Stamer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν μιλάμε για κουτί, υπάρχουν κατά τη γνώμη μου 2 μεταβλητές: 1. Να έχει την κατάλληλη διάσταση που θα χωράει άνετα μέσα το hardware που θα του βάλουμε 2. Προσωπικό γούστο του καθένα Με την παραπάνω σειρά. Για πόσα λεφτά μιλάμε για κουτί για να σου πω Α τώρα είδα το budget για κουτί... ~50ευρώ. Κοιτάς σε Midi tower προφανώς, υπάρχουν άπειρα. Σε αυτά που σου αρέσουν θα κοιτάς οπωσδήποτε τις διαστάσεις Και θα κοιτάζεις οπωσδήποτε και τις διαστάσεις για μέγιστο μήκος κάρτας γραφικών. Θα έλεγα να μην παίρνει κάτι λιγότερο από 35cm Προσωπικά, έχοντας ήδη ένα Thermaltake και παρακολουθώντας τις εξελίξεις της, δεν θα πήγαινα πλέον σε άλλη μάρκα. Πάντως να ξέρεις οτι αν δώσεις περισσότερα χρήματα και πας σε full tower, τότε θα μπορούσες θεωρητικά να το κρατήσεις για πάαααααρα πολλά χρόνια (εκτός και αν απλά σου αρέσει κάτι άλλο μετά). Απλά απο πρακτική άποψη ξεμπερδεύεις με κουτιά Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από Stamer
Giwrg Mavridis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Stamer είπε Όταν μιλάμε για κουτί, υπάρχουν κατά τη γνώμη μου 2 μεταβλητές: 1. Να έχει την κατάλληλη διάσταση που θα χωράει άνετα μέσα το hardware που θα του βάλουμε 2. Προσωπικό γούστο του καθένα Με την παραπάνω σειρά. Για πόσα λεφτά μιλάμε για κουτί για να σου πω Α τώρα είδα το budget για κουτί... ~50ευρώ. Κοιτάς σε Midi tower προφανώς, υπάρχουν άπειρα. Σε αυτά που σου αρέσουν θα κοιτάς οπωσδήποτε τις διαστάσεις Και θα κοιτάζεις οπωσδήποτε και τις διαστάσεις για μέγιστο μήκος κάρτας γραφικών. Θα έλεγα να μην παίρνει κάτι λιγότερο από 35cm Προσωπικά, έχοντας ήδη ένα Thermaltake και παρακολουθώντας τις εξελίξεις της, δεν θα πήγαινα πλέον σε άλλη μάρκα. Πάντως να ξέρεις οτι αν δώσεις περισσότερα χρήματα και πας σε full tower, τότε θα μπορούσες θεωρητικά να το κρατήσεις για πάαααααρα πολλά χρόνια (εκτός και αν απλά σου αρέσει κάτι άλλο μετά). Απλά απο πρακτική άποψη ξεμπερδεύεις με κουτιά δεν παίζει ρόλο να είναι εύκολο στην εγκατάσταση γιατί είμαι νέος και μου έχουν πει οτι θα δυσκολευτώ με τα καλώδια του κουτιού.
Stamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Giwrg Mavridis είπε δεν παίζει ρόλο να είναι εύκολο στην εγκατάσταση γιατί είμαι νέος και μου έχουν πει οτι θα δυσκολευτώ με τα καλώδια του κουτιού. Γι'αυτό θα κοιτάξεις να είναι όσο το δυνατόν πιο ευρύχωρο και μετά (επειδή είναι αδύνατον κάποιος να γνωρίζει απο κοντά όλα τα κουτιά εκτός κι αν είναι η δουλειά του) κοιτάζεις κριτικές και review κάποιου κουτιού που σε ενδιαφέρει. Π.χ. έαν πάρουμε για παράδειγμα το παραπάνω thermaltake, τότε εάν αναζητήσεις στο google "thermaltake versa n24 review" θα δεις και πολλά βιντεο και reviews γενικότερα και θα καταλάβεις τι παίζει, πόσο έυκολο είναι να εγκαταστήσεις hardware-καλώδια και γενικά τα υπέρ και τα κατά που σε ενδιαφέρουν.
@topos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι και εγώ σχετικό? Σε αυτής της κατηγορίας τα κουτιά μπορούμε να βάλουμε κάποιο cage για να μπουν έξτρα 3,5αρηδες σκληροί δίσκοι? Ψάχνω για κάποιο που να έχει θέσεις για 6 και από ότι βλέπω στα περισσότερα (και στο cougar που συμπαθώ ιδιαίτερα) υπάρχει αρκετος ανεκμετάλλευτος χώρος μπροστά/πάνω(εκεί που κλασικά μπαίνανε τα DVD drives παλια..) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από @topos
Stamer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, @topos είπε Να ρωτήσω κάτι και εγώ σχετικό? Σε αυτής της κατηγορίας τα κουτιά μπορούμε να βάλουμε κάποιο cage για να μπουν έξτρα 3,5αρηδες σκληροί δίσκοι? Ψάχνω για κάποιο που να έχει θέσεις για 6 και από ότι βλέπω στα περισσότερα (και στο cougar που συμπαθώ ιδιαίτερα) υπάρχει αρκετος ανεκμετάλλευτος χώρος μπροστά/πάνω(εκεί που κλασικά μπαίνανε τα DVD drives παλια..) Συνήθως έχουν αρκετές, ναι. Μπορείς να το δεις στα χαρακτηριστικά του κουτιού αυτό, γράφει τι και πόσα παίρνει πάνω. Εκεί που λες ας πούμε οτι παίρνει dvd, εννοείται οτι μπορείς να κουμπώσεις δίσκο. Συνήθως μπορείς και απευθείας, βιδωτά (αν το κουτί δεν έχει "ειδικά" cases για τους δίσκους) ή μπορείς και να πάρεις και εξτρα βάσεις για τέτοιο σκοπό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα