Thukididis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, θέλω να μεταφέρω χρήματα απο το Βέλγιο στην Ελλαδα και συγκεκριμένα στο δικό μου τραπεζικό λογαριασμο σε Ελληνική Τράπεζα. Δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό σε τραπεζα του βελγίου. Έχω μόνο την χρεωστική μου καρτα που χρησιμοποιώ στην Ελλαδα και φυσικα το ΙΒΑΝ του τραπεζικού μου λογαριασμου στην Ελλαδα. Ποιός είναι ο πιο γρηγορος και ασφαλές τρόπος για να μεταφέρω τα χρήματα. Δεν με ενδιαφερουν οι προμήθειες που θα κρατηθούν. Το μονο που με ενδιαφερει να μεταφερθουν οσο πιο αμεσα γινεται (φανταζομαι θα χρειάζεται μια με 2 εργασιμες μερες). Σεναριο 1: θεωρείται ασφαλες να τα κανω καταθεση σε ΑΤΜ ξενης τραπεζας μεσω συστηματος ΔΙΑΣ και μεσω του μενου του ΑΤΜ να τα βαλω να πιστωθουν σε ελληνικο λογαριασμο μεσω του ΙΒΑΝ?
marmagia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δε νομίζω ότι μπορείς να κανείς κατάθεση σε ΑΤΜ στο εξωτερικό. Το ΔΙΑΣ είναι εντός Ελλαδος. Βέβαια γεννάει πολλά ερωτήματα αυτό που ζητάς όπως καταλαβαίνεις. Ζεις μόνιμα στο Βέλγιο; Αν ναι, άνοιξε λογαριασμό και στείλτε με έμβασμα. Αν όχι, με τον ίδιο τρόπο που τα πηγές στο Βέλγιο από Ελλάδα, φέρτα πίσω. Ειδάλλως όπως σου είπαν προηγουμένως στείλτα με την προϋπόθεση ότι είναι κάτω από 10.000
Aggeluska Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα. Ποιος ειναι ο πιο φτηνος τροπος να στειλεις χρηματα απο Γερμανια ελλαδα; μιλαμε για ποσο <1000 ευρω.
vagos789 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Νομιζω οτι μια τραπεζικη μεταφορα SEPA ειναι πλεον πληρως ανταγωνιστικη και γρηγορη σε σχεση με αλλους τροπους Αλλα προϋποθετει οτι αποστολεας και παραληπτης εχουν τραπεζικο λογαριασμο εντος ΟΝΕ https://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Announcement/Sepa_Guide_for_Consumers_GR.pdf 1
Aggeluska Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 4 hours ago, Iris_89 said: TransferWise Πως λειτουργεί ακριβώς; Κάνουμε και οι δύο λογαριασμό και συνδέουμε λογαριασμούς τράπεζης και μετά μου στέλνουν τα χρήματα και τα λαμβάνω κατευθείαν στον λογαριασμό μου; Και αυτοί απλά κρατάνε αυτό το fee που από ότι βλέπω για 400€ είναι γύρω στα 0.63€;
Iris_89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Πως λειτουργεί ακριβώς; Κάνουμε και οι δύο λογαριασμό και συνδέουμε λογαριασμούς τράπεζης και μετά μου στέλνουν τα χρήματα και τα λαμβάνω κατευθείαν στον λογαριασμό μου; Και αυτοί απλά κρατάνε αυτό το fee που από ότι βλέπω για 400€ είναι γύρω στα 0.63€; Ο παραληπτης δε χρειαζεται εγγραφη. Τους στελνεις στοιχεια τραπεζης. Ο αποστολεας χρειαζεται εγγραφη. Κ μπαινουν συνηθως μεσα σε 1-2 εργασιμες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα