NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Διαβάζοντας τα πόστς νομιζα είμαι σε αλλο θέμα Καλή συνέχεια.
bromiaris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εμένα επί πασοκαρας μου πουλάγανε 15000 το fiatακι σούπερ προσφορά αλλά τώρα αγοράζω 5000 τη bmw 530 του golden boy ειδικού Λίγα λόγια για την ΠΑΣΟΚάρα...
Alexandros7474 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/1/2019 στις 9:52 ΜΜ, MegalosVeziris είπε peugeot Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια αλλά τέλος του μήνα λήγει η προσφορά τους αυτή με την απόσυρση
bromiaris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, mp123 είπε Οκ μπορεί να είναι έτσι δεν γνωρίζω. Ότι έχω πάρει κοιτάζω να είναι στα λεφτά που διαθέτω άμεσα. Καταρχήν, είτε μετρητά είτε δάνειο, αν ένα αυτοκίνητο κοστίζει 12000 η αντιπροσωπία θα πάρει 12000 ευρώ… Σίγουρα θα κοπεί τιμολόγιο για όλο το ποσό… άρα και να θέλεις να δώσεις μαύρο χρήμα για καλύτερη τιμή Δεν γίνεται… μόνο σε μάντρα με μεταχειρισμένα… όχι σε επίσημη αντιπροσωπία για ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο… Το ότι σε παραμύθιασαν ότι σου έκοψαν χρήματα για να σε έχουν πελάτη αυτό δεν σημαίνει κάτι… όλες οι αντιπροσωπίες ανάλογα το τι στόχους θέλουν να πιάσουν σε πωλήσεις δίνουν είτε λιγότερα, είτε περισσότερα «δώρα»… αυτό δεν σημαίνει ότι χάνουν… απλά δεν κερδίζουν περισσότερα… και φυσικά Δεν έχει σχέση με το αν πλήρωσες με μετρητά ή με δάνειο…
skipperas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ισχύει ότι αγοράζοντας με μετρητά ένταντι δανείου μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή; (ή δώρα, επιπλέον εξοπλισμό κλπ) 1
turbat0s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Λογικό ακούγεται διότι η εταιρία θα γλιτώσει το προεξοφλητικό επιτόκιο που θα την χρεώσει η τράπεζα με την οποία συνεργάζεται για να σου βγάλει το δάνειο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, skipperas είπε Ισχύει ότι αγοράζοντας με μετρητά ένταντι δανείου μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή; (ή δώρα, επιπλέον εξοπλισμό κλπ) Seriously dude? 3 σελιδες αυτο συζητιεται
karaLRS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, mp123 είπε Το τελευταίο αυτόκινητο που πήρα έκανε 12600 λιανικη τιμή με το κλειδί στο χέρι. Το πήρα 12000. Η μηχανή 5800.την πήρα 5400. Εμένα αυτή είναι η λογική μου. Το τελευταίο αμάξι που πήρα είχε 20.600. Με παζάρι ότι πήγα και σε αντιπροσωπεία της Αθήνας και ότι το θέλω άμεσα με πήγε στα 18.600 με εντοκο δάνειο. Αν έπαιρνα το και καλά άτοκο της εταιρίας η τιμή πήγαινε 20.000. Τελικα μου το άφησε 18.300 με εντοκο δάνειο. Όταν πήγα από εκε να υπογράψωί του είπα ότι έχω κάτι μετρητά που τα έχω κλειστά και αν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο να τα πληρώσω μετρητοίς. Δεν μου έκοψε τίποτα και λογικό αφού τα ίδια λεφτά θα πάρει από την τράπεζα. Τελικά τα έδωσα μετρητοίς γιατί 8% δάνειο δεν συμφέρει και γιατί το πήρα και 5 μέρες νωρίτερα επειδή δεν περίμενα προεγκρίσεις κλπ. Αυτό το κλέψιμο τών 300€ για έξοδα φακέλου ακόμα υπάρχει!! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από karaLRS
TechnoState Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, karaLRS είπε ...Αυτό το κλέψιμο τών 300€ για έξοδα φακέλου ακόμα υπάρχει!! Φαντάζομαι σε αυτά περιλαμβάνονται τα έξοδα νέας άδειας- πινακίδας κ τέλη κυκλοφορίας, σωστά?
bjj-p Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Στις 12/1/2019 στις 3:12 ΜΜ, AristidisZ είπε Άλλο τι budget έχεις για μια αγορά, άλλο ο τρόπος με τον οποίο θέλεις να αποπληρώσεις αυτό που θες In any case, κάνεις ότι παζάρι νομίζεις και στο τέλος λες θέλω να πληρώσω έτσι (όπου "έτσι", εννοώ είτε να το αποπληρώσεις, είτε να το βάλεις δάνειο) Δεν τον ενδιαφέρει τον έμπορο, στο υπογράφω το 1ο πραγμα που σε ρωτουν οταν πας για καινουριο, ειναι μετρητοις ή χρηματοδοτηση; για να σου προωθησει και τα δανεια της δικης του τραπεζας... οπως ειπε και αλλος φιλος, πολλες αντιπροσωπειες εχουν τις δικες τους τραπεζες. 11 ώρες πριν, karaLRS είπε Το τελευταίο αμάξι που πήρα είχε 20.600. Με παζάρι ότι πήγα και σε αντιπροσωπεία της Αθήνας και ότι το θέλω άμεσα με πήγε στα 18.600 με εντοκο δάνειο. Αν έπαιρνα το και καλά άτοκο της εταιρίας η τιμή πήγαινε 20.000. Τελικα μου το άφησε 18.300 με εντοκο δάνειο. Όταν πήγα από εκε να υπογράψωί του είπα ότι έχω κάτι μετρητά που τα έχω κλειστά και αν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο να τα πληρώσω μετρητοίς. Δεν μου έκοψε τίποτα και λογικό αφού τα ίδια λεφτά θα πάρει από την τράπεζα. Τελικά τα έδωσα μετρητοίς γιατί 8% δάνειο δεν συμφέρει και γιατί το πήρα και 5 μέρες νωρίτερα επειδή δεν περίμενα προεγκρίσεις κλπ. Αυτό το κλέψιμο τών 300€ για έξοδα φακέλου ακόμα υπάρχει!! Πως κανετε παζαρι τοσο ευκολα;;; ειδικα αν η τιμη ειναι φιξ σε ολους τους dealers. δεν καταλαβαινω απο που τους λετε να κοψουν. να απαιτησεις παραπανω δωρα απο αυτα που σου προσφερουν, το κατανοω.. 1
karaLRS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, bjj-p είπε το 1ο πραγμα που σε ρωτουν οταν πας για καινουριο, ειναι μετρητοις ή χρηματοδοτηση; για να σου προωθησει και τα δανεια της δικης του τραπεζας... οπως ειπε και αλλος φιλος, πολλες αντιπροσωπειες εχουν τις δικες τους τραπεζες. Πως κανετε παζαρι τοσο ευκολα;;; ειδικα αν η τιμη ειναι φιξ σε ολους τους dealers. δεν καταλαβαινω απο που τους λετε να κοψουν. να απαιτησεις παραπανω δωρα απο αυτα που σου προσφερουν, το κατανοω.. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κατανοήσω ότι θέλει να μου δώσει δώρα. Δεν με νοιάζουν. Δώρα μου κάνουν στήν γιορτή μου. Εγώ θέλω να πληρώσω όσο το δυνατόν λιγότερο. Καλο εργαλείο είναι το car.gr για να δεις πόσο έχουν καινούργια κάποια αμάξια. Επίσης να επισκεφτείς δύο τρεις αντιπροσωπείες προς το τέλος του χρόνου,να αναφέρεις ότι βιάζεσαι και ότι έχεις δεί και τον ανταγωνισμό. Τιμή καταλόγου είχε 19.800 + 300pdi + 200€ τεμπέλης+ 250€ τέλη κυκλοφορίας.
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, bjj-p είπε Πως κανετε παζαρι τοσο ευκολα;;; ειδικα αν η τιμη ειναι φιξ σε ολους τους dealers. δεν καταλαβαινω απο που τους λετε να κοψουν. να απαιτησεις παραπανω δωρα απο αυτα που σου προσφερουν, το κατανοω.. Δεν το χεις καταλάβει καλά, αυτό που αντιλαμβάνεσαι ως "φιξ τιμή" στην πραγματικότητα είναι οι ανώτατες επιτρεπόμενες τιμές πώλησης: https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf Επίσης τα "δώρα" έχουν κάποιο κόστος, καμία διαφορά δεν έχει για τον έμπορο αν σου κάνει έκπτωση την αξία των δώρων.
kajwbtfe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Και ναι μου το παν πάλι σήμερα...😂😂😂 Λόγω κλοπής του ενός αυτοκινήτου μας και μιας και πέρασε το τρίμηνο και ήρθε ο καιρός να μας δώσει τα λεφτά η ασφαλιστική,πέρασα από μια αντιπροσωπεία να δω για καινούργιο.Ρωτωντας λοιπόν για δύο συγκεκριμένα αυτοκίνητα μας είπε πως και στα δύο υπάρχει μια προσφορά η οποία και τελειώνει σύντομα.Το ποτε δε μας το είπε.. Επειδή είμαι άνθρωπος που νιώθω αβολα να κάνω άβολες ερωτήσεις δεν ρώτησα παραπάνω.Βλακεια μου το ξέρω αλλά δεν μπορώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα