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cataphract Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 ase vrika lisi. me to MAC & IP cover. den nomizo na me piasoun. thanks anyway... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 ειναι σα να προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο την οθονη σου!!!αφου απο το πλαι σε βλεπω...τιποτα στο ιντερνετ δεν ειναι κρυφο και εντελως ανωνυμο οπως υποσχοντε καποια προγραμματακια.το θεμα ειναι να μην κανεις κατι χοντρο και χρειαστει να σε ψαξουν..αν χρειαστει,μεινε ησυχος,θα σε βρουν,εδω τους επαγγελματιες του ειδους βρισκουν,δεν θα βρουν εσενα και εμενα τους ερασιτεχνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cataphract Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 an pernis 5000 euro ton mina gia na paris to risko ti les aksizi ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 ama se piasoyn tote na do ti tha ta kanis ta lefta o kalosmoy eaytos ego tha to ekana o kakosmoy eaytos!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InDiO Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Τι άλλες μπούρδες θα ακούσουμε θεέ μου.... Φίλε κράτα λίγα από τα φράγκα και για μας έτσι; Θα ξεράσω γκαμήλες... :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cataphract Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Τι άλλες μπούρδες θα ακούσουμε θεέ μου.... Φίλε κράτα λίγα από τα φράγκα και για μας έτσι; Θα ξεράσω γκαμήλες... :evil: kala kserasetes... afou afto mono kseris na kanis. parakalo na klidothi to topic. katadise bourda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.