Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Agony είπε

Στην C8 και B8 σίγουρα το βλεπω μπροστα μου . Τωρα δεν ξερω αν κατι άλλο ειναι το 120hz σε dell.

Ελα ντε εγω παιζω 1 ωρα μαξιμουμ την μερα και αυτο σε κονσόλα το pc μια που το συνέδεσα και μια που το βγαλα.

Η C8 και οι oled που υπάρχουν τώρα μπορεί το πάνελ είναι 120hz αλλά η σύνδεση είναι μέχρι τα 60hz. Στις καινούργιες, μοντέλα του 2019 η LG σίγουρα (και φαντάζομαι και οι υπόλοιποι κατασκευαστές) θα έχουν HDMI 2.1 που θα επιτρέπει σύνδεση 4K στα 120hz και καλύτερη μετάδοση στον ήχο μέσω HDMI για Atmos και DTS HD Master audio. Εγώ υποψιάζομαι πως το πάνελ είναι της LG, ούτως ή άλλως η LG είναι γνωστό ότι πουλάει πάνελ στις περισσότερες εταιρίες και επίσης με τον σχεδιασμό που βλέπω είναι σχεδόν αντίγραφο της LG

Επεξ/σία από Geoopc
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, MontzOlee said:

Τι gaming monitor μωρέ στις 55 ίντσες ; Φοβάται να πει ότι έφτιαξε τηλεόραση μην χαλάσει το prestige?

Έλεος 

Υ.Γ : Σίγουρα σε τιμή χώμα  😛

Έχει tv tuner? Αν όχι, δεν είναι τηλεόραση. 😛

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

No worries, έχω κ converter, απλά φοβάμαι μη μου ρίξει την ποιότητα 🤣imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258fCC3C5B4A-3AD5-498E-A986-21BD6993FF5D.jpeg.d47c561bb38f18598665f58e7b07f3b0.jpeg

Είσαι πολύ μπροστά.

38 λεπτά πριν, Geoopc είπε

Η C8 και οι oled που υπάρχουν τώρα μπορεί το πάνελ είναι 120hz αλλά η σύνδεση είναι μέχρι τα 60hz. Στις καινούργιες, μοντέλα του 2019 η LG σίγουρα (και φαντάζομαι και οι υπόλοιποι κατασκευαστές) θα έχουν HDMI 2.1 που θα επιτρέπει σύνδεση 4K στα 120hz και καλύτερη μετάδοση στον ήχο μέσω HDMI για Atmos και DTS HD Master audio. Εγώ υποψιάζομαι πως το πάνελ είναι της LG, ούτως ή άλλως η LG είναι γνωστό ότι πουλάει πάνελ στις περισσότερες εταιρίες και επίσης με τον σχεδιασμό που βλέπω είναι σχεδόν αντίγραφο της LG

Το panel σίγουρα είναι της LG αυτή βγάζει oled panel αλλά έχει βάλει και η allienware την πινελιά της

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Έχει tv tuner? Αν όχι, δεν είναι τηλεόραση. 😛

True αλλά ας έβαζε κι ένα tv tuner να είναι τουλάχιστον δυο σε ένα !

Δημοσ.

Gamers, η μάστιγα δύο αιώνων...

Κάνα δύο ωρίτσες CSR2 την ημέρα παίζω ο καημένος στην κινεζια και όταν με μυριστει η γυναίκα φεύγει παντόφλα drone...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agony είπε

Κανω λαθος ? Οι LG Oled 4K 120hz δεν ειναι ? Εμενα τουλαχιστον ετσι την δείχνει C8.

Επίσης ολα τα Oled panel LG δεν ειναι?

Και τελος δεν (απαγορεύεται) gaming σε OLED ?

Επειδή έχω την Ε8 που είναι ίδια με την C8 τα 120HZ είναι διαθέσιμα μόνο σε εφαρμογές,δεν έχει δηλαδή HDMI 2.1.Το HDMI 2.1 θα είναι διαθέσιμο μόνο στης τηλεόρασεις του 2019

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spyros1908 είπε

Επειδή έχω την Ε8 που είναι ίδια με την C8 τα 120HZ είναι διαθέσιμα μόνο σε εφαρμογές,δεν έχει δηλαδή HDMI 2.1.Το HDMI 2.1 θα είναι διαθέσιμο μόνο στης τηλεόρασεις του 2019

Αν επιτρεπεις τι profile εχεις στην εικονα?

Technicolor σε sdr εγω απλα 80 oled light.

Εσυ το oled backlight εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Concept ειναι μην τρελενεστε σιγα μη βγει στην αγορα..αφου δεν υπαρχει ακομη hardware... μεχρι που να συνεννοηθουν οι amd/nvidia για να μας μοσχοπουλησουν τσιπακια που να τρεχουν ανετα 4Κ/120 με RTX/HDR και οτι αλλο τους καπνισει στη πορεια, θα περασει καμια 10ετια ακομη...

Επεξ/σία από cpgr
Δημοσ.

πειτε μας και το input lag με ολα αυτα τα κολπα  στο ON. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, cpgr είπε

Concept ειναι μην τρελενεστε σιγα μη βγει στην αγορα..αφου δεν υπαρχει ακομη hardware... μεχρι που να συνεννοηθουν οι amd/nvidia για να μας μοσχοπουλησουν τσιπακια που να τρεχουν ανετα 4Κ/120 με RTX/HDR και οτι αλλο τους καπνισει στη πορεια, θα περασει καμια 10ετια ακομη...

άργησες, ήδη θα βγει Titan RTX για αυτό το σκοπό και η Alienware θα βγει τέλος του χρόνου (πιθανά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...