leftis95 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μου το είπαν και μένα αυτό για ένα την αγορά ενός scooter, τον Νοέμβριο. Από το νέο έτος οι τιμές θα είναι 5% πάνω....
TechnoState Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 @leftis95.... Στο 2κυκλο παίζει ρόλο κ η εποχή... τώρα μέσα στο καταχείμωνο, επειδή η αγορά είναι νεκρή, είναι σωστό timing για τέτοια κίνηση. Επιπλέον κοίτα στο car.gr κυκλοφορούν ορισμένα διαμάντια από ιδιώτες (εάν κοιτάς κ μεταχειρισμένα) κ προσπάθησε να αποφύγεις μαντραδες. Απο επίσημο έμπορο (κούτα), προσπαθείς να πετύχεις καλό deal (εξοπλισμός, extras κλπ) οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες. 1
mp123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Δεν καταλαβαίνεις επειδή αγνοείς βασικά πράγματα, η αντιπροσωπεία μετρητά θα τα πάρει σε κάθε περίπτωση, είτε από εσένα είτε από την τράπεζα. Η αντιπροσωπία θα τα πάρει αυτό το ξέρουμε. Αγνοείς όμως τους τόκους άμα το πάρεις με δάνειο. Πόσο πιο απλα να το πω. Άμα έχεις όλο το ποσό για αγορά σου κάνουν καλύτερη τιμή. Εγώ ξέρω ότι ότι αγοράζω και εξοφλω με την μια μου κάνουν καλύτερη τιμή. Μέσω μεταφοράς από τράπεζα φυσικά. Έτσι έχω γλυτώσει 600 ευρώ από το αυτοκίνητο και 400 ευρώ από την τιμή λιανικής.
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Η αντιπροσωπία θα τα πάρει αυτό το ξέρουμε. Αγνοείς όμως τους τόκους άμα το πάρεις με δάνειο. Πόσο πιο απλα να το πω. Άμα έχεις όλο το ποσό για αγορά σου κάνουν καλύτερη τιμή. Εγώ ξέρω ότι ότι αγοράζω και εξοφλω με την μια μου κάνουν καλύτερη τιμή. Μέσω μεταφοράς από τράπεζα φυσικά. Έτσι έχω γλυτώσει 600 ευρώ από το αυτοκίνητο και 400 ευρώ από την τιμή λιανικής. Την αντιπροσωπεία την βολεύει το δάνειο καθώς λαμβάνει κάποιο commission από τη συνεργαζόμενη τράπεζα. Αν ο αγοραστής δεν είναι τυπικός απέναντι στο δάνειο του ποσώς την ενδιαφέρει καθώς η ίδια έχει εξοφληθεί από την τράπεζα και το πρόβλημα μετά το έχει η τράπεζα με τον αγοραστή. Γι αυτό το λόγο συχνά σου λένε ότι δεν με νοιάζει που έχεις το ποσό σε μετρητά (ή wt), σου προτείνουν κάποιο (έντοκο) δάνειο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Thanos (Earth -616)
mp123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε Την αντιπροσωπεία την βολεύει το δάνειο καθώς λαμβάνει κάποιο commission από τη συνεργαζόμενη τράπεζα. Αν ο αγοραστής δεν είναι τυπικός απέναντι στο δάνειο του ποσώς την ενδιαφέρει καθώς η ίδια έχει εξοφληθεί από την τράπεζα και το πρόβλημα μετά το έχει η τράπεζα με τον αγοραστή. Γι αυτό το λόγο συχνά σου λένε ότι δεν με νοιάζει που έχεις το ποσό σε μετρητά (ή wt), σου προτείνουν κάποιο (έντοκο) δάνειο. Σωστός. Αυτό θέλω να πω. Φυσικά την βολεύει το δάνειο. Αλλά όμως άμα πας και του πεις εξοφληση χωρίς δάνεια όλο το ποσό σου κάνει καλύτερη τιμή η' καποιο καλό δώρο.
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Σωστός. Αυτό θέλω να πω. Φυσικά την βολεύει το δάνειο. Αλλά όμως άμα πας και του πεις εξοφληση χωρίς δάνεια όλο το ποσό σου κάνει καλύτερη τιμή η' καποιο καλό δώρο. Καλύτερη τιμή σου κάνει και με δάνειο, δεν τον απασχολεί τον dealer ο τρόπος πληρωμής... 1 2
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mp123 είπε Σωστός. Αυτό θέλω να πω. Φυσικά την βολεύει το δάνειο. Αλλά όμως άμα πας και του πεις εξοφληση χωρίς δάνεια όλο το ποσό σου κάνει καλύτερη τιμή η' καποιο καλό δώρο. Δεν έχει λογική αυτό... Δλδ να τη βολεύει το δάνειο, αλλά να ξεβρακώνεται μόνο αν πληρώσεις με τον τρόπο που ΔΕΝ την βολεύει... κάτι δεν μας λες καλά. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Joshua21 1
mp123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Καλύτερη τιμή σου κάνει και με δάνειο, δεν τον απασχολεί τον dealer ο τρόπος πληρωμής... Οκ μπορεί να είναι έτσι δεν γνωρίζω. Ότι έχω πάρει κοιτάζω να είναι στα λεφτά που διαθέτω άμεσα.
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Οκ μπορεί να είναι έτσι δεν γνωρίζω. Ότι έχω πάρει κοιτάζω να είναι στα λεφτά που διαθέτω άμεσα. Άλλο τι budget έχεις για μια αγορά, άλλο ο τρόπος με τον οποίο θέλεις να αποπληρώσεις αυτό που θες In any case, κάνεις ότι παζάρι νομίζεις και στο τέλος λες θέλω να πληρώσω έτσι (όπου "έτσι", εννοώ είτε να το αποπληρώσεις, είτε να το βάλεις δάνειο) Δεν τον ενδιαφέρει τον έμπορο, στο υπογράφω Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από AristidisZ 1
mp123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δεν έχει λογική αυτό... Το τελευταίο αυτόκινητο που πήρα έκανε 12600 λιανικη τιμή με το κλειδί στο χέρι. Το πήρα 12000. Η μηχανή 5800.την πήρα 5400. Εμένα αυτή είναι η λογική μου.
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Το τελευταίο αυτόκινητο που πήρα έκανε 12600 λιανικη τιμή με το κλειδί στο χέρι. Το πήρα 12000. Η μηχανή 5800.την πήρα 5400. Εμένα αυτή είναι η λογική μου. Και εμένα το αμάξι έκανε 21200 και το πήρα 20750 Αλλά έβαλα και ένα ποσό δόσεις, δεν τους νοιάζει σου λέω Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από AristidisZ 2
mp123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Και εμένα το αμάξι έκανε 21200 και το πήρα 20750 Αλλά έβαλα και ένα ποσό δόσεις, δεν τους νοιάζει σου λέω Σωστός. Γιατί οι πιο πολλοι πάνε τους λέει μια τιμή ο πωλητής και το αγοράζουν όσο τους πει. 👍 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από mp123
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Εμένα επί πασοκαρας μου πουλάγανε 15000 το fiatακι σούπερ προσφορά αλλά τώρα αγοράζω 5000 τη bmw 530 του golden boy ειδικού 1 2
umad Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Οπως εβγαζε και ο υπαλληλος που σου εβγαζε πιστωτικες απο το τηλεφωνο.... Ποσοστο απο το κερδος της τραπεζας βγαζουν.... Οταν σου πουλανε τα 10.000€ για 15.000€ ολο και κατι μενει για αυτους... 1ον μάλλον μιλάς για αυτόυς που Σου πούλαγες πιστωτικές και 2ον αυτά τα παιδιά πάιρνουν τρεις και εξήντα αν έχεις ιδέα στα τηλεφωνικά κέντρα πώλησης τραπεζικών προϊόντων.
k_w_t Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, umad είπε 1ον μάλλον μιλάς για αυτόυς που Σου πούλαγες πιστωτικές και 2ον αυτά τα παιδιά πάιρνουν τρεις και εξήντα αν έχεις ιδέα στα τηλεφωνικά κέντρα πώλησης τραπεζικών προϊόντων. Παιζανε ποσοστα και Bonus τοτε .. Μιλαμε για εποχη 2002-2007.. Τοτε δεν ηταν 3+60 τα τηλεφωνικα κεντρα... Ακομα και τωρα βγαζουν οι αντιπροσωπιες κερδος οπως βγαζει και ο Κωτσοβολος απο τα Δανεια.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα