Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω δει κάποια κουτιά για την αναβαθμιση που θα κανω στο pc μου: 

Ryzen 5 2600 ή i3 8100                 Rx 580 8bg           Psu 500W           Motherboard mATX          8GB ram        SSD         HDD        Ultrawide LG freesync 75Hz

Έχω καταλήξει σε αυτά και μπορείτε να μου προτείνετε αν θέλετε κάποιον άλλο γύρω στα 50ευρω αλλά κυρίως ένα από αυτά https://www.skroutz.gr/account/favorites?category_id=28

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το link που έχεις βάλει οδηγεί στα "αγαπημένα" αντικείμενα που έχει βάλει ο καθένας στον λογαριασμό του.

Ανέβασε καλύτερα ένα screenshot.

*Καλό και φθηνό κουτί που χωράει τα πάντα, Cougar MX330 (Η μόνη διαφορά τους είναι το πλαϊνό τζάμι)

Λεπτομέρειες για το κουτί εδώ.

Επεξ/σία από Axelq
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Axelq είπε

Το link που έχεις βάλει οδηγεί στα "αγαπημένα" αντικείμενα που έχει βάλει ο καθένας στον λογαριασμό του.

Ανέβασε καλύτερα ένα screenshot.

*Καλό και φθηνό κουτί που χωράει τα πάντα, Cougar MX330 (Η μόνη διαφορά τους είναι το πλαϊνό τζάμι)

Λεπτομέρειες για το κουτί εδώ.

Ναι το φαντάστηκα συγνώμη.

17B41115-4822-4FE9-A8E6-95C2F1B97B90.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Aerocool πάντως δεν θα τα συνιστούσα, δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής.
Όσα έχω δει σε γνωστούς έχουν χαλασμένο το μπροστά πάνελ με τις θύρες USB και ακουστικά.

Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να έχει φίλτρα σκόνης, ο καθένας βέβαια έχει διαφορετικές προτεραιότητες.
(Το παραπάνω που σου πρότεινα έχει)

Επεξ/σία από Axelq
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Axelq είπε

Τα Aerocool πάντως δεν θα τα συνιστούσα, δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής.
Όσα έχω δει σε γνωστούς έχουν χαλασμένο το μπροστά πάνελ με τις θύρες USB και ακουστικά.

Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να έχει φίλτρα σκόνης, ο καθένας βέβαια έχει διαφορετικές προτεραιότητες.
(Το παραπάνω που σου πρότεινα έχει)

Ναι το ξέρω είναι και τα πιο φθηνά στην λίστα και το διάβασα και στα σχολεια. Αυτο που μου πρότεινες έχει μόνο ένα ανεμιστηράκια όποτε πρέπει να βάλω και άλλο εγώ έτσι; 

Επεξ/σία από Giwrg Mavridis
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Giwrg Mavridis είπε

Ναι το ξέρω είναι και τα πιο φθηνά στην λίστα και το διάβασα και στα σχολεια. Αυτο που μου πρότεινες έχει ανεμιστηράκια; Και επίσης νομίζω οτι δεν έχει όλη χώρο από πίσω για cable management. 

Ένα 120mm πίσω, όσον αφορά το cable management δεν θα έχεις πρόβλημα, υπάρχει ο κλειστός χώρος του τροφοδοτικού και το πίσω πάνελ έχει ένα δάχτυλο κενό.
Κερδίζεις επίσης λίγο ακόμη χώρο διότι το πίσω πάνελ δεν είναι ίσιο αλλά έχει ένα εξόγκωμα.

*Βίντεο υπάρχει εδώ αλλά δεν είναι στα αγγλικά, παρόλα αυτά μπορείς να δεις ακριβώς πώς είναι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Axelq είπε

Ένα 120mm πίσω, όσον αφορά το cable management δεν θα έχεις πρόβλημα, υπάρχει ο κλειστός χώρος του τροφοδοτικού και το πίσω πάνελ έχει ένα δάχτυλο κενό.
Κερδίζεις επίσης λίγο ακόμη χώρο διότι το πίσω πάνελ δεν είναι ίσιο αλλά έχει ένα εξόγκωμα.

*Βίντεο υπάρχει εδώ αλλά δεν είναι στα αγγλικά, παρόλα αυτά μπορείς να δεις ακριβώς πώς είναι.

Φτάνει ένα ανεμιστηράκια; Γιατί πέντε χωράει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giwrg Mavridis είπε

Φτάνει ένα ανεμιστηράκια; Γιατί πέντε χωράει.

Καλύτερα να πάρεις ξεχωριστά και να βάλεις, τουλάχιστον τα μπροστά.
Έτσι και αλλιώς αυτά που έχουν μέσα τα φθηνά κουτιά είναι για χάλια, κάνουν πολύ θόρυβο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Axelq είπε

Καλύτερα να πάρεις ξεχωριστά και να βάλεις, τουλάχιστον τα μπροστά.
Έτσι και αλλιώς αυτά που έχουν μέσα τα φθηνά κουτιά είναι για χάλια, κάνουν πολύ θόρυβο.

Αυτό με τα ανεμηστηρακα θα με μπερδέψει δεν το έχω ξανακάνει. Πχ ολα τα rgb ανεμιστηράκια μπαίνουν σε οποιαδηποτη μητρική και ρυθμίζονται από το bios?  Προτείνεις κάποια καλή μητρική στο 50αρι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giwrg Mavridis είπε

Αυτό με τα ανεμηστηρακα θα με μπερδέψει δεν το έχω ξανακάνει. Πχ ολα τα rgb ανεμιστηράκια μπαίνουν σε οποιαδηποτη μητρική και ρυθμίζονται από το bios?  Προτείνεις κάποια καλή μητρική στο 50αρι; 

Τα ανεμιστηράκια δεν είναι δύσκολο να τα συνδέσεις, τα βιδώνεις στο πλαίσιο και κουμπώνουν σε συγκεκριμένα σημεία στην μητρική (γράφει FAN).

Από τους δυο επεξεργαστές σου προτείνω τον Ryzen 5 2600 που πιστεύω ότι είναι ο πιο budget "all-around" CPU.
Αλλά για μητρική, ειδικά αν θες να συγχρονίζεις όλα τα RGB φωτάκια, θα πας σε B450 και θα δώσεις σίγουρα πάνω από 100€, π.χ. Gigabyte B450 Aorus Pro

*Σε περίπτωση που έχεις περιορισμένο budget, δεν αξίζει για κανέναν λόγο να κάνεις οικονομία στο τροφοδοτικό πρώτα απ' όλα και μετά στην μητρική.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Giwrg Mavridis είπε

Γεια σας παιδιά έχω δει κάποια κουτιά για την αναβαθμιση που θα κανω στο pc μου: 

Ryzen 5 2600 ή i3 8100                 Rx 580 8bg           Psu 500W           Motherboard mATX          8GB ram        SSD         HDD        Ultrawide LG freesync 75Hz

Έχω καταλήξει σε αυτά και μπορείτε να μου προτείνετε αν θέλετε κάποιον άλλο γύρω στα 50ευρω αλλά κυρίως ένα από αυτά https://www.skroutz.gr/account/favorites?category_id=28

Ευχαριστώ πολύ!

Deepcool matrexx ή cougar mx330 με το tg παραθυράκι . Το κουτί είναι πάντα θέμα γούστου. Κι ας θυσιαστεί λιγο airflow . 
Αν θες βοήθεια στο υπόλοιπο build  τη φόρμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Axelq είπε

Τα ανεμιστηράκια δεν είναι δύσκολο να τα συνδέσεις, τα βιδώνεις στο πλαίσιο και κουμπώνουν σε συγκεκριμένα σημεία στην μητρική (γράφει FAN).

Από τους δυο επεξεργαστές σου προτείνω τον Ryzen 5 2600 που πιστεύω ότι είναι ο πιο budget "all-around" CPU.
Αλλά για μητρική, ειδικά αν θες να συγχρονίζεις όλα τα RGB φωτάκια, θα πας σε B450 και θα δώσεις σίγουρα πάνω από 100€, π.χ. Gigabyte B450 Aorus Pro

*Σε περίπτωση που έχεις περιορισμένο budget, δεν αξίζει για κανέναν λόγο να κάνεις οικονομία στο τροφοδοτικό πρώτα απ' όλα και μετά στην μητρική.

μπορω να κερδισω χρηματα εαν παω σε i3 8100, απο οτι διαβασα υποστηριζει πληρως την rx 580 σωστα; μια φθηνοτερη μητρικη δεν αξιζει; τροφοδοτικο λεω να κρατησω το ιδιο και να το αλλαξω αργοτερα, λες να υπαρξει προβλημα;

10 ώρες πριν, johnpopexi είπε

Deepcool matrexx ή cougar mx330 με το tg παραθυράκι . Το κουτί είναι πάντα θέμα γούστου. Κι ας θυσιαστεί λιγο airflow . 
Αν θες βοήθεια στο υπόλοιπο build  τη φόρμα

θα το κοιταξω ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/1/2019 στις 12:26 ΜΜ, Giwrg Mavridis είπε

μπορω να κερδισω χρηματα εαν παω σε i3 8100, απο οτι διαβασα υποστηριζει πληρως την rx 580 σωστα; μια φθηνοτερη μητρικη δεν αξιζει; τροφοδοτικο λεω να κρατησω το ιδιο και να το αλλαξω αργοτερα, λες να υπαρξει προβλημα; 

i3 8100 δεν θα πρότεινα ούτε σε κάποιον που θέλει υπολογιστή για Browsing + Office.
Αν θες επεξεργαστή καθαρά για παιχνίδια πας στο i5 8400.

Με τον Ryzen 5 2600 θα έχεις λιγότερα fps (5-10) στα παιχνίδια αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν σε περιορίζει.
Κάνε photo/video editing, άνοιγε παράλληλα με τα παιχνίδια όσα παράθυρα θες στον browser.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου επιλέξεις και το σύστημα.

Επεξ/σία από Axelq
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Axelq είπε

i3 8100 δεν θα πρότεινα ούτε σε κάποιον που θέλει υπολογιστή για Browsing + Office.
Αν θες επεξεργαστή καθαρά για παιχνίδια πας στο i5 8400.

Με τον Ryzen 5 2600 θα έχεις λιγότερα fps (5-10) στα παιχνίδια αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν σε περιορίζει.
Κάνε photo/video editing, άνοιγε παράλληλα με τα παιχνίδια όσα παράθυρα θες στον browser.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου επιλέξεις και το σύστημα.

Θα έλεγα ανάλογα με το budget γιατί ο i5 8400 πάει πολύ πάνω. Δεν θα πηγαίνα πιο πάνω σε budget για 5FPS, 10 fps διαφορά ανάμεσα στον ryzen 2600 με i5 8400 δεν νομίζω να υπάρχει σε κανένα game. Επίσης ο ryzen θα παρει oc σε καποια χρόνι, όποτε θα κρατήσει ακόμα περισσότερο. Από κουτί προτεινεις κάποιο; Σκέφτομαι για Q300P γιατί αν και είναι πιο ακριβό έρχεται με τίμια ανεμιστηράκια που δεν θα με κοστίσουν έξτρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...