pavloa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να αγοράσω 2 -3 κάμερες Digoo DG-W01F. για να τις βάλω στο σπίτι μου εξωτερικά (μονοκατοικία) Τις έχει δοκιμάσει κανένας? Αξίζουν? Επίσης όταν τις συνδέσω μεσω wifi ή μέσω ethernet θα μου τραβάει ιντερνετ και χωρίς να έχω ανοιχτή την εφαρμογή στο κινητό? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από pavloa
TechnoState Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω δύο digoo ufc 920p ip security cam(την παλιά, πρώτη έκδοση) σε εσωτερικούς χώρους εδώ και τρία χρόνια. Έχουν καλή εικόνα, τραβάνε ευδιάκριτα στο απόλυτο σκοτάδι. Απο την αρχή, με κάρτες μνήμης εντός, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή είναι μετριοτατη. Δεν πέφτουν ποτέ απο το δίκτυο. Αν πέσει το δίκτυο η γίνει διακοπή.. μόλις ανέβει, ξαναμπαίνουν μόνες τους.(είναι always-on για επιτήρηση χώρου) Τα alerts τους δουλεύουν απροβληματιστα (με την παραμικρή κίνηση στέλνουν ειδοποιήσεις/ ρυθμίζεις ευαισθησία). Η εγκατάσταση ήταν γελοία. Τις τροφοδοτω με τα πιο μικρά bricks που είχα πρόχειρα (απο φορτιστές ηλεκτρονικού τσιγάρου/joytech ego one nano- 500mah, 3v. κ δουλεύουν χωρίς πρόβλημα). Δέχονται κ στέλνουν ήχο (τον πρώτο καιρό είχα πείσει την καθαρίστρια ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο) κ έπεσε άπειρο γέλιο με την παρέα. Από όσο μπορώ κ έχω ελέγξει, έχουν ισχυρή ασφάλεια σε τρίτους αλλά κ σε παρεμβολές. Βέβαια κάποιος πιο εξειδικευμένος, ίσως θα μπορούσε να μας πει με σιγουριά. Για 30eur που τις είχα χτυπήσει κ τις δύο μαζί... αξίζουν τα λεφτά τους Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
pavloa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Γενικά ακούω καλά λόγια για τις digoo. Αλλά είμαι λίγο διστακτικός. Η κάρτα μνήμης πόσες μέρες μπορεί να καταγράψει? Έχει άλλος εμπειρία με την digoo που θέλω να πάρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα