Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περασα απο μια αντιπροσωπεια και ο τυπος εκει μου λεει να αγορασω γρηγορα το αμαξι, γιατι θα υπαρχει αυξηση 2% σε ολες τις τιμες ολων των αμαξιων στην ελλαδα. Ισχυει ή ελεγε παπαδες;

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

.....και όταν τον ρώτησες, γιατί?!?....τι σου απάντησε?

μου ειπε οτι ειναι 2% εργοστασιακη αυξηση ολων τον αμαξιων απο ολες τις αντιπροσωπιες, δηλαδη λεει 350 ευρω παραπανω

Δημοσ.

Για ποιας εταιρίας αντιπροσωπεία μιλάμε? Έτσι επειδή μου έκανε εντύπωση. (Φυσικά κ να μην αναφέρεις επωνυμία κ λεπτομέρειες εάν κρίνεις ότι δεν χρειάζεται)....

Πραγματικά αναρωτιέμαι τι άλλο έχουν φτάσει να λένε στον κόσμο/υποψήφιους αγοραστές.

Τα ίδια διάβαζα κ σε thread με εταιρείες κινητής/σταθερής/internet.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TechnoState είπε

Για ποιας εταιρίας αντιπροσωπεία μιλάμε? Έτσι επειδή μου έκανε εντύπωση. (Φυσικά κ να μην αναφέρεις επωνυμία κ λεπτομέρειες εάν κρίνεις ότι δεν χρειάζεται)....

Πραγματικά αναρωτιέμαι τι άλλο έχουν φτάσει να λένε στον κόσμο/υποψήφιους αγοραστές.

Τα ίδια διάβαζα κ σε thread με εταιρείες κινητής/σταθερής/internet.

peugeot

Δημοσ.

Μπορεί να στο λέει για να σε πιέσει να αγοράσεις.

Αν έχεις καταλήξει σε αυτοκίνητο πάρτο. Διαφορετικά μην πιέζεσαι για την αγορά...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Μπορεί να στο λέει για να σε πιέσει να αγοράσεις.

Αν έχεις καταλήξει σε αυτοκίνητο πάρτο. Διαφορετικά μην πιέζεσαι για την αγορά...

ο τυπος ηταν σιγουρος και μαλιστα μου ειπε οτι και σε αλλη μαρκα αντιπροσωπιας να παω θα μου πουν το ιδιο για την αύξηση 2%, αλλα κανεις δεν ειπε τπτ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε

Περασα απο μια αντιπροσωπεια και ο τυπος εκει μου λεει να αγορασω γρηγορα το αμαξι, γιατι θα υπαρχει αυξηση 2% σε ολες τις τιμες ολων των αμαξιων στην ελλαδα. Ισχυει ή ελεγε παπαδες;

Ο Ελληνας πίστεψε οτι ο Τσίπρας θα εσκιζε τα μνημομια και χόρευε στο Σύνταγμα για το Όχι στο δημοψήφισμα,τον πωλητή αυτοκινήτων δεν θα πιστέψει;

Δημοσ.

Στο πρώτο αμάξι που είχα πάρει θυμάμαι χαρακτηριστικά τον πωλητή να μου λέει ότι αν είναι να το κλείσω το αμάξι να το κλείσω μέσα στη βδομάδα γιατί από την επόμενη θα ανέβαινε η τιμή λόγω του ότι ήταν συγκεκριμένη προσφορά και αν αργούσα θα την έχανα.Εννοειται ότι το εκλεισα το αμάξι.Η τιμή βέβαια δεν άλλαξε την επόμενη εβδομάδα και όχι μόνο αυτό αλλά ήρθε και το μοντέλο edition στα ίδια λεφτά χωρίς να μου έχει πει τίποτα ο πωλητής 😁😁..Όλα αυτά το 2002..Ακόμα το λένε αυτό το ψέμα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kajwbtfe είπε

Στο πρώτο αμάξι που είχα πάρει θυμάμαι χαρακτηριστικά τον πωλητή να μου λέει ότι αν είναι να το κλείσω το αμάξι να το κλείσω μέσα στη βδομάδα γιατί από την επόμενη θα ανέβαινε η τιμή λόγω του ότι ήταν συγκεκριμένη προσφορά και αν αργούσα θα την έχανα.Εννοειται ότι το εκλεισα το αμάξι.Η τιμή βέβαια δεν άλλαξε την επόμενη εβδομάδα και όχι μόνο αυτό αλλά ήρθε και το μοντέλο edition στα ίδια λεφτά χωρίς να μου έχει πει τίποτα ο πωλητής 😁😁..Όλα αυτά το 2002..Ακόμα το λένε αυτό το ψέμα??

....μου θύμισες τον εαυτό μου, στο μακρινό 2009...

Η δική μου περίπτωση,  περιείχε δώρο τα τέλη ταξινόμησης για λίγες μόνο ημέρες σε επιλεγμένα μοντέλα κ περιορισμένα ετοιμοπαραδοτα οχηματα, στον τροπικό Σφακιανάκη.

(Όλως τυχαίως, τα τηλέφωνα χτυπούσαν ασταμάτητα για τον λόγο αυτό.. βέβαια επέλεγα να πάω στην αντιπροσωπεία ώρες κ μέρες μη αιχμής κ κατόπιν ραντεβού) δούλεψα μαζί τους, πιο πολύ με τηλέφωνο/fax/mails.

Πίεσα κ εγώ τον εαυτό μου,  αφού το ποσό ήταν σεβαστό κ προσφορά η οποία έληγε απο μέρα σε μέρα (!!))... θυμάμαι,  μετά τα τέλη καταργήθηκαν...απ όλους

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα το 2005 μου είπε ότι δεν μπορεί να μου κάνει έκπτωση γιατί απαγορεύεται από την εταιρεία αλλά  μου είπε ότι θα μου δώσει μία ειδική προσφορά για μένα δωρεάν το συναγερμό αυτοκινήτου.

Όταν πήγα μετά από 15 μέρες να τον περάσω καμαρώνοντας σαν γύφτικο σκεπάρνι έμαθα ότι τη συγκεκριμένη προσφορά την έδιναν σε όλους.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εμένα το 2005 μου είπε ότι δεν μπορεί να μου κάνει έκπτωση γιατί απαγορεύεται από την εταιρεία αλλά  μου είπε ότι θα μου δώσει μία ειδική προσφορά για μένα δωρεάν το συναγερμό αυτοκινήτου.

Όταν πήγα μετά από 15 μέρες να τον περάσω έμαθα ότι τη συγκεκριμένη προσφορά την έδιναν σε όλους.

..... εννοείται πως πήρα δώρο τα πατάκια!

..."-κ επίσης δώρο απο εμάς, τα πατάκια!!Εε τι είμαστε εμείς??? Σαν τους άλλους??? Να σκοτώνουμε την αγορά κ να βγάζουμε απο τη μύγα ξυγκι?!" .... ήταν θεουλης ο Παναγιώτης κάτι... τώρα που το θυμάμαι.

Εντάξει σε εμένα, αφού πίεσα πολύ κ επειδή δεν μου έβρισκε το χρώμα που ήθελα κ με ηλιοροφή (απο τα εκτελωνισμενα/ετοιμοπαραδοτα) πήρα συναγερμό, φιμε παράθυρα, πλακέτα για να κλείνουν μόνα τους, ένα χρόνο ασφάλισης κ από έξοδα φακέλου, πλήρωσα μόνο τέλη κυκλοφορίας αν θυμάμαι καλά (άδεια πινακίδες κ λοιπές αμοιβές τα έβαλε η αντιπροσωπεία)

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TechnoState είπε

..... εννοείται πως πήρα δώρο τα πατάκια!

..."-κ επίσης δώρο απο εμάς, τα πατάκια!!Εε τι είμαστε εμείς??? Σαν τους άλλους??? Να σκοτώνουμε την αγορά κ να βγάζουμε απο τη μύγα ξυγκι?!" .... ήταν θεουλης ο Παναγιώτης κάτι... τώρα που το θυμάμαι.

Εντάξει σε εμένα, αφού πίεσα πολύ κ επειδή δεν μου έβρισκε το χρώμα που ήθελα κ με ηλιοροφή (απο τα εκτελωνισμενα/ετοιμοπαραδοτα) πήρα συναγερμό, φιμε παράθυρα, πλακέτα για να κλείνουν μόνα τους, ένα χρόνο ασφάλισης κ από έξοδα φακέλου, πλήρωσα μόνο τέλη κυκλοφορίας αν θυμάμαι καλά (άδεια πινακίδες κ λοιπές αμοιβές τα έβαλε η αντιπροσωπεία)

Είχα δει έναν ζητιάνο που τον έλεγαν   Παναγιώτη, πρώην πωλητής αυτοκινήτων, όπου μετά από μια πώληση που είχε δώσει πάρα πολλά έξτρα, τον απέλυσαν κακήν κακός και δεν ξανα βρήκε δουλειά... Εκτός του ότι έγινε ο περίγελος σε όλες τις αντιπροσωπείες....

Δημοσ.

Άραγε υπάρχει πιο κλασσικό (textbook θα έλεγα) τέχνασμα για πίεση στο κλείσιμο μιας πώλησης (από φωτιστικό μέχρι...διαστημόπλοιο) από το ότι..."πρόκειται να ακριβήνουν από το τέλος του μήνα"; Ή και το "μόνο για σένα" (επειδή σε συμπάθησα ή θέλω να πιάσω γκόμενα την αδερφή σου :P);

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...