Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά με υγεία! Θέλω να αγοράσω tv box. Βρίσκω διάφορα από κίνα με 4g/32gb και 4gb/64gb σε καλές τιμές (50-60 ευρώ). Θέλω να ρωτήσω:
α. Τι άλλο πρέπει να προσέχω πέρα από τη μνήμη και το bleutooth (που εγώ χρειάζομαι). έχετε να προτείνετε κάποιο? (όχι το mi box).
β. Έχουν προεγκατεστημένα το Kodi και το NEtflix και το google play. Πως θα σετάρω και τα υπόλοιπο (που διαφημίζουν τα tv box) για αθλητικά κανάλια, σειρές, ταινίες κλπ? Υπάρχει κάποιος που το αναλαμβάνει?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gountin είπε

Καλή χρονιά με υγεία! Θέλω να αγοράσω tv box. Βρίσκω διάφορα από κίνα με 4g/32gb και 4gb/64gb σε καλές τιμές (50-60 ευρώ). Θέλω να ρωτήσω:
α. Τι άλλο πρέπει να προσέχω πέρα από τη μνήμη και το bleutooth (που εγώ χρειάζομαι). έχετε να προτείνετε κάποιο? (όχι το mi box).
β. Έχουν προεγκατεστημένα το Kodi και το NEtflix και το google play. Πως θα σετάρω και τα υπόλοιπο (που διαφημίζουν τα tv box) για αθλητικά κανάλια, σειρές, ταινίες κλπ? Υπάρχει κάποιος που το αναλαμβάνει?

Ευχαριστώ!

Στα περισσότερα ρουταρισμένα μηχανάκια από Κϊνα το Netflix δεν λειτουργεί πλέον.
Αν σε ενδιαφέρει πρόσεξε το γιατί θα βρεθείς προ έκπληξης.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dpolal είπε

Στα περισσότερα ρουταρισμένα μηχανάκια από Κϊνα το Netflix δεν λειτουργεί πλέον.
Αν σε ενδιαφέρει πρόσεξε το γιατί θα βρεθείς προ έκπληξης.

Ναι με ενδιαφέρει το Netflix, οπότε τι πρέπει να προσέξω??

Δημοσ.
Στις 12/1/2019 στις 1:18 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Να μην παρεις κινεζικο απλα!

Θέλετε να μου προτείνετε ένα μη κινέζικο στα 50-60 ευρώ?? 

Δημοσ.

To netflix επισημα υποστηριζει το Chromecast & το Apple TV

https://devices.netflix.com/en/

Απο εκει και μετα updates κανονικα δινουν και η Roku και η Amazon στα Firestiks.

Με ολα τα αλλα εφοσον δεν πληρωνουν δικαιωματα δεν εχουν κανονικά updates οποτε θα σου παίζουν Netflix αλλα οχι σε HD ή σε 4Κ. Μπορει δοκιμαζοντας διαφορα apk να βρεις και καποιο που θα παιζει κανονικα μεχρι βεβαια το επομενο update. Εαν δεν σε πειραζει αυτο τοτε παρε οποιο κινεζικο θελεις.

- To Chromecast δεν ειναι ακριβως TVBox μιας και θελει το κινητο σου για remote κανοντας κυριως cast

- Τα Roku ειναι πολυ καλά και με καλη υποστηριξη αλλα ειναι κλειστο συστημα και δεν μπορεις να βαλεις KODI. Αλλιως ειναι εξαιρετικη επιλογη

- Το Amazon Firestick ειναι και αυτο καλό αλλα λογω της γνωστης διαμαζης Amazon-Google δεν θα παιζει YouTube

Chromecast, Roku & Amazon βρισκεις μοντελα στα 50€.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

To netflix επισημα υποστηριζει το Chromecast & το Apple TV

https://devices.netflix.com/en/

Απο εκει και μετα updates κανονικα δινουν και η Roku και η Amazon στα Firestiks.

Με ολα τα αλλα εφοσον δεν πληρωνουν δικαιωματα δεν εχουν κανονικά updates οποτε θα σου παίζουν Netflix αλλα οχι σε HD ή σε 4Κ. Μπορει δοκιμαζοντας διαφορα apk να βρεις και καποιο που θα παιζει κανονικα μεχρι βεβαια το επομενο update. Εαν δεν σε πειραζει αυτο τοτε παρε οποιο κινεζικο θελεις.

- To Chromecast δεν ειναι ακριβως TVBox μιας και θελει το κινητο σου για remote κανοντας κυριως cast

- Τα Roku ειναι πολυ καλά και με καλη υποστηριξη αλλα ειναι κλειστο συστημα και δεν μπορεις να βαλεις KODI. Αλλιως ειναι εξαιρετικη επιλογη

- Το Amazon Firestick ειναι και αυτο καλό αλλα λογω της γνωστης διαμαζης Amazon-Google δεν θα παιζει YouTube

Chromecast, Roku & Amazon βρισκεις μοντελα στα 50€.

όλα έχουν τα θεματάκια τους τελικά βλέπω. Το ένα θέλει το κινητό, το άλλο δεν παίζει kodi το άλλο yutube.... 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, gountin είπε

όλα έχουν τα θεματάκια τους τελικά βλέπω. Το ένα θέλει το κινητό, το άλλο δεν παίζει kodi το άλλο yutube.... 

Δυστυχως ετσι ειναι. Αποφασιζεις τι εισαι διατεθημενος να ανεχτεις. Σκαλισμα κατα περιοδους για να παιξει netflix, χρηση μεσω κινητού, οχι KODI, όχι YouTube?

Υπαρχει φυσικα και το Xiaomi Mi Box S που τα παίζει ολα, υποστηριζει Netflix, KODI, YouTube, Android apk με μοναδικο μειονεκτημα το μετριο hardware που δεν παιζει αψογα 4K.

Η λύση σου για τα παντα ολα ειναι το Mi Box S αλλα για δικους σου λογους ειπες οτι δεν το θελεις ομως....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Δυστυχως ετσι ειναι. Αποφασιζεις τι εισαι διατεθημενος να ανεχτεις. Σκαλισμα κατα περιοδους για να παιξει netflix, χρηση μεσω κινητού, οχι KODI, όχι YouTube?

Υπαρχει φυσικα και το Xiaomi Mi Box S που τα παίζει ολα, υποστηριζει Netflix, KODI, YouTube, Android apk με μοναδικο μειονεκτημα το μετριο hardware που δεν παιζει αψογα 4K.

Η λύση σου για τα παντα ολα ειναι το Mi Box S αλλα για δικους σου λογους ειπες οτι δεν το θελεις ομως....

Έχω διαβάσει πολλές κριτικές και είναι 2gb ram κλπ κλπ. όχι δεν θα το επέλεγα. και μη ξεχνάμε κινέζικο είναι κι αυτό.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, gountin είπε

Έχω διαβάσει πολλές κριτικές και είναι 2gb ram κλπ κλπ. όχι δεν θα το επέλεγα. και μη ξεχνάμε κινέζικο είναι κι αυτό.

Μπορει να μην ειναι top off the line σε specs αλλα ειναι γεγονος οτι δουλευει απροβληματιστα και καλύπτει τα παντα ομως. Το εχει φιλος και δεν εχει κανενα προβλημα αλλα ειναι και ατομο που δεν θελει να ασχολειται. Θελει plug & play και προσωπικα το ιδιο θελω απο μια τετοια συσκευη. Οπως βλεπεις ολα εχουν τα δικα τους θεματακια. Θα δεις πολλους να πουλανε τα κινεζικα γιατι βαρεθηκαν να σκαλιζουν για να παιξει το netflix πχ. Δικη σου η αποφαση. Οι επιλογες αυτες ειναι.

Δημοσ.
Στις 15/1/2019 στις 1:39 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Μπορει να μην ειναι top off the line σε specs αλλα ειναι γεγονος οτι δουλευει απροβληματιστα και καλύπτει τα παντα ομως. Το εχει φιλος και δεν εχει κανενα προβλημα αλλα ειναι και ατομο που δεν θελει να ασχολειται. Θελει plug & play και προσωπικα το ιδιο θελω απο μια τετοια συσκευη. Οπως βλεπεις ολα εχουν τα δικα τους θεματακια. Θα δεις πολλους να πουλανε τα κινεζικα γιατι βαρεθηκαν να σκαλιζουν για να παιξει το netflix πχ. Δικη σου η αποφαση. Οι επιλογες αυτες ειναι.

ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!

Δημοσ.

Και εγώ αυτό ψάχνω. Είχα πάρει ένα κινέζικο πριν κανά 2 χρόνια με 1GB Ram και 8GB Rom. Netflix παίζει κανονικά αλλά δεν υποστηρίζει 1080p. Μέχρι 720p παίζει αλλά είμαι σε διαδικασία αλλαγής γιατί ακόμα και στα 720p κάνει ψιλοσπασιματάκια όποτε του γουστάρει που μου σπάει τα νεύρα. Και σίγουρα δεν έχει να κάνει με τη γραμμή γιατί μιλάμε για 50αρα VDSL που στη smart tv παίζει άψογα. Άρα έχει να κάνει με το σαβουρέ hardware στο κουτάκι. Ψάχνω και γώ αυτό το διάστημα. Δες λίγο αυτό εδώ https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EBG4tRTmgaf-zXUKg1YcoTxoERwROcYD-DU2sHjuC6o/edit#gid=0

Είναι ένας τυπάκος που έχει κάνει διάφορα benchmarks και έχει φτιάξει ενα πινακάκι. Παρόλα αυτά επειδή δεν ειμαι διαθετιμένος να ρίξω πολλά σκέφτομαι να πάρω αυτό εδώ 

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009520485352.html?wid=1433363

Σε χαρακτηριστικά φαίνεται τούμπανο. Τώρα το πόσο μούφα ή όχι είναι το hardware του θα δείξει. 

Το να το στήσεις για να παίζει sport και τέτοια δεν είναι τίποτα, θα βρεις και οδηγίες στο site του clevermarket που σου λέει ποιες εφαρμογές να κατεβάσεις. Απλά το θέμα είναι ότι αυτές οι εφαρμογές δεν είναι αξιόπιστες. Τι σημαίνει αυτό ; Σημαίνει ότι μπορεί να βρεις το game που θες και μόλις ανοίξει να κολλάει τόσο πολύ που να θες να πετάξεις το box από το παράθυρο. Μη πολυβασίζεσαι σε αυτές. Είναι σαν το hahasports το αν θα δεις η όχι απλά χωρίς τις διαφημίσεις και χωρίς να φοβάσαι που θα πατήσεις για να μη κολλήσεις εκατό ιούς. Εννοείται ότι εκτός του box θα χρειαστείς και κάποιο smart keyboard γιατί αλλιώς θα το πετάξεις μια ώρα αρχύτερα με αυτές τις εφαρμογές. Αν δεις κάτι διαφορετικό και καλύτερο σε κουτάκια πες μου μήπως το πάρω και γω :) 

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Επειδή ασχολούμαι από πολύ παλιά με τα tv box θα ήθελα να συνεισφέρω την εμπειρία μου στην παρέα..Θα μιλήσω γενικά και δεν θα πω μάρκες και μοντέλα tv box ..εξ άλλου εύκολα μπορείτε να τα βρείτε στο ιντερνέτ..Αυτά που θα πω είναι γενικοί κανόνες και  ο καθ ένας θα κάνει την επιλογή του ανάλογα με τα οικονομικά και τα τεχνικά κριτήρια για το tv box.

Το βασικότερο είναι η παροχή ιντερνέτ που έχουμε για να μπορεί το tv box να έχει καλή ροη. Το καλύτερο εάν είναι εφικτό η σύνδεση να γίνει μέσω Ethernet θύρας με καλώδιο Ethernet.   Στα χαρακτηριστικά που θα παραθέσω θα είναι αυτά που θα κάνουν τον δέκτη ικανό να ανταποκριθεί  από 80 έως 100% στις απαιτήσεις σας.

Τα επόμενα για έχουμε μια ικανοποιητική απόδοση  είναι

η μνήμη RAM.. θα πρέπει για να μην έχουμε κολλήματα να είναι  4GB τουλάχιστον για τα σημερινά δεδομένα και DDR4

Ο αποθηκευτικός Χώρος ROM είναι ικανοποιητικός στα 32GB

Ο επεξεργαστής CPU να μπορεί να επεξεργάζεται εικόνα  4K ultra HD resolution..Και να δουλεύει τουλάχιστον κοντα στα  2.0GHz  , τετραπύρινος Quad core ..η..οκταπύρινος  Octa-core και να υποστηρίζουν  τα 64-bit στο σύστημα ( π.χ. όπως οι Amlogic S905X2 και S912  Chipset. Λειτουργικό με Android 7.1 η  Android 8.1

...USB  τουλάχιστον 2 θύρες

Πέρα από αυτά τα βασικά είναι επιλογή του καθενός η έξοδος για το Audio format για το τι ήχος τον ικανοποιεί.

Ένας τέτοιος δέκτης σήμερα είναι μεταξύ 50 έως 80 ευρώ.

Επίσης αν δείτε ότι οι γλώσσες που έχει στο λειτουργικό του είναι ΜΟΝΟ αγγλικά  και κινέζικα , τότε έχει Κινέζικη ROM ( δηλαδή κινέζικα android) και όταν θα θέλετε να κατεβάσετε εφαρμογές θα σας εμφανίζει κινέζικο Google play store.

Επιλέξτε δέκτη με πολλές γλώσσες και με την ελληνική μέσα και αποφύγετε δέκτες με voice remote control...

Προσοχή στις παραγγελίες σας από εξωτερικό γιατί έχουν αλλάξει οι τελωνιακοί δασμοί από χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης και στις κινέζικες αγορές ανάλογα και με τον τρόπο αποστολής μπορεί να επιβαρυνθείτε με δασμούς έως και 30 ευρώ για έναν δέκτη

Ελπίζω με αυτά τα λίγα να βοήθησα.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...