elias_39 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μέσα στις επόμενες ημέρες μεταφέρω τη γραμμή μου στη cyta. Η γραμμή μου είναι τώρα isdn με ένα κεφαλικό και ένα msn. Στη cyta θα γίνει voip απ'ότι κατάλαβα και θα κρατήσω μόνο το ένα νούμερο ενώ το άλλο το καταργώ. To router που δίνουν είναι voip μου είπαν. Έχω εγκατεστημένο τηλεφωνικό κέντρο isdn από τον ΟΤΕ. Τους ρώτησα αν θα μπορώ να το λειτουργώ και μου είπαν ότι θα παίξει κανονικότατα αρκεί το τηλεφωνικό καλώδιο που έρχεται σε μένα να μπει στo router (δηλαδή καταργώ το netmod μέσω του οποίoυ παίρνει το router isdn τώρα) και από εκεί να φύγει rj45 που θα συνδεθεί στο τηλεφωνικό κέντρο. Με διαβεβαίωσαν ότι θα παίξει κανονικότατα το τηλεφωνικό κέντρο. Μάλλον επειδή η τηλεφωνία είναι voip ίσως γι'αυτό δεν θα έχει πρόβλημα. Βέβαια μου είπαν πρέπει να αλλάξουν τα καλώδια σύνδεσης στο κουτί. Ξέρετε αν ισχύουν όλα αυτά ή μου λένε μπαρούφες μέχρι να με πιάσουν πελάτη και μετά θα τρέχω; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από elias_39
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Αν το κέντρο είναι πράγματι τεχνολογίας isdn, οχι δεν θα παίξει. 1
elias_39 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Το τηλεφωνικό κέντρο είναι αυτό. Και απ' ' ότι βλέπω είναι ISDN. https://www.google.gr/search?q=compact+2104.2&tbas=0&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi6nbm51effAhXKyIUKHXG8BGQQ_AUIECgB&biw=360&bih=559#imgrc=pKUYF9ur5FyCRM Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί μου είπαν ότι θα παίξει.Μαλιστα μίλησα και με τεχνικό. Κάπου διάβασα ότι με Fritz 7140 μπορώ να μετατρέψω τη γραμμή σε ISDN.Ισχυει ή θέλει πολύ ψάξιμο;
Euclides Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με το Fritz!Box 7140, όχι δεν μπορείς. Με το 7490 ή το 7590 (που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά), μπορείς. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Euclides
jkoukos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με όλα τα Fritz που έχουν (όσα έχουν) S0 θύρα μπορείς, όπως και με το 7140 (είχα τέτοιο σε HOL). Βέβαια βρίσκεις ευκολότερα 7170 και 7270 με τέτοια θύρα. Αλλά το θέμα είναι πως θα την φέρεις στο Fritz. Θεωρητικά από μία θύρα της συσκευής της Cyta και μετά στην S0. Δεν το έχω δοκιμάσει με τέτοιο τρόπο, παρά μόνο με VoIP τηλεφωνία (της τότε HOL). Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από jkoukos
elias_39 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Η Cyta δίνει voip. Οπότε στο router που μου έχει δώσει έχει 2 τηλεφωνικές πρίζες. Εκεί προφανώς συνδέω την συσκευή τηλεφώνου.
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Σωστά, αλλά εκεί συνδέεις απλή τηλεφωνική συσκευή. Εσύ θέλεις να συνδέσεις ISDN τηλεφωνικό κέντρο, οπότε χρειάζεσαι αντίστοιχη έξοδο S0 είτε από τον router της Cyta (δεν γνωρίζω αν έχει) είτε από άλλη συσκευή, που θα μπει ενδιάμεσα του router και του τηλεφωνικού κέντρου. Φυσικά μπορείς να καταργήσει εντελώς το ISDN κέντρο και να συνδέσεις απλές τηλεφωνικές συσκευές στις 2 θύρες PHONE του router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα