Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αφηνετε της μαλακιες κατα μερος 55 ιντσες και 100 ιντσες !! και σιγουρα θα εχει κανα 4-5 χιλιαρικακη !! Γιατι ολοι τους ειναι τοσο πλεονεκτες να κανουν την χοντρη οικονομα ?? Εχω LG 47' 200MHZ με 1ms respostime τηλεοραση που την πηρα τοτε 1800 ευρω και την εχω κλειστη περι 3 χρονια γιατι δεν βλεπω τηλεοραση αλλο !! αρα ειναι 55  Ο'Led τηλεοραση της LG !! Bγαλτε κανα καλο Μονιτορακι 32-34 ιντσες με AH- IPS σε 4Κ και 1ms με 4 ms σε Τιμη 300-500 ευρο να μπορει να το παρει ο καθενας γιατι ετσι πως ψαχνω να βρω κανα τετοιο ολα εχουν απο 800 με 1200 Euro !!Σε αυτα τα λεφτα περνεις την καλυτερη τηλεοραση που και πλενει και μαγειρευει !!!

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εκπληκτικό για gaming στο σαλόνι, ίσως ό,τι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος ανεξαρτήτως χρημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται monitor, αφού δεν κάνει για χρήση desktop λόγω μεγέθους (40" είναι το απόλυτο όριο και πάλι κουραστικό) και λόγω τεχνολογίας που ακόμα έχει θέματα burn-in.

Δημοσ.

Κανονικα το σημα της alienware δεν θα πρεπει να ηταν κεφαλι εξωγηινου....αλλα νεφρο γηινου...για να αντικατοπτριζει τι πρεπει να πουλησεις για να τα αποκτησεις!

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά, αυτός είναι ο ανταγωνισμός της Dell απέναντι στα Big Format Gaming Displays της NVIDIA. Βάσει των προδιαγραφών που έχει θέσει η NVIDIA, καταρχήν τέτοια μοντέλα θα κυκλοφορήσουν από Acer, Asus και HP.

Το monitor της Alienware δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο. Με τα όσα ξέρουμε ως τώρα θα προτιμούσα ένα από τα BFGD displays, γιατί θα είναι μεγαλύτερα και θα έχουν ενσωματωμένο και το Shield, οπότε η θέση τους στο σαλόνι είναι πιο φυσική.

Δημοσ.

Το θέμα με τα πανάκριβα "gaming" προϊόντα είναι πως οταν είσαι νέος και σε ενδιαφέρουν τα games δεν έχεις λεφτά να τα πάρεις, και οταν έχεις μεγαλώσει και μπορείς να τα αγοράσεις δεν σε τρελαινουν πια τα games.  Πάντως αν μου πει ο γιός μου οτι το χρειάζεται γιατι η 4Κ oled που έχουμε κάνει ghosting οταν παίζει PUBG γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα fps της 1080Ti θα τον στείλω να κάνει μεροκάματο σε εστιατόριο όπως έκανα εγω σπουδάζοντας και μάζευα ενα χρόνο λεφτά για να πάρω την amiga 500. Άντε γιατί έχουμε ξεφύγει..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φέτος οι περισσότεροι βγάλανε οθόνες σε μέγεθος τηλεόρασης....και τιμή στον Θεό. Δεν ανανέωσαν τις ultrawide τους που ενδιαφερόμαστε μερικοί...

Επεξ/σία από LaSFeaR
Δημοσ.
Στις 12/1/2019 στις 12:10 ΠΜ, Agony είπε

Αν επιτρεπεις τι profile εχεις στην εικονα?

Technicolor σε sdr εγω απλα 80 oled light.

Εσυ το oled backlight εχεις?

Στο SDR το έχω στο standard και oled light στο 80..

Δημοσ.
Στις 11/1/2019 στις 7:29 ΜΜ, mjmtvman είπε

με το γάλα?

ποιο γάλα ρε κατσικοπόδαρε...

Γιοκας σου είναι ο Γιάννης;

Έχει μπλέξει σε σπείρα με OLED...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...