Μάρκος Κ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, Θα ήθελα αν κάποιος φίλος έχει στην κατοχή του κάρτα ήχου Sound Blaster μοντέλο X-Fi Elite pro να με βοηθήσει (στο μέτρο του δυνατού). Το πρόβλημα μου ξεκινά ότι ενώ έχω τοποθετήσει την κάρτα ήχου στο PC μου δεν μπορώ να συνδέσω την εξωτερική κονσόλα που διαθέτει μέσω ενός ειδικού καλωδίου που διαθέτει η συγκεκριμένη κάρτα επειδή το έχω χάσει.Το συγκεκριμένο καλώδιο το ονομάζει ο κατασκευαστής AD_link, παρακάτω φαίνεται και σχετική φωτογραφία, με το εν λόγω καλώδιο, έχει δυο κοννέκτορες αρσενικούς των 26 pins τύπου D-Sub, και τα pins είναι κατανεμημένα σε τρεις γραμμές σε κάθε κοννέκτορα. Προσπαθώντας να βρω λύση κατάφερα, να βρω κοννέκτορα για την διασύνδεση της κάρτας με την κονσόλα όμως δεν γνωρίζω τις αντιστοιχίες των ακροδεκτών. Αν υπάρχει κάποιος φίλος που μπορεί να με ενημερώσει για την αντιστοιχία των ακροδεκτών θα με βοηθήσει πάρα πολύ.Σας στέλνω και σχετικές φωτογραφίες
3DJIN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 οπτικη στη μητρικη και τελος ,δε χρειαζεσαι την καρτα ηχου ,ολη τη δουλεια την κανει η κονσολα
Agent_Orange Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Κάπου το έχω αυτό το καλώδιο, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις και πως θα το δω
Agent_Orange Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα Μάρκο Λυπάμαι αλλα δεν θελω να το δωσω το καλωδιο. Ομως το βρήκα και οντως γραφει πανω στο "βυσμα" τους αριθμους των pins (βεβαια θελει μικροσκόπιο για να τα δεις). Και στα 2 "βυσματα" είναι το ίδιο. Στην φωτό παρακάτω ελπίζω να βγάζεις άκρη. (επίσης ελπίζω να την έκανα attach σωστά, δεν ποστάρω στο forum συχνά και δεν το'χω). Εβαλα και τα νούμερα με paint μαλλον χλωμό να τα δει καποιος απο την φωτό. Απαντάω εδώ γιατι ίσως κάποτε χρειαστεί και κάποιος αλλος την συγκεκριμένη πληροφορία.
Μάρκος Κ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον!!! Σημαντική διευκρίνιση για αυτό που λες παραπάνω : Και στα 2 "βυσματα" είναι το ίδιο, εννοείς ότι μέτρησες την αντιστοιχία των pins σε κάθε άκρο και είναι ίδια? Δηλαδή το Pin 1του ενός άκρου με το Pin 1 του άλλου άκρου? Aρα και κατ΄επέκταση όλων των 26 pins? Και πάλι θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα