mypagio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, 1) Θέλω κατ αρχάς να ρωτήσω μια και είμαι εντελώς άσχετος και αρχάριος, εάν υπάρχουν ειδικά προγράμματα για live gaming streaming σε twich και YouTube. Έχω δει την εφαρμογή της Nvidia αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να κατεβάσω που να συνδέετε σε αυτά. 2) ξέρετε εάν μπορώ να κάνω ταυτόχρονα gaming streaming και σε twich και σε YouTube; ή το καθένα έχει το δικό του πρόγραμμα που ακυρώνει το ένα το άλλο. Υπάρχει πρόγραμμα που να το κάνει ταυτόχρονα; 3) έχω δει σε κάποιους gaming streamers που εμφανίζεται κάτω δεξιά, αριστερά κλπ η μορφή τους χωρίς να φαίνεται τίποτα πίσω. Μόνο ο άνθρωπος εμφανίζεται χωρίς το background καρέκλες, τραπέζια κλπ. Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. οποιαδήποτε υπόδειξη, συμβουλη, διευκρίνηση είναι καλόδεχουμενη. Σας ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από mypagio
KilliK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1. χρειαζεσαι το OBS Studio για την εικονα, το Discord για την κοινοτητα σου, και ενα chat bot οπως το Moobot/Nightbot/Chaty κτλ. για το moderation του Twitch/Youtube chat. 2.λογικα το upload bandwidth σου δεν θα αρκει να στρημαρεις και στις δυο υπηρεσιες ταυτοχρονα, οποτε χρειαζεσαι εναν μεσαζοντα για αυτη την δουλεια οπως το https://restream.io/ προσεξε ομως να μην παριαβιαζεις το TOS των Twitch/Youtube οταν το κανεις αυτο 3.chroma key/green screen effect λεγεται. καθεσαι μπροστα απο ενα πρασινο background και τραβας με μια καμερα μονο τον εαυτο σου τον οποιον βαζεις σε μια αλλη εικονα. το κανεις μεσω του OBS. 4. αν θελεις να στρημαρεις επαγγελματικα, η συμβουλη μου ειναι οτι συνεχισε να κανεις οτι κανεις σαν βασικη δουλεια για να ζεις, και εχε το στρημ σαν χομπυ η σαν δευτερη δουελαι. αν δεις οτι καταφερεις καποια στιγμη να συντηρεισαι απο αυτο, παρατα την δουλεια σου εφοσων δεν σε ικανοποιει και εχε το στρημινγκ σαν αποκλειστικη ασχολια. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από KilliK
mypagio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, KilliK είπε 1. χρειαζεσαι το OBS Studio η μια παραλλαγη του για την εικονα, το Discord για την κοινοτητα σου, και ενα chat bot οπως το Moobot/Nightbot/Chaty κτλ. για το moderation του Twitch chat. 2.λογικα το upload bandwidth σου δεν θα αρκει να στρημαρεις και στις δυο υπηρεσιες ταυτοχρονα, οποτε χρειαζεσαι εναν μεσαζοντα για αυτη την δουλεια οπως το https://restream.io/ προσεξε ομως να μην παριαβιαζεις το TOS των Twitch/Youtube οταν το κανεις αυτο 3.chroma key/green screen effect λεγεται. καθεσαι μπροστα απο ενα πρασινο background και τραβας με μια καμερα μονο τον εαυτο σου τον οποιον βαζεις σε μια αλλη εικονα. το κανεις μεσω του OBS. 4. αν θελεις να στρημαρεις επαγγελματικα, η συμβουλη μου ειναι οτι συνεχισε να κανεις οτι κανεις σαν βασικη δουλεια για να ζεις, και εχε το στρημ σαν χομπυ η σαν δευτερη δουελαι. αν δεις οτι καταφερεις καποια στιγμη να συντηρεισαι απο αυτο, παρατα την δουλεια σου εφοσων δεν σε ικανοποιει και εχε το στρημινγκ σαν αποκλειστικη ασχολια. Δεν το θέλω επαγγελματικά. Θέλω απλά να κάνω κάποιους οδηγούς για ένα game αλλά θέλω να φτιάξω κάτι καλό. Και επειδή θέλω κάποιες φορές να έχω και επαφή με τα μέλη του clan/guild (το πολύ 10-15 άτομα) θέλω να ξέρω πως τα το κάνω. Ήσουν αρκετά λεπτομερής σε ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω Υ.Γ: το TOS τι είναι? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από mypagio 1
KilliK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Terms of Service https://www.twitch.tv/p/legal/terms-of-service/ για περισσοτερες πληροφοριες υπαρχουν και τα reddit των youtube gaming και twitch, εκει μπορεις να ρωτησεις για οτι αλλο χρειαζεσαι.
JTRGamer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, KilliK είπε Terms of Service https://www.twitch.tv/p/legal/terms-of-service/ για περισσοτερες πληροφοριες υπαρχουν και τα reddit των youtube gaming και twitch, εκει μπορεις να ρωτησεις για οτι αλλο χρειαζεσαι. Σορυ να ρωτήσω κάτι άσχετο ?Το κανάλι Ruby's ASMR channel γιατί το έχεις βάλει στην υπογραφή σου?Είναι κάποια γνωστή σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα